Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Значи както съм я налял преди 7 години,си е все същатаАчо ♣ написа:GODzillata написа:Има смайсъл само ако отлежава в бъчве, а не в шише!Абсолютно!!! И то не какво да е бъчве!
![]()

Ни по-добра,ни по-лоша

В никакъв случай не е по-лоша!Красимир Атанасов написа:........Ни по-добра,ни по-лоша ..........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Пропуснал съм го между многото цитати,за което се извинявам.G.Petkov написа:...за ледения риболов в Норвегия ?
До Лилехамер снегът беше само по-високите части,долу всичко изглеждаше ранна пролет.
Докато не преминах един тунел и се оказах в окото на бурята.
Все още лежът на кълката от олимпиадата.
На табелите пише името на градът,и под него олимпийски игри 1994.
Тази снимка е навлизане в Лилехамер.

Влизам в тунел след олимпийското градче,и на излизане........
И така 300 км.

Нито един фиорд не беше замръзнал,ако изобщо замръзват,нямам представа.
Но видях много садки,за сьомга предполагам в близост до бреговете.
Но дори и да замръзват,съмнявам се да стават за подледен понеже са доста дълбоки,но може и да греша.
Езерата който видях и изглеждаха здраво замръзнали бяха абсолютно пусти.
Реките здраво препускаха между камъните.
Всеки камък се беше превърнал в огромен леден къс,а водата беше с небесносин цвят,много красива и страшна в същото време.
Но риболова има много як.
Ако трябва да дам оценка между Швеция и Норвегия,то тя би била 10 към едно в полза на норгетата.
- Vid
- кандидат преподавател
Добра вечер съфорумци.
Днес бях много доволно изненадан от поръчка направена по нета през оня "черен петък" в моловете.
Едно гащеризонче за зимен риболов днес ми пристигна на цена от 96 лв. при реална- вижте етикетчето.

Малко изглеждам като човечето от рекламата на Мишлен, щото ръкавите и крачолите са ми малко длъчки за то размер ХХL въпреки че съм висок 1,92 м., ама доволно, многото матриял лесно се намаля, докато малкото такъв трудно се увеличава

Баси, кВо селфи съм си направил на огледалото в коридора
То страстта и ентусиязЪма към риболова умира последно при някои хора, както надеждата при повечето..
Още утре ще го пробвам на яз.Тракиец къде сега темп. на водата е точно 11градуса.
Днес бях много доволно изненадан от поръчка направена по нета през оня "черен петък" в моловете.

Едно гащеризонче за зимен риболов днес ми пристигна на цена от 96 лв. при реална- вижте етикетчето.

Малко изглеждам като човечето от рекламата на Мишлен, щото ръкавите и крачолите са ми малко длъчки за то размер ХХL въпреки че съм висок 1,92 м., ама доволно, многото матриял лесно се намаля, докато малкото такъв трудно се увеличава

Баси, кВо селфи съм си направил на огледалото в коридора

То страстта и ентусиязЪма към риболова умира последно при някои хора, както надеждата при повечето..

