Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Циментовия канал с.Чинтулово обл.СЛИВЕН
-
- сериозен играч
Циментовия канал с.Чинтулово обл.СЛИВЕН
Уфффффффф.За втори път дращя и пц.....вам.Тамън си написах посланието-НЕТА капълдиса-и всичко отиде в небитието нетово.Дано сега стане раотата-от сабахлен рано-рано хукнах по Сливенските гьолища.Почти навсякъде е замръзнало-ходих,гледах,чесах се дето не ме сърби-и изведнаж получих просветление-назад към канала.Около 11ч. се настаних до пчелина в началото на бадемовата градина и в продължение на 1 ч.лових уклеи колкото цигара.Към 12ч. започна страхотно кълване-без подхранване-водата леко зеленикава,80см. дълбочина.Гледах и не вярвах на ушите си-среден и едър уклей,тук-там някоя прилична бабушка които връщах обратно ,щото бяха издути от хайвер.След 100-ния уклей спрях да броя-изтървах сметката.В 16.30ч. събрах багажа , и към дома.Два часа чистих риба-най-омразното ми нещо в риболова-ама сега ударих две жолти Стралджански рикии и сядам да се налапам с прясна пражена рибка залята със скордаля.Колегите от Сливен които ще отидат на канала да си готвят билетите-от ИАРА минаха на два пъти 

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Циментовия канал с.Чинтулово обл.СЛИВЕН
Добре си се представил , то тоя уклей и бая бири ще да изпие

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави за улова и следващият път повече
Днес и аз ходих на разузнаване из "моите" гьолове
и на един от тях установих много голямо количество, да не кажа огромно, умрели жаби
Може би от студът и когато бяха замръзнали водоемите.Но иначе движение на риба никакво.Май е още рано за каракудите, та камо ли шаран...

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- Local
- учете се от него
Бравос за излета. Радвам за органите от ИАРА, че минават толкова често. А за да не си прецакваш друг път писания пиши ги в едно word файлче и след това copy/paste.
Клавиатура риба не лови!!!
- Rapala_Team
- разбира нещата
Колега във Събота смятам да отида на дупката ! Дали ще е отмразено ! Я ме посаветвай с рейса ако сляза на шелл къде да трагвам ! Че хем да ми е близо до спирката хем да начеша крастата !
CARP FISHING 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А тъйцък,добря си са постарал.
Ама се ги надушваш къде са.
Бравос.
Сега сериозно.Радостно е,че ИАРА-та минават,чудно ми е,че още държи лед

Сега сериозно.Радостно е,че ИАРА-та минават,чудно ми е,че още държи лед

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- indalo
- фен клуб-скобар
Браво колега, начесал си крастата. А като прочетох за пържения уклей ми се припи бира
Браво и на ИАРА по вашия край, че насам това с проверките е редко срещано явление. За последните 20тина години са ме проверили само веднъж

Браво и на ИАРА по вашия край, че насам това с проверките е редко срещано явление. За последните 20тина години са ме проверили само веднъж

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Ей сега ми се обадиха дружките от канала.Дава уклей на всичко що се сетиш-ловили са на бял,пинки,тесто и изкуствен вердевас.Единия-Алпиниста- за 2 ч. обикаляне е изкарал 5 кефала по350-400 гр. на рибка.Уточнявам -уклей дава най-вече до пчелина.ИАРА са минали веднъж 

-
- сериозен играч
Прясно инфо от вчера.Водата е леко замътена,сигурно имаше 100 рибари.Рибката кълве навсякъде-майсторите ловят кефал на малка рибка хваната от самия канал,а мързеливците като мене залагат на голите телескопи.Резултата за 3 часа риболов е 60 уклея,4 бабушки и едно маломерно кефалче,което беше налапало толкоз дълбоко,че го усмъртих докато изкарам куката и като се прибрах нахраних комшийския котарак с него.Хубавото е,че ИАРА продължават да правят проверки и няма мрежи и парашути.Ето и малко снимки-не гледайте датата-още не съм я оправил на фотото.Апоследната снимка е -пресен пържен уклей,скордаля и бира на една ръка разстояние

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за хубавиа ден колега и естествено за хубавата ношт с мезе и ракиа 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Ко я на напраихте таз риба на тоз канал ве.Еййй.Ше зема да ти дам моя такъм на съхранение,белким го ползваш,че брата разправя,че мишките не прощавали

По-здрави!
П.П.Видя ли темата дето градския я е пуснал...http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=12966
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
На Писерово има 2 такива канали 1 от тях след дъжд го източват ако оцелиш момента ще трябва да идаш тир па даже 2 ремаркетаgrandal_331 написа:Прясно инфо от вчера.Водата е леко замътена,сигурно имаше 100 рибари.Рибката кълве навсякъде-майсторите ловят кефал на малка рибка хваната от самия канал,а мързеливците като мене залагат на голите телескопи.Резултата за 3 часа риболов е 60 уклея,4 бабушки и едно маломерно кефалче,което беше налапало толкоз дълбоко,че го усмъртих докато изкарам куката и като се прибрах нахраних комшийския котарак с него.Хубавото е,че ИАРА продължават да правят проверки и няма мрежи и парашути.Ето и малко снимки-не гледайте датата-още не съм я оправил на фотото.Апоследната снимка е -пресен пържен уклей,скордаля и бира на една ръка разстояние![]()

- krasentotev
- научил се да хвърля
Дай Боже всекиму такъв излет.От мой личен опит знам че там дава най добре на пролет.

-
- сериозен играч
Утре пак съм там.
Чудесен излет. Май ще трябва да навеста сливенските колеги скоро майна

TICA FAN