Дядо Коледа дойде по рано много съм доволен :)

Модератор: Paublo_Eskobar

slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Дядо Коледа дойде по рано много съм доволен :)

Мнение от slonski1981 »

Дойде ми пръчката много съм доволен от дядо Коледа.Ще я окомплектова с риоби екусима 4000 което взех по рано и ще ги почвам :)
http://www.megafishing.bg/product/384/f ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Прикачени файлове
IMG_4141.JPG
IMG_4141.JPG (2.64 MiB) Преглеждано 2018 пъти
IMG_4139.JPG
IMG_4139.JPG (3.06 MiB) Преглеждано 2018 пъти
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Re: Дядо Коледа дойде по рано много съм доволен :)

Мнение от Bigmarlin »

Само дърти мрени,шарковци и големи баби тари да го сгъват :wink:
Аватар
isavkov
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от isavkov »

Честито :)
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Не знам какво те впечатли в тази въдица, но щом на теб ти допада, то нека много положителни емоции да ти носи по водоемите!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

това ми е първата фидер въдица може да не е кой знае какво но на мен ми хареса като строи дължина и всичко.Колеги може би 99 процента от присъстващите във форума знаем кое е хубаво или поне сме чували но възможностите на всеки са различни и невярвам много хора да имат това което мислят че е най-добро.Сам едно малко сравнение карам ситроен ксара но знам че бугати вайрон е по добро.Успех на всички нямам за цел да обиждам или да се заяждам с някого.Дано всеки хване това за което мечтае през 2016 година весели празници на всички.
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от a4koy »

То за това ,щото много разбираме,знаем и можем,сме големи "рибари" и гледаме от англичаните.Защото както те казват,че всичко зависи от теб.Навремето като е нямало shimano,daiwa,JRC-та и кво ...не са ловяли риби ли.Просто правилния монтаж е важен.Споделянето,помагането,поощряването са нещата на които трябва да наблегнем,а не като някой пита "на кво ловиш?" да излъжеш ... риба има за всички,дали с шимано или с филстар пак може да се извади рибата.И най хубавия тъкъм да имаш,като не може да си вържеш правилно кордата или да си настройш аванса и ти скъса ....ФАЙДА?Там питат само "как си ловил" "на какво си ловил" не те питат ,ква пръчка ,ква макара ,къв модел корда.Слука :)
Аватар
m65
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m65 »

slonski1981 написа:това ми е първата фидер въдица може да не е кой знае какво но на мен ми хареса като строи дължина и всичко.Колеги може би 99 процента от присъстващите във форума знаем кое е хубаво или поне сме чували но възможностите на всеки са различни и невярвам много хора да имат това което мислят че е най-добро.Сам едно малко сравнение карам ситроен ксара но знам че бугати вайрон е по добро.Успех на всички нямам за цел да обиждам или да се заяждам с някого.Дано всеки хване това за което мечтае през 2016 година весели празници на всички.
Колега, честит ти нов такъм.
Пуснал си тема да споделиш част от щастието си. Темата ти не е за съвет какво да си купиш. Та в този ред на мисли, тези с неограничените финансови възможности със сигурност не могат да изпитат това което ние с ограничените финансови възможности изпитваме когато отделим някой лев, от и без това нищожните си трудови възнаграждения, и с него си закупим малко щастие.
Преди време в този форум един колега изрази мнение, че една пръчка струвала колкото кубик дърва, в смисъл какво толкова им обръщаме внимание. Да, но ако един кубик дърва за някой са просто някакви 60-70 лева, то за други един кубик дърва може да означават че ще доизкарат зимата с него. Много и малко са твърде относителни понятия. За едини многото е малко, докато за други малкото е много. Просто така е устроен светът, няма как всички да са богати, нали трябва да има и някои които да работят.
Колкото до бугатито, със сигурност развива по-висока максимална скорост, но дали вози по добре от ситроена?

Писал съм го и друг път, и ще продължавам да го пиша:
Най-важното е, че рибата все още не разбира с какви такъми ловим.

Който го може - си го може, и в коритото да хвърли пак ще улови риба.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Със здраве да си ги ползваш. А колегата m65 е много прав. Да се зарадваш и на малкото, което имаш е просто безценно. Здраве на всички, това е най-важното.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Аватар
АчоА
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от АчоА »

Хайде честито :smt023 отдавна ти беше мерак :fishing3:
slonski1981 написа:Дойде ми пръчката ... и ще ги почвам :)
Като за начало по това време може да направиш една проба на Грудовския - получава се приличен риболов на фидер :fishing2:
Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”