Последен за 2015-та...на обичайното място

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Последен за 2015-та...на обичайното място

Мнение от butnik »

Красота,супер излет!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Ихууу, браво! Отдавна съм зазимил въдиците. Ще чакам сезон 2016.

ПП. По темата за тока, няма да има увеличение... Иначе ако имаше, на всяко увеличение ни вдигат заплатата с 4%.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Защо около София си нямаме такова "обичайно място", където рибата кълве през всички сезони? Браво за ентусиазма.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

oneillbgm написа: ПП. По темата за тока, няма да има увеличение... Иначе ако имаше, на всяко увеличение ни вдигат заплатата с 4%.
оффтопик:Дано да си прав!Но..аз прогнозирам поне 2 пъти вдигане на цените на тока...всеки икономист ще ви го каже,при либерализация свободния пазар определя цената,а в Европа цената е от 15 до 25 евроцента за кВт ч,няма как при нас да остане 9,5 евроцента...такава аномалия пазара не познава..цените не са регулирани а...СВОБОДНИ.
http://www.nsi.bg/bg/content/11502/%D1% ... 0%B5%D0%BB
.........,а нашата "зелена енергия",Мариците,фотоволтаиците..и т.н. не са направени случайно.И да го няма ДКЕВР...няма как толкова бързо да се изгради алтернативна преносна мрежа..така ,че пак енергията ще се купува от едни и същи "маймуни"и ще се продава на едни и същи овце.И дали ще има 3-5 или 8 играчи на пазара-все тая.Кабела е ЕДИН...ЕДИН...и аз няма как да си избера доставчик дето ми е по джоба.
Но ще поживеем и ще видим....дано не съм бил прав.
desi написа:Защо около София си нямаме такова "обичайно място", където рибата кълве през всички сезони? Браво за ентусиазма.
Имате такива места и вие,но...за да кълве на Панчарево трябва през цялата седмица да се мята по някое кило захранка..за да свикне рибата да се храни там.При нас това са плаващи ресторанти...и там собствениците хвърлят разни отпадъци,помии..... :D :D а и тоалетната е наблизо,с директен достъп до язовира... :D :D :D ....та затова си кълве постоянно рибата.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Спам, за който се извинявам :oops:

Vesko1 написа:.Кабела е ЕДИН...ЕДИН...и аз няма как да си избера доставчик дето ми е по джоба..
За съжаление в България е така. В Германия човек може да си избере доставчик на ток и газ!
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

oneillbgm написа:Ихууу, браво! Отдавна съм зазимил въдиците. Ще чакам сезон 2016.

.
Стииига бе пък ти! Аз мисля на 26ти да ходя за шаран :D !
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

hshopov написа: Стииига бе пък ти! Аз мисля на 26ти да ходя за шаран :D !
Ше ходиш..как няма да ходиш...Овчарица е близо само на 150км,а и около Филибето има ...топли езера,....НО таксата си е такса..ще отидат кинтите за Коледните подаръци... :D
http://www.ribolovenatlas.com/view-lake.php?id=711
ИзображениеИзображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Vesko1 написа:
hshopov написа: Стииига бе пък ти! Аз мисля на 26ти да ходя за шаран :D !
Ше ходиш..как няма да ходиш...Овчарица е близо само на 150км,а и около Филибето има ...топли езера,....НО таксата си е такса..ще отидат кинтите за Коледните подаръци... :D
http://www.ribolovenatlas.com/view-lake.php?id=711
ОООО, Весьолай :D ! Заминавам за Цанков камък братленце на студ и мраз! :D На диво отивам пък каквото сабя покаже! :drinkers:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

hshopov написа: ОООО, Весьолай :D ! Заминавам за Цанков камък братленце на студ и мраз! :D На диво отивам пък каквото сабя покаже! :drinkers:
Вземи повечко вино и ракия...и дървени въглища за
барбекюто...че на тоя яз. ....моите очаквания са за едно квалитетно...капо.Шараните ако ги има са до 4 кила маХ и отдавна са се нашибали у тинята и са си пуснали програмата за хибернация на Хан Соло от М-узвездни войни.Търси ги след 20-тия метър на сонара.Наслука... :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Vesko1 написа:
hshopov написа: ОООО, Весьолай :D ! Заминавам за Цанков камък братленце на студ и мраз! :D На диво отивам пък каквото сабя покаже! :drinkers:
Вземи повечко вино и ракия...и дървени въглища за
барбекюто...че на тоя яз. ....моите очаквания са за едно квалитетно...капо.Шараните ако ги има са до 4 кила маХ и отдавна са се нашибали у тинята.Търси ги след 20-тия метър на сонара.Наслука... :drinkers:
Местата ги знам,дърва бол,сонар йок,има и 10ки та и по големи( шаранета),хващал съм и януарски и февруарски на по– голям студ та за това съм оптимист,а ако е капо...квалитетно ще е ами къ хихихи! Важното е да съм там и да подишам...ти ли не знаеш как е;) :drinkers:
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

Сонар, Веско е прав .
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

hshopov написа: Местата ги знам,дърва бол,сонар йок,има и 10ки та и по големи( шаранета),хващал съм и януарски и февруарски на по– голям студ та за това съм оптимист,а ако е капо...квалитетно ще е ами къ хихихи! Важното е да съм там и да подишам...ти ли не знаеш как е;) :drinkers:
Знам как е знам...ама годинките ми натежаха и ..стари травми са обаждат на -2 сутринта.Миналата година на Ивито...го ядох дебелия чеп..на втория ден дигнах Т-39С....и са прибрах скоропостижно.Ще чакаме рапорт...дори и без риби да е ще е интересно в тези празнични дни,барем софрата ще е богата.Заложи на maggot clips...нашибай на него протеин..бел червен шарен и с повдигащи изкуствени пинки..да са дигни от дъното монтажа,щото сега шарана е ленив..не чакай да ти рови 15 санта у тинята.
ИзображениеИзображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Vesko1 написа:Ще чакаме рапорт...дори и без риби да е ще е интересно в тези празнични дни,барем софрата ще е богата.Заложи на maggot clips...нашибай на него протеин..бел червен шарен и с повдигащи изкуствени пинки..да са дигни от дъното монтажа,щото сега шарана е ленив..не чакай да ти рови 15 санта у тинята.
Ама там още няма тиня бе Вес :lol: ! Язовиря е нов деба! На обяд навързах за кеф няколко от горе споменатите монтажи :D ! Дялан камък си тииии :drinkers: ! Репортаж ще има задължително ако не в отделна тема то тук , като рапорт! :smt023 Защо на 26ти ли??? Еми на 25ти съм именник и на бачкане та реших на другия ден да празнувам на вода! Своеобразен подарък така да се каже!
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

рипорт отсекаде!Успехи и през Новата!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”