Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Последен за 2015-та...на обичайното място
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Последен за 2015-та...на обичайното място
Красота,супер излет!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ихууу, браво! Отдавна съм зазимил въдиците. Ще чакам сезон 2016.
ПП. По темата за тока, няма да има увеличение... Иначе ако имаше, на всяко увеличение ни вдигат заплатата с 4%.
ПП. По темата за тока, няма да има увеличение... Иначе ако имаше, на всяко увеличение ни вдигат заплатата с 4%.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Защо около София си нямаме такова "обичайно място", където рибата кълве през всички сезони? Браво за ентусиазма.
- Vesko1
- сериозен играч
оффтопик:Дано да си прав!Но..аз прогнозирам поне 2 пъти вдигане на цените на тока...всеки икономист ще ви го каже,при либерализация свободния пазар определя цената,а в Европа цената е от 15 до 25 евроцента за кВт ч,няма как при нас да остане 9,5 евроцента...такава аномалия пазара не познава..цените не са регулирани а...СВОБОДНИ.oneillbgm написа: ПП. По темата за тока, няма да има увеличение... Иначе ако имаше, на всяко увеличение ни вдигат заплатата с 4%.
http://www.nsi.bg/bg/content/11502/%D1% ... 0%B5%D0%BB
.........,а нашата "зелена енергия",Мариците,фотоволтаиците..и т.н. не са направени случайно.И да го няма ДКЕВР...няма как толкова бързо да се изгради алтернативна преносна мрежа..така ,че пак енергията ще се купува от едни и същи "маймуни"и ще се продава на едни и същи овце.И дали ще има 3-5 или 8 играчи на пазара-все тая.Кабела е ЕДИН...ЕДИН...и аз няма как да си избера доставчик дето ми е по джоба.
Но ще поживеем и ще видим....дано не съм бил прав.
Имате такива места и вие,но...за да кълве на Панчарево трябва през цялата седмица да се мята по някое кило захранка..за да свикне рибата да се храни там.При нас това са плаващи ресторанти...и там собствениците хвърлят разни отпадъци,помии.....desi написа:Защо около София си нямаме такова "обичайно място", където рибата кълве през всички сезони? Браво за ентусиазма.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- трапера
- сериозен играч
Спам, за който се извинявам

За съжаление в България е така. В Германия човек може да си избере доставчик на ток и газ!Vesko1 написа:.Кабела е ЕДИН...ЕДИН...и аз няма как да си избера доставчик дето ми е по джоба..
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- hshopov
- разбира нещата
Стииига бе пък ти! Аз мисля на 26ти да ходя за шаранoneillbgm написа:Ихууу, браво! Отдавна съм зазимил въдиците. Ще чакам сезон 2016.
.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Vesko1
- сериозен играч
Ше ходиш..как няма да ходиш...Овчарица е близо само на 150км,а и около Филибето има ...топли езера,....НО таксата си е такса..ще отидат кинтите за Коледните подаръци...hshopov написа: Стииига бе пък ти! Аз мисля на 26ти да ходя за шаран!

http://www.ribolovenatlas.com/view-lake.php?id=711

- hshopov
- разбира нещата
ОООО, ВесьолайVesko1 написа:Ше ходиш..как няма да ходиш...Овчарица е близо само на 150км,а и около Филибето има ...топли езера,....НО таксата си е такса..ще отидат кинтите за Коледните подаръци...hshopov написа: Стииига бе пък ти! Аз мисля на 26ти да ходя за шаран!
![]()
http://www.ribolovenatlas.com/view-lake.php?id=711

- Vesko1
- сериозен играч
Вземи повечко вино и ракия...и дървени въглища заhshopov написа: ОООО, Весьолай! Заминавам за Цанков камък братленце на студ и мраз!
На диво отивам пък каквото сабя покаже!
барбекюто...че на тоя яз. ....моите очаквания са за едно квалитетно...капо.Шараните ако ги има са до 4 кила маХ и отдавна са се нашибали у тинята и са си пуснали програмата за хибернация на Хан Соло от М-узвездни войни.Търси ги след 20-тия метър на сонара.Наслука...

- hshopov
- разбира нещата
Местата ги знам,дърва бол,сонар йок,има и 10ки та и по големи( шаранета),хващал съм и януарски и февруарски на по– голям студ та за това съм оптимист,а ако е капо...квалитетно ще е ами къ хихихи! Важното е да съм там и да подишам...ти ли не знаеш как е;)Vesko1 написа:Вземи повечко вино и ракия...и дървени въглища заhshopov написа: ОООО, Весьолай! Заминавам за Цанков камък братленце на студ и мраз!
На диво отивам пък каквото сабя покаже!
барбекюто...че на тоя яз. ....моите очаквания са за едно квалитетно...капо.Шараните ако ги има са до 4 кила маХ и отдавна са се нашибали у тинята.Търси ги след 20-тия метър на сонара.Наслука...

-
- разбира нещата
Сонар, Веско е прав .
- Vesko1
- сериозен играч
Знам как е знам...ама годинките ми натежаха и ..стари травми са обаждат на -2 сутринта.Миналата година на Ивито...го ядох дебелия чеп..на втория ден дигнах Т-39С....и са прибрах скоропостижно.Ще чакаме рапорт...дори и без риби да е ще е интересно в тези празнични дни,барем софрата ще е богата.Заложи на maggot clips...нашибай на него протеин..бел червен шарен и с повдигащи изкуствени пинки..да са дигни от дъното монтажа,щото сега шарана е ленив..не чакай да ти рови 15 санта у тинята.hshopov написа: Местата ги знам,дърва бол,сонар йок,има и 10ки та и по големи( шаранета),хващал съм и януарски и февруарски на по– голям студ та за това съм оптимист,а ако е капо...квалитетно ще е ами къ хихихи! Важното е да съм там и да подишам...ти ли не знаеш как е;)

- hshopov
- разбира нещата
Ама там още няма тиня бе ВесVesko1 написа:Ще чакаме рапорт...дори и без риби да е ще е интересно в тези празнични дни,барем софрата ще е богата.Заложи на maggot clips...нашибай на него протеин..бел червен шарен и с повдигащи изкуствени пинки..да са дигни от дъното монтажа,щото сега шарана е ленив..не чакай да ти рови 15 санта у тинята.

- Батко Емо
- разбира нещата
рипорт отсекаде!Успехи и през Новата!