Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Малко повече нерви покрай шараните
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
а бе ние си я обичаме ама опитваме да и обясним че няма нужда да се пали за глупости а да споделя опит, да показва големи риби и т.н. все пак това е форум за риболов не да се караме и да показваме кои какво магаре е
не искаме да я променяме просто да го дава по спокойно щото се изписват много редове и накрая всички пак много се обичаме 

- Нколай - рибаря
- новобранец
Re: Re
съгласен съм
между другото, ненавиждам платените водоеми - не можеш да направиш един шарански риболов като хората. Аз съм от Добрич и ходя само на Дуранкулак.
Там поне има шаран и можеш да останеш няколко дни без да плашташ на никого
между другото, ненавиждам платените водоеми - не можеш да направиш един шарански риболов като хората. Аз съм от Добрич и ходя само на Дуранкулак.
Там поне има шаран и можеш да останеш няколко дни без да плашташ на никого
-
- ще става разбирач
Разделих една огромна тема в която бе станало мазало. Сега мненията са подредени като риболов на дъно, така и за риболов на плувка. Разните му заяждания се чудех какво да ги правя и реших да ги отделя като някаква трета тема. Не бих си позволил да трия на който и да било мненията. Всеки е отделил свободно време за да напише нещо и аз най-малко бих седнал да трия.
Аз с удоволствие иначе бих заключил точно тази тема, защото според мен е изчерпана.
Аз с удоволствие иначе бих заключил точно тази тема, защото според мен е изчерпана.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: RE
Просто темата се изчерпа и разводниVeronika написа:Да бе.Заключете я.Поне още някой да беше казал че ще му липсвам ако не пиша тук.Тогава я заключете.

Вероника, я по добре дай инфо за някой предстоящ излет по Варненския край, че скоро май ще ми дотрябва

- barutchiata ©
- Администратор