Още утре ще го пробвам на яз.Тракиец къде сега темп. на водата е точно 11градуса.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Честит костюм.
В София кой има пари си купува,и без намаленията-около 150-160 лв Жорката взе на Шекспир,
такъв.
После излезнаха по нови модели по-скъпи.
Сега-нещо криза,май за всички-по не се ходи за Риба.
Аз се сетих че ми подариха една специялна лимитирана серия ракия,от 3000 шишета-покрита,
с восък,и някакъв цар беше именувана,във формата на Амфора-скрил съм я от 17 години.
А тя е произведена 1994.
Но Баща ми има Ракия по БДС-литър от 1972 година-запечатана-и я пази.
Навремето,колекционираше алкохол в малки 50 гр-сувенирни шишенца.
В София кой има пари си купува,и без намаленията-около 150-160 лв Жорката взе на Шекспир,
такъв.
После излезнаха по нови модели по-скъпи.
Сега-нещо криза,май за всички-по не се ходи за Риба.
Аз се сетих че ми подариха една специялна лимитирана серия ракия,от 3000 шишета-покрита,
с восък,и някакъв цар беше именувана,във формата на Амфора-скрил съм я от 17 години.
А тя е произведена 1994.
Но Баща ми има Ракия по БДС-литър от 1972 година-запечатана-и я пази.
Навремето,колекционираше алкохол в малки 50 гр-сувенирни шишенца.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Би ли споменал в кой магазин в София се продават такива без намаление за 150-160 лв.?lusienn написа: В София кой има пари си купува,и без намаленията-около 150-160 лв Жорката взе на Шекспир, такъв.
Това щото колегата изтърва намалението и е съгласен и на малко повечко пара. Само да не са като оне допотопни китайски изработки де ги продават във Видракса за по 220-250 лв. и де тежат по 5 кила.
Сенека
Сенека
Вид-казах-предишни стари колекции,Триана по спомен от 2006 година кога зимата се ходеше с лодка.
Сега новите са по скъпи-но и по топлят-Търговия Братче.
Не казвам нищо да те обидя-добре ти стои.
Сега новите са по скъпи-но и по топлят-Търговия Братче.
Не казвам нищо да те обидя-добре ти стои.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Според специалистите всякакви напитки най-добре отлежават в циментов или керамичен глазиран съд . Относно виното спора е между циментов и такъв от неръждавейка . Демек в случаят съответната напитка отлежава без въздействия , или най-важното е как е направена . Стъклото като "препечена" керамика е едно от перфектните неща за отлежаване . Преседяването в бъчви е най-вече за цвят и аромат , особено ако се добави карамел
В случаят наистина свалят от градуса но и издърпват метилните гнусове ако са в минимални количества . Останалото е въпрос на опит , обикновено чужд такъв , та да се пресметне перфектното отлежаване на 70 градуса първак до затварянето му при порядък 38 - 45 градуса в стъкло . Та Красе , кофтито в случаят е , че ако си упущил дори малко метил у съдържанието , то колкото повече отлежава напитката в стъкло , толкова по-отровна става . Точно зарад това специалистите препоръчват домашно вино и купешка ракия , особено когато ще се оставя да отлежи в джам .
Тъй , оказа се , че и Вин Дизел е загърбил Бонд амплоато си за сметка на Уорд ъв дъ рингс версиите в които се справя явно по-добре . Преди малко изгледах последният му филм "Последният ловец на вещици" , който се оказа доста по-силен от "Бързи и яростни" като сюжет и продукция . Мачка старото му амплоа но според мен трудно ще бъде оценено . Иначе последният Бонд се оказа яка боза базирана единствено на нон стоп елементарен екшън , подсилен с читав саунд трак и наблягане на визуалният сексуален нагон . Като сюжет , актьорско изпълнение и изобщо нещо , три по шестобалната , силно се надявам на осемнайсти да не остана много разочарован ако и отдавна да не съм на дванайсе
То верно , че на последният Дизелов филм давам оценка 3.5 , но все е по-висока от 3 по шестобалната
Вид , туй тва съдейки по етикета е от любимото на наш Кире http://www.sportsdirect.com/" onclick="window.open(this.href);return false; . Та ако френда ти е упущил , да се фърля право у него
Люс не се напрегай , стари , нови колекции , когато иде реч за риболовно облекло хората са казали , че съществуват единствено SIMMS и всички останали
Верно , че тех в спорта не ги пущат ама ....

