Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли гъбари?
Модератор: dantho.mihov
Re: Има ли гъбари?
То само един събира от тая тема.
Ние сме по другите над земята къде растът.
Ние сме по другите над земята къде растът.

Риболовци.
Мартине, от поста ти оставам с впечатление , че не живееш в БГ.То цялата страна е луднала да търси трюфели а ти питаш дали ги има у нас.Най много ги има в североизточна БГ/Шуменско/ но има и на други места.В момента също излизат 

- Martin Mihailov
- учете се от него
В Бьлгария си живея и немисляда я напускам.Питам защото един приятел ми дава Лаготто Романьоло тасе чудим далидаго зимам.Катого гледам ми прилича на губер а тои каза че било за трюфели.Досега имах Маламут ама даде фира а много обичам като ходим на риба дасиводим и куче за компания.Неискам некоя агресивна порода ама па иданее като тоя губер.vesko_r написа:Мартине, от поста ти оставам с впечатление , че не живееш в БГ.То цялата страна е луднала да търси трюфели а ти питаш дали ги има у нас.Най много ги има в североизточна БГ/Шуменско/ но има и на други места.В момента също излизат
vesko_r написа:Мартине, от поста ти оставам с впечатление , че не живееш в БГ.То цялата страна е луднала да търси трюфели а ти питаш дали ги има у нас.Най много ги има в североизточна БГ/Шуменско/ но има и на други места.В момента също излизат

Повече се вълнуват от металотърдачи-3ма ме питаха тая година-дали е разрешено,и от къде да се снабдят.

Риболовци.
Точно обратното Люско,темата с металотърсачите вече е почти "затворена книга", докато темата с трюфелите е абсолютен хит 

Въобще не е затворена-търсачи на съкровища-има много,
даже плажа проверяват след туристите за плячка.
Аз си отварям един буркан с рижинки.че ми се доядоха-наздраве.
даже плажа проверяват след туристите за плячка.
Аз си отварям един буркан с рижинки.че ми се доядоха-наздраве.

Риболовци.
Мъжко или женско ? На каква възраст е?Martin Mihailov написа: В Бьлгария си живея и не мисля да я напускам.Питам, защото един приятел ми дава Лагото Романьоло, та се чудим дали да го взимам. Като го гледам ми прилича на губер, а той каза, че било за трюфели. До сега имах Маламут, ама даде фирa, а много обичам като ходим на риба да си водим и куче за компания. Не искам някоя агресивна порода, ама па и да не е като тоя губер.
Обучено ли е?
Може на ЛС.
- Martin Mihailov
- учете се от него
bgbul написа:Мъжко или женско ? На каква възраст е?Martin Mihailov написа: В Бьлгария си живея и не мисля да я напускам.Питам, защото един приятел ми дава Лагото Романьоло, та се чудим дали да го взимам. Като го гледам ми прилича на губер, а той каза, че било за трюфели. До сега имах Маламут, ама даде фирa, а много обичам като ходим на риба да си водим и куче за компания. Не искам някоя агресивна порода, ама па и да не е като тоя губер.
Обучено ли е? Историята на това куче е следната.На моя приятел сестраму е омьжена за италианец.Скоро си идваха иго доведоха и него защото там няма кои даго храни.Когато си трьгнаха а това беще след атентата в Париж нали затегнаха контрола по летищата и нещо имало проблем с документите на кучето и го вьрнаха.Приятеля ми има малко дете а и живее в апартамент и просто нямакак даго гледа та затова миго предложи даго гледам поне докатосиго вземат ако изобщого вземат.Сигорно е обучено ама тека малко тьпо даго даваме на друг иначе няма никаква форма на куче.Но всепак щего питам ако е сьгласен щети пиша на ЛС
Може на ЛС.
Martin Mihailov написа:bgbul написа:Мъжко или женско ? На каква възраст е?Martin Mihailov написа: В Бьлгария си живея и не мисля да я напускам.Питам, защото един приятел ми дава Лагото Романьоло, та се чудим дали да го взимам. Като го гледам ми прилича на губер, а той каза, че било за трюфели. До сега имах Маламут, ама даде фирa, а много обичам като ходим на риба да си водим и куче за компания. Не искам някоя агресивна порода, ама па и да не е като тоя губер.
Обучено ли е? Историята на това куче е следната.На моя приятел сестраму е омьжена за италианец.Скоро си идваха иго доведоха и него защото там няма кои даго храни.Когато си трьгнаха а това беще след атентата в Париж нали затегнаха контрола по летищата и нещо имало проблем с документите на кучето и го вьрнаха.Приятеля ми има малко дете а и живее в апартамент и просто нямакак даго гледа та затова миго предложи даго гледам поне докатосиго вземат ако изобщого вземат.Сигорно е обучено ама тека малко тьпо даго даваме на друг иначе няма никаква форма на куче.Но всепак щего питам ако е сьгласен щети пиша на ЛС
Може на ЛС.
Дай му го на колегата-той е по трюфелите-тамън ще го снима и ще го покаже-дали върши работа.

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес хвърлих един поглед - само стари печурки, малко челадинки и една ливадна виолетка.
Млади гъби няма - студено е !

Млади гъби няма - студено е !
Смени хобито,нещо от другия туризъм време е за топли басейни.

Риболовци.
Това е от вчера около Пловдив:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Какви са тези - някакви припънки или пънчушки ? Само кладницата ми изглежда лесна и безопасна от дървесните гъби.
Тополова припънка. Мноооого вкусна, крехка и свежа.
-
- фен клуб-скобар
Аз брах припънки наскоро, даже по-назад 2/3 страници има снимки, чак пък много вкусна не мога да кажа, да добра е защото е лека гъба(свежа както ти каза) но и липсва сякаш вкус ли...друго лии?