Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
относно носовата преграда,на Киро за дишането ли пречи не знам,на кума ми хъркаше ужасно силно - пак си хърка де
- та беше в Пловдив и му рязаха нещо вътре в поялника и изправяха прегради,за по добро дишане,че има астма и да спре хъркането,кура му.... както вика Вид,ефект никакъв,даже още по силно си хърка
и пак си ползва помпата

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Все се каня ама покрай тия празници май ще го гледам тепърва тая седмица .
Кире , върни се известно време назад в темата и си припомни какви дискусии водихме по въпроса . На мен на цялото ньос преграда ми е на еС благодарение на няколко чупения едно от които свръх брутално . У годината я ми се съберат десетина дни на куп да мога да дишам през дясната ноздра , я не благодарение на хроничният синузит който съм придобил като бонус , па не страдам стоически . Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо ....

Значи са го оправили . Не съм ял там от 2014г. , тогава беше кофти ама сигурно я са сменили готвача , я се е научил да готвикирил великий написа:...на "Красно село" до входа на пазара до цветята има скромна закусвалничка...

Кире , върни се известно време назад в темата и си припомни какви дискусии водихме по въпроса . На мен на цялото ньос преграда ми е на еС благодарение на няколко чупения едно от които свръх брутално . У годината я ми се съберат десетина дни на куп да мога да дишам през дясната ноздра , я не благодарение на хроничният синузит който съм придобил като бонус , па не страдам стоически . Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо ....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Ся ще разучвам те тоа труд - па да видим дъл аз по-брже ще заслабна или Вид ша спре цигарите.Павел Иванов написа:...Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо ....![]()
![]()

@Вид, методът действа ако НАИСТИНА си решил да ги спреш.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Кире , най-лесният начин за отслабване е да консумираш толкова калории колкото изгаряш , другото си е бошлаф раута 

Павел Иванов
Павел Иванов
За много години на целия бар, да сте живи и здрави вие и близките ви, и късмет в начинанията през новата година!!!

Най-лесния начин да отслабнеш е 1. да спреш всякакъв алкохол, и 2. да спреш всички въглехидрати, извън съдържащите се в плодовете и зеленчуците /като избягваш все пак плодове, като банани, круши и пр. с висока захарност/. Така поне 4 седмици, и няма да повярваш, колко кила ще паднат без физически усилия... После се поддържаш по-лесно, стига да не къркаш много, особено концентрати, и да не мааш главно банички, пици и лебПавел Иванов написа:Кире , най-лесният начин за отслабване е да консумираш толкова калории колкото изгаряш , другото си е бошлаф раута

- Павел Иванов
Да де , ама кът обича човек да поапва и да попийва , то единственото решение е с нещо да компенсира 

Павел Иванов
Павел Иванов
Е, баланса никой не го оспорва, но понякога трябва да се стартира ударно - е както аз се усещам сега след празниците - а дървата за огрев отдавна са нацепени, денят е къс, и много време за физкултура не оставаПавел Иванов написа:Да де , ама кът обича човек да поапва и да попийва , то единственото решение е с нещо да компенсира

- Bigmarlin
- сериозен играч
Чистенето на сняг също е добро многофункционално упражнение като за след празниците 
Само че, засилва желанието за възстановителните процедури

Само че, засилва желанието за възстановителните процедури

- Павел Иванов
Фащаш си една фитнес инструкторка да те буди по-раншко и да тъ води по правилните места за разкършване , те :
Вечерно време пущаш това за разтоварване преди сън и го играеш на балкона , по-безопасно е
И за шести ш си се стегнал као даска , еле па ако тъ набара Маги на сутрешната зарядка
Вечерно време пущаш това за разтоварване преди сън и го играеш на балкона , по-безопасно е

И за шести ш си се стегнал као даска , еле па ако тъ набара Маги на сутрешната зарядка

Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Ако верно искаш да отслабнеш пии по два литра студена вода на ден.Ама колкото можеш да издьржаш на студ.Несе ебавам.Като пиеш студена вода организма отделя енергия дая затопли до телесната температура и така гори калори.Товасьм го виждал с очитеси.Един приятел такаго беха насмели с диети и лекарства че само студената водаго спаси от операция.Поцял ден седеше на село до селската чешма с една чаша и самосе наливаше.GODzillata написа:Ся ще разучвам те тоа труд - па да видим дъл аз по-брже ще заслабна или Вид ша спре цигарите.Павел Иванов написа:...Ако не заслабнеш и не почнеш барем малце активен живот , то тепърва проблемациите ще ти се увеличават а къф си гуезльо ....![]()
![]()
![]()
@Вид, методът действа ако НАИСТИНА си решил да ги спреш.Направи четене с разбиране.
-
- ще става разбирач
Много яка песен,ама оригинала нее ли на Висоцки?На Вид ще кажа, че цигари се оставят лесно,само да си решил, че искаш да ги оставиш.Запасяваш се с всякъкви ядки,дъвки и малко бонбони и си готов.Толкова паунда неми се дават за дреха,май ще си ползвам екипа за ски на Диадора(много прилича на твоя от снимка).Ботушите и ръкавиците са добри,тях сигурно ще ги поръчам.
- GODzillata
Ееех, дося колко студени води съм изпил....да съм фиданка, не, ами напрао кът сомалийче!Martin Mihailov написа:...Като пиеш студена вода организма отделя енергия дая затопли до телесната температура и така гори калори.....

Мое и малко парципан, завит в парченце станиол от един мармот...TT лови по реки написа:...На Вид ще кажа, че цигари се оставят лесно,само да си решил, че искаш да ги оставиш.Запасяваш се с всякъкви ядки,дъвки и малко бонбони и си готов....

- Martin Mihailov
- учете се от него
Абе требе дае яко студена и редовно секи ден
- GODzillata
Докът те земат с линейката!Martin Mihailov написа:Абе требе дае яко студена и редовно секи ден

Ма няма да им'ги е лесно да ме дигнат, щото не е леко да се дига тешко!

-
- ще става разбирач
Хаха,мармот....