Има ли гъбари?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Има ли гъбари?

Мнение от lusienn »

То само един събира от тая тема.

Ние сме по другите над земята къде растът.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
vesko_r
новобранец
новобранец

Мнение от vesko_r »

Мартине, от поста ти оставам с впечатление , че не живееш в БГ.То цялата страна е луднала да търси трюфели а ти питаш дали ги има у нас.Най много ги има в североизточна БГ/Шуменско/ но има и на други места.В момента също излизат :)
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

vesko_r написа:Мартине, от поста ти оставам с впечатление , че не живееш в БГ.То цялата страна е луднала да търси трюфели а ти питаш дали ги има у нас.Най много ги има в североизточна БГ/Шуменско/ но има и на други места.В момента също излизат :)
В Бьлгария си живея и немисляда я напускам.Питам защото един приятел ми дава Лаготто Романьоло тасе чудим далидаго зимам.Катого гледам ми прилича на губер а тои каза че било за трюфели.Досега имах Маламут ама даде фира а много обичам като ходим на риба дасиводим и куче за компания.Неискам некоя агресивна порода ама па иданее като тоя губер.
lusienn

Мнение от lusienn »

vesko_r написа:Мартине, от поста ти оставам с впечатление , че не живееш в БГ.То цялата страна е луднала да търси трюфели а ти питаш дали ги има у нас.Най много ги има в североизточна БГ/Шуменско/ но има и на други места.В момента също излизат :)

:lol: Това е няква шега-нямам такива впечетления.

Повече се вълнуват от металотърдачи-3ма ме питаха тая година-дали е разрешено,и от къде да се снабдят.

Риболовци.
vesko_r
новобранец
новобранец

Мнение от vesko_r »

Точно обратното Люско,темата с металотърсачите вече е почти "затворена книга", докато темата с трюфелите е абсолютен хит :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

Въобще не е затворена-търсачи на съкровища-има много,

даже плажа проверяват след туристите за плячка.

Аз си отварям един буркан с рижинки.че ми се доядоха-наздраве.

Риболовци.
bgbul
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgbul »

Martin Mihailov написа: В Бьлгария си живея и не мисля да я напускам.Питам, защото един приятел ми дава Лагото Романьоло, та се чудим дали да го взимам. Като го гледам ми прилича на губер, а той каза, че било за трюфели. До сега имах Маламут, ама даде фирa, а много обичам като ходим на риба да си водим и куче за компания. Не искам някоя агресивна порода, ама па и да не е като тоя губер.
Мъжко или женско ? На каква възраст е?
Обучено ли е?
Може на ЛС.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

bgbul написа:
Martin Mihailov написа: В Бьлгария си живея и не мисля да я напускам.Питам, защото един приятел ми дава Лагото Романьоло, та се чудим дали да го взимам. Като го гледам ми прилича на губер, а той каза, че било за трюфели. До сега имах Маламут, ама даде фирa, а много обичам като ходим на риба да си водим и куче за компания. Не искам някоя агресивна порода, ама па и да не е като тоя губер.
Обучено ли е? Историята на това куче е следната.На моя приятел сестраму е омьжена за италианец.Скоро си идваха иго доведоха и него защото там няма кои даго храни.Когато си трьгнаха а това беще след атентата в Париж нали затегнаха контрола по летищата и нещо имало проблем с документите на кучето и го вьрнаха.Приятеля ми има малко дете а и живее в апартамент и просто нямакак даго гледа та затова миго предложи даго гледам поне докатосиго вземат ако изобщого вземат.Сигорно е обучено ама тека малко тьпо даго даваме на друг иначе няма никаква форма на куче.Но всепак щего питам ако е сьгласен щети пиша на ЛС
Може на ЛС.
lusienn

Мнение от lusienn »

Martin Mihailov написа:
bgbul написа:
Обучено ли е? Историята на това куче е следната.На моя приятел сестраму е омьжена за италианец.Скоро си идваха иго доведоха и него защото там няма кои даго храни.Когато си трьгнаха а това беще след атентата в Париж нали затегнаха контрола по летищата и нещо имало проблем с документите на кучето и го вьрнаха.Приятеля ми има малко дете а и живее в апартамент и просто нямакак даго гледа та затова миго предложи даго гледам поне докатосиго вземат ако изобщого вземат.Сигорно е обучено ама тека малко тьпо даго даваме на друг иначе няма никаква форма на куче.Но всепак щего питам ако е сьгласен щети пиша на ЛС
Може на ЛС.

Дай му го на колегата-той е по трюфелите-тамън ще го снима и ще го покаже-дали върши работа.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Днес хвърлих един поглед - само стари печурки, малко челадинки и една ливадна виолетка.
Млади гъби няма - студено е !

Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Смени хобито,нещо от другия туризъм време е за топли басейни.

Риболовци.
bgbul
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgbul »

20151124-174542.JPG
Това е от вчера около Пловдив:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Mita6ki
новобранец
новобранец

Мнение от Mita6ki »

Какви са тези - някакви припънки или пънчушки ? Само кладницата ми изглежда лесна и безопасна от дървесните гъби.
bgbul
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgbul »

Тополова припънка. Мноооого вкусна, крехка и свежа.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Аз брах припънки наскоро, даже по-назад 2/3 страници има снимки, чак пък много вкусна не мога да кажа, да добра е защото е лека гъба(свежа както ти каза) но и липсва сякаш вкус ли...друго лии?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”