Тъй , оказа се , че и Вин Дизел е загърбил Бонд амплоато си за сметка на Уорд ъв дъ рингс версиите в които се справя явно по-добре . Преди малко изгледах последният му филм "Последният ловец на вещици" , който се оказа доста по-силен от "Бързи и яростни" като сюжет и продукция . Мачка старото му амплоа но според мен трудно ще бъде оценено . Иначе последният Бонд се оказа яка боза базирана единствено на нон стоп елементарен екшън , подсилен с читав саунд трак и наблягане на визуалният сексуален нагон . Като сюжет , актьорско изпълнение и изобщо нещо , три по шестобалната , силно се надявам на осемнайсти да не остана много разочарован ако и отдавна да не съм на дванайсе

Вид , туй тва съдейки по етикета е от любимото на наш Кире http://www.sportsdirect.com/" onclick="window.open(this.href);return false; . Та ако френда ти е упущил , да се фърля право у него

Люс не се напрегай , стари , нови колекции , когато иде реч за риболовно облекло хората са казали , че съществуват единствено SIMMS и всички останали

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
А тва за кво е.
http://www.publiidea.net/product/250/ts ... rizon.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
На първо викане ми излезна в гугала,няколко реда по-надоле.
За Мен най Важно е да ми пази около Главата във Студено Време-мразя шапки-стегат ме.

На първо викане ми излезна в гугала,няколко реда по-надоле.
За Мен най Важно е да ми пази около Главата във Студено Време-мразя шапки-стегат ме.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Племенника преди да завърши и да грабне златото .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Павел Иванов написа:.... ако си упущил дори малко метил у съдържанието , то колкото повече отлежава напитката в стъкло , толкова по-отровна става....
Баси и провала значи.
И как да разбера дали е гнус или нещо хубаво за пиене.
Аз не пия и нищо неразбирам от алкохол.
В село виното го изпиват на шара още

П.с.Ееееее за Бонд пресили малко,добър е.
А за саунда в началото нямам думи.
- Павел Иванов
Това е да се качиш веднъж у студо до Черни връх от Алеко , да се изпотиш яката , после на слизане да го скинеш у първата шипка , да го фърлиш и да те фане пневмония кът та пресечеlusienn написа:А тва за кво е...

Красе , много се кефа кога децата имат ищах да правят нещо от малки при това го правят с ищах .
Просто го разпечати и отсипи малце с цел тест за метил

пп - нали похвалих саунд трака

Павел Иванов
Павел Иванов
Е Едно Време-БДС-беше Стандарт-а по времето на Цара-Киро-си еба мамата и метила-що народ измря.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Павка, това нещо не е да катеря планини с него, а да стоя неподвижно с часове в лодка и да ме пази от студа и дъжда. И, ако случайно падна в студената вода, да седя като тапа отгоре и да ме задържи сух за няколко минути доде ми помогнат колетите да изляза.Павел Иванов написа:Вид , туй тва съдейки по етикета е от любимото на наш Кире http://www.sportsdirect.com/" onclick="window.open(this.href);return false; . Та ако френда ти е упущил , да се фърля право у него
когато иде реч за риболовно облекло хората са казали , че съществуват единствено SIMMS и всички останалиВерно , че тех в спорта не ги пущат ама ....
Инак, гащиризоните на Вестин, Норфин, и пр.. са класи...
Относно Симсс, спор няма, притежавам техни продукти, ама доколкото ми е известно те произвеждат по скоро ловна конфекция и обувки и не съм срещал плаващи гащеризони с тази марка.
Купих го от тук http://sports.mymall.bg/?gclid=COW1qrmv ... GwodkxoLOQ" onclick="window.open(this.href);return false;, ама то е същото кат първото де...

Сенека
Сенека
- Павел Иванов
SIMMS произвеждат риболовна а не ловна конфекция
Всичките им гащеризони плуват ако ползваш колана , ако не го ползваш си те давят като стой та гледай
Не че Екстрийм серията не е баш твоят вид гащеризони , ама не им е баш това основното производство . Иначе с моят съм си пливал . Веднъж на едно състезание , на Янтра , както си шлипурках жизнерадостно изведнъж пропаднах в дупка . Гащеризона ме хоризонтира над водата и течението ме отнесе до място където гъзюгата ми опря в каменаците и ми беше удобно да се изправя . Иначе като цяло не произвеждат гащеризони за лодка а основно спинингаро / мухарски такива , е - http://www.simmsfishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Павел Иванов
Павел Иванов