Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Дядо Коледа дойде по рано много съм доволен :)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Дядо Коледа дойде по рано много съм доволен :)
Дойде ми пръчката много съм доволен от дядо Коледа.Ще я окомплектова с риоби екусима 4000 което взех по рано и ще ги почвам 
http://www.megafishing.bg/product/384/f ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.megafishing.bg/product/384/f ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Прикачени файлове
-
- IMG_4141.JPG (2.64 MiB) Преглеждано 2016 пъти
-
- IMG_4139.JPG (3.06 MiB) Преглеждано 2016 пъти
- Bigmarlin
- сериозен играч
Re: Дядо Коледа дойде по рано много съм доволен :)
Само дърти мрени,шарковци и големи баби тари да го сгъват 

- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Честито 

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- azareus
- ще става разбирач
Не знам какво те впечатли в тази въдица, но щом на теб ти допада, то нека много положителни емоции да ти носи по водоемите!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- вече хвърля и на тежко
това ми е първата фидер въдица може да не е кой знае какво но на мен ми хареса като строи дължина и всичко.Колеги може би 99 процента от присъстващите във форума знаем кое е хубаво или поне сме чували но възможностите на всеки са различни и невярвам много хора да имат това което мислят че е най-добро.Сам едно малко сравнение карам ситроен ксара но знам че бугати вайрон е по добро.Успех на всички нямам за цел да обиждам или да се заяждам с някого.Дано всеки хване това за което мечтае през 2016 година весели празници на всички.
То за това ,щото много разбираме,знаем и можем,сме големи "рибари" и гледаме от англичаните.Защото както те казват,че всичко зависи от теб.Навремето като е нямало shimano,daiwa,JRC-та и кво ...не са ловяли риби ли.Просто правилния монтаж е важен.Споделянето,помагането,поощряването са нещата на които трябва да наблегнем,а не като някой пита "на кво ловиш?" да излъжеш ... риба има за всички,дали с шимано или с филстар пак може да се извади рибата.И най хубавия тъкъм да имаш,като не може да си вържеш правилно кордата или да си настройш аванса и ти скъса ....ФАЙДА?Там питат само "как си ловил" "на какво си ловил" не те питат ,ква пръчка ,ква макара ,къв модел корда.Слука 

- m65
- вече хвърля и на тежко
Колега, честит ти нов такъм.slonski1981 написа:това ми е първата фидер въдица може да не е кой знае какво но на мен ми хареса като строи дължина и всичко.Колеги може би 99 процента от присъстващите във форума знаем кое е хубаво или поне сме чували но възможностите на всеки са различни и невярвам много хора да имат това което мислят че е най-добро.Сам едно малко сравнение карам ситроен ксара но знам че бугати вайрон е по добро.Успех на всички нямам за цел да обиждам или да се заяждам с някого.Дано всеки хване това за което мечтае през 2016 година весели празници на всички.
Пуснал си тема да споделиш част от щастието си. Темата ти не е за съвет какво да си купиш. Та в този ред на мисли, тези с неограничените финансови възможности със сигурност не могат да изпитат това което ние с ограничените финансови възможности изпитваме когато отделим някой лев, от и без това нищожните си трудови възнаграждения, и с него си закупим малко щастие.
Преди време в този форум един колега изрази мнение, че една пръчка струвала колкото кубик дърва, в смисъл какво толкова им обръщаме внимание. Да, но ако един кубик дърва за някой са просто някакви 60-70 лева, то за други един кубик дърва може да означават че ще доизкарат зимата с него. Много и малко са твърде относителни понятия. За едини многото е малко, докато за други малкото е много. Просто така е устроен светът, няма как всички да са богати, нали трябва да има и някои които да работят.
Колкото до бугатито, със сигурност развива по-висока максимална скорост, но дали вози по добре от ситроена?
Писал съм го и друг път, и ще продължавам да го пиша:
Най-важното е, че рибата все още не разбира с какви такъми ловим.
Който го може - си го може, и в коритото да хвърли пак ще улови риба.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Със здраве да си ги ползваш. А колегата m65 е много прав. Да се зарадваш и на малкото, което имаш е просто безценно. Здраве на всички, това е най-важното.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Хайде честито
отдавна ти беше мерак

Като за начало по това време може да направиш една проба на Грудовския - получава се приличен риболов на фидерslonski1981 написа:Дойде ми пръчката ... и ще ги почвам![]()

Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;