Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

D.A.M.?
Модератор: dantho.mihov
re
според мен говориш за стария магазин на Орозов който беше зад съдебната палата. Сега магазина на Орозов е на: гр. София, пл. Възраждане 3, тел. 980 03 63. това е там където се пресичат булевардите Стамболийски и Христо Ботев.
http://www.orozov.com/

кога нема риба и рака е риба
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Re: re
Мерси за бьрзото и точно инфоPocko написа:според мен говориш за стария магазин на Орозов който беше зад съдебната палата. Сега магазина на Орозов е на: гр. София, пл. Възраждане 3, тел. 980 03 63. това е там където се пресичат булевардите Стамболийски и Христо Ботев.

- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Няма да ми стигне един ден да ти разправямStefko написа:Защо, какво имаш предвид?!? Аз само веднъж съм влизал там (купих си един SPRO Predator 4м.), но не ми направиха лошо впечатление...

Първо влизане в магазина: Влизам и гледам пред макарите стои руснак/дипломат/ с жена си и разглежда някаква макара, доближих се държи Mitchel - на пръв поглед модел 308.Продавача му казва че цената е 120лв, нищо че е стар модел бил неупотребяван и в кутия. Питам го това 308 ли е , а той джвакайки Orbit ми отговаря 408 Garsia такъв не си и въртял никога

Второ влизане: питам за влакно 80-90 lb - отговор: ние не продаваме на lb а на метраж

По натам ще има и епизоде 2

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Много яко го разказвашHOOLIGAN написа:Няма да ми стигне един ден да ти разправямStefko написа:Защо, какво имаш предвид?!? Аз само веднъж съм влизал там (купих си един SPRO Predator 4м.), но не ми направиха лошо впечатление...
, но все пак:
Първо влизане в магазина: Влизам и гледам пред макарите стои руснак/дипломат/ с жена си и разглежда някаква макара, доближих се държи Mitchel - на пръв поглед модел 308.Продавача му казва че цената е 120лв, нищо че е стар модел бил неупотребяван и в кутия. Питам го това 308 ли е , а той джвакайки Orbit ми отговаря 408 Garsia такъв не си и въртял никога![]()
![]()
.......no comment! Имах цели 2 такива
![]()
Второ влизане: питам за влакно 80-90 lb - отговор: ние не продаваме на lb а на метраж![]()
![]()
........ тогава поисках 100м 0.90мм или 1мм дадоха ми някакво "Krocodile" и ми забива въпрос "Ще бракониерстваш а?"
![]()
![]()
не отговорих, попитах каква е цената - 4.50лв казах мерси много е ефтино за да си струва да го купувам.
![]()
По натам ще има и епизоде 2

Последно промяна от Aglia на Чет Юли 21, 2005 5:09 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Епизоде 2:www.***.com написа:Иначе магазинери се срещат
Та влизам с намерение да си купя въдица за сом, знаех че предлагат Шимано. Намирам на стенда въпросната въдица, взимам да я разгледам и веднага се лепва единия младеж за мен - "Тази е много скъпа 263лв, обикновенно за сом взимат от другите, по евтини са......... вас сомаджиите не мога да ви разбера "

Питам: Последната ли ви е или имате и други?
Отговор: Само тази е! /Чист търговски трик, предния ден един приятел беше купил същата и му казали че има , нямало да се свършат толкова бързо че били скъпи и нямало особен интерес/
И понеже "от стара коза яре бях аз"

и докато си хортуваме с продавача жената на касата/явно дочула разговора/ се изстреля към нас и вика:"От тези имаме още 5
бройки в склада"

Няма да ви описвам изражението на лицето на момчето /продавач/

Случай следващ: Влизам и питам дали са заредили друго влакно / освен Krocodile za 4.50лв/ 0.90мм. Отговора беше: "имаме страхотно влакно на Шимано 80lb ролка 1000м.

Прихнах да се смея и му викам:" Човече след три дена се открива риболовния сезон, не ме будалкай"

Младежа се изчерви

P.S. Много се забавлявам като отида в този магазин

Иначе добре е зареден със стока, но ................. липсват първите 7 рибарски години на продавачите в него

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Така така
та както ме опьтиха голегите тук от форума и по точно Pocko,минах днес и може да ви разкажа 3 епизод по темата за фирменият магазин на D.A.M.Както и да е нямам дар слово и едва ли ще го разкажа както колегата HOLIGAN ама ще ви разкажа за впечатленията си от днес.Значи отивам по описанието на колегите от форума бьрзо намирам вьпросният магазин.Влизам
пьрви впечатления готин луксозен добре зареден магазин(не сьм специялист).Почвам да си гледам(нямах намерение да си купувам нищо-имах пьт натам и да видя магазина).Разглеждам си аз
има доста неща за разглеждане поне за мен де и по едно време идва първо (може би касиерката
)и ме пита там нещо не я и чух какво
,но както и да е и викам гледам тук мачовите (прьчки - телескопи) и и викам (понеже-аз наистина не разбирам много) и и казвам само прьчки ли са или има и телескопи(тя се насмете
) и смотоляви нешо и тогава идва(предполагам няма как да греша така си мисля де
вьпросният разбирач
човека на HOLIGAN
) и пита там какво става нещо там говортихме за мачовите прьчки и му викам аз гледам си.Викам му кои са по добри прьчки или телескопи, той
при нас няма лоши неща(аз му викам колкот по скьпо по добре нали) и той радостен
"така е"
После си гледам много време магазина какво има и го питам за някакви противоусукваши се трабичи(пакетче 2бр.-2.65лв)и му викам има ли други видове и човека вика
незнам....
Казва ми
тука и ние незнаем доста от нещата какви са
.Незнам защо,но едва ли греша това е човека на HOLIGAN

После си гледам много време магазина какво има и го питам за някакви противоусукваши се трабичи(пакетче 2бр.-2.65лв)и му викам има ли други видове и човека вика