Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Don4o_62 »

относно носовата преграда,на Киро за дишането ли пречи не знам,на кума ми хъркаше ужасно силно - пак си хърка де :mrgreen: - та беше в Пловдив и му рязаха нещо вътре в поялника и изправяха прегради,за по добро дишане,че има астма и да спре хъркането,кура му.... както вика Вид,ефект никакъв,даже още по силно си хърка :mrgreen: и пак си ползва помпата
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Все се каня ама покрай тия празници май ще го гледам тепърва тая седмица .
кирил великий написа:...на "Красно село" до входа на пазара до цветята има скромна закусвалничка...
Значи са го оправили . Не съм ял там от 2014г. , тогава беше кофти ама сигурно я са сменили готвача , я се е научил да готви :wink:

Кире , върни се известно време назад в темата и си припомни какви дискусии водихме по въпроса . На мен на цялото ньос преграда ми е на еС благодарение на няколко чупения едно от които свръх брутално . У годината я ми се съберат десетина дни на куп да мога да дишам през дясната ноздра , я не благодарение на хроничният синузит който съм придобил като бонус , па не страдам стоически . Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо .... :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо .... :lol: :lol: :lol:
Ся ще разучвам те тоа труд - па да видим дъл аз по-брже ще заслабна или Вид ша спре цигарите. :roll:

@Вид, методът действа ако НАИСТИНА си решил да ги спреш. :idea: Направи четене с разбиране.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Кире , най-лесният начин за отслабване е да консумираш толкова калории колкото изгаряш , другото си е бошлаф раута :wink:

Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

За много години на целия бар, да сте живи и здрави вие и близките ви, и късмет в начинанията през новата година!!!

Павел Иванов написа:Кире , най-лесният начин за отслабване е да консумираш толкова калории колкото изгаряш , другото си е бошлаф раута :wink:
Най-лесния начин да отслабнеш е 1. да спреш всякакъв алкохол, и 2. да спреш всички въглехидрати, извън съдържащите се в плодовете и зеленчуците /като избягваш все пак плодове, като банани, круши и пр. с висока захарност/. Така поне 4 седмици, и няма да повярваш, колко кила ще паднат без физически усилия... После се поддържаш по-лесно, стига да не къркаш много, особено концентрати, и да не мааш главно банички, пици и леб :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Да де , ама кът обича човек да поапва и да попийва , то единственото решение е с нещо да компенсира :wink:

Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Павел Иванов написа:Да де , ама кът обича човек да поапва и да попийва , то единственото решение е с нещо да компенсира :wink:
Е, баланса никой не го оспорва, но понякога трябва да се стартира ударно - е както аз се усещам сега след празниците - а дървата за огрев отдавна са нацепени, денят е къс, и много време за физкултура не остава :D
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Чистенето на сняг също е добро многофункционално упражнение като за след празниците :)

Само че, засилва желанието за възстановителните процедури :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Фащаш си една фитнес инструкторка да те буди по-раншко и да тъ води по правилните места за разкършване , те :

Вечерно време пущаш това за разтоварване преди сън и го играеш на балкона , по-безопасно е :wink:

И за шести ш си се стегнал као даска , еле па ако тъ набара Маги на сутрешната зарядка :mrgreen:

Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

GODzillata написа:
Павел Иванов написа:...Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо .... :lol: :lol: :lol:
Ся ще разучвам те тоа труд - па да видим дъл аз по-брже ще заслабна или Вид ша спре цигарите. :roll:

@Вид, методът действа ако НАИСТИНА си решил да ги спреш. :idea: Направи четене с разбиране.
Ако верно искаш да отслабнеш пии по два литра студена вода на ден.Ама колкото можеш да издьржаш на студ.Несе ебавам.Като пиеш студена вода организма отделя енергия дая затопли до телесната температура и така гори калори.Товасьм го виждал с очитеси.Един приятел такаго беха насмели с диети и лекарства че само студената водаго спаси от операция.Поцял ден седеше на село до селската чешма с една чаша и самосе наливаше.
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ТТ лови по реки »

Много яка песен,ама оригинала нее ли на Висоцки?На Вид ще кажа, че цигари се оставят лесно,само да си решил, че искаш да ги оставиш.Запасяваш се с всякъкви ядки,дъвки и малко бонбони и си готов.Толкова паунда неми се дават за дреха,май ще си ползвам екипа за ски на Диадора(много прилича на твоя от снимка).Ботушите и ръкавиците са добри,тях сигурно ще ги поръчам.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Martin Mihailov написа:...Като пиеш студена вода организма отделя енергия дая затопли до телесната температура и така гори калори.....
Ееех, дося колко студени води съм изпил....да съм фиданка, не, ами напрао кът сомалийче! :lol:
TT лови по реки написа:...На Вид ще кажа, че цигари се оставят лесно,само да си решил, че искаш да ги оставиш.Запасяваш се с всякъкви ядки,дъвки и малко бонбони и си готов....
Мое и малко парципан, завит в парченце станиол от един мармот... :mrgreen: :smt044
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Абе требе дае яко студена и редовно секи ден
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Martin Mihailov написа:Абе требе дае яко студена и редовно секи ден
Докът те земат с линейката! :D

Ма няма да им'ги е лесно да ме дигнат, щото не е леко да се дига тешко! :mrgreen:

Изображение
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ТТ лови по реки »

Хаха,мармот....
Заключено

Обратно към “Разни”