Циментовия канал с.Чинтулово обл.СЛИВЕН

Модератори: bobopeli, sapuna

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Циментовия канал с.Чинтулово обл.СЛИВЕН

Мнение от grandal_331 »

Уфффффффф.За втори път дращя и пц.....вам.Тамън си написах посланието-НЕТА капълдиса-и всичко отиде в небитието нетово.Дано сега стане раотата-от сабахлен рано-рано хукнах по Сливенските гьолища.Почти навсякъде е замръзнало-ходих,гледах,чесах се дето не ме сърби-и изведнаж получих просветление-назад към канала.Около 11ч. се настаних до пчелина в началото на бадемовата градина и в продължение на 1 ч.лових уклеи колкото цигара.Към 12ч. започна страхотно кълване-без подхранване-водата леко зеленикава,80см. дълбочина.Гледах и не вярвах на ушите си-среден и едър уклей,тук-там някоя прилична бабушка които връщах обратно ,щото бяха издути от хайвер.След 100-ния уклей спрях да броя-изтървах сметката.В 16.30ч. събрах багажа , и към дома.Два часа чистих риба-най-омразното ми нещо в риболова-ама сега ударих две жолти Стралджански рикии и сядам да се налапам с прясна пражена рибка залята със скордаля.Колегите от Сливен които ще отидат на канала да си готвят билетите-от ИАРА минаха на два пъти :mrgreen:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Циментовия канал с.Чинтулово обл.СЛИВЕН

Мнение от Николай Неделков »

Добре си се представил , то тоя уклей и бая бири ще да изпие :drinkers: :drinkers: :drinkers:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Поздрави за улова и следващият път повече :D Днес и аз ходих на разузнаване из "моите" гьолове :mrgreen: и на един от тях установих много голямо количество, да не кажа огромно, умрели жаби :shock: Може би от студът и когато бяха замръзнали водоемите.Но иначе движение на риба никакво.Май е още рано за каракудите, та камо ли шаран...
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Бравос за излета. Радвам за органите от ИАРА, че минават толкова често. А за да не си прецакваш друг път писания пиши ги в едно word файлче и след това copy/paste.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Колега във Събота смятам да отида на дупката ! Дали ще е отмразено ! Я ме посаветвай с рейса ако сляза на шелл къде да трагвам ! Че хем да ми е близо до спирката хем да начеша крастата !
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

А тъйцък,добря си са постарал. :D Ама се ги надушваш къде са. :D Бравос.
Сега сериозно.Радостно е,че ИАРА-та минават,чудно ми е,че още държи лед :shock:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Браво колега, начесал си крастата. А като прочетох за пържения уклей ми се припи бира :drinkers:
Браво и на ИАРА по вашия край, че насам това с проверките е редко срещано явление. За последните 20тина години са ме проверили само веднъж :twisted:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ей сега ми се обадиха дружките от канала.Дава уклей на всичко що се сетиш-ловили са на бял,пинки,тесто и изкуствен вердевас.Единия-Алпиниста- за 2 ч. обикаляне е изкарал 5 кефала по350-400 гр. на рибка.Уточнявам -уклей дава най-вече до пчелина.ИАРА са минали веднъж :!:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Прясно инфо от вчера.Водата е леко замътена,сигурно имаше 100 рибари.Рибката кълве навсякъде-майсторите ловят кефал на малка рибка хваната от самия канал,а мързеливците като мене залагат на голите телескопи.Резултата за 3 часа риболов е 60 уклея,4 бабушки и едно маломерно кефалче,което беше налапало толкоз дълбоко,че го усмъртих докато изкарам куката и като се прибрах нахраних комшийския котарак с него.Хубавото е,че ИАРА продължават да правят проверки и няма мрежи и парашути.Ето и малко снимки-не гледайте датата-още не съм я оправил на фотото.Апоследната снимка е -пресен пържен уклей,скордаля и бира на една ръка разстояние :D

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво за хубавиа ден колега и естествено за хубавата ношт с мезе и ракиа :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

:smt103 :smt101 :smt105 :smt107 :smt104 :smt119
Ко я на напраихте таз риба на тоз канал ве.Еййй.Ше зема да ти дам моя такъм на съхранение,белким го ползваш,че брата разправя,че мишките не прощавали :lol: :shock:
По-здрави!

П.П.Видя ли темата дето градския я е пуснал...http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=12966
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

grandal_331 написа:Прясно инфо от вчера.Водата е леко замътена,сигурно имаше 100 рибари.Рибката кълве навсякъде-майсторите ловят кефал на малка рибка хваната от самия канал,а мързеливците като мене залагат на голите телескопи.Резултата за 3 часа риболов е 60 уклея,4 бабушки и едно маломерно кефалче,което беше налапало толкоз дълбоко,че го усмъртих докато изкарам куката и като се прибрах нахраних комшийския котарак с него.Хубавото е,че ИАРА продължават да правят проверки и няма мрежи и парашути.Ето и малко снимки-не гледайте датата-още не съм я оправил на фотото.Апоследната снимка е -пресен пържен уклей,скордаля и бира на една ръка разстояние :D

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На Писерово има 2 такива канали 1 от тях след дъжд го източват ако оцелиш момента ще трябва да идаш тир па даже 2 ремаркета :rolleyes: гледал сам ги хората със каруци правят няколко курса хахаах
Аватар
krasentotev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasentotev »

Дай Боже всекиму такъв излет.От мой личен опит знам че там дава най добре на пролет.
Изображение

Изображение
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Утре пак съм там.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Чудесен излет. Май ще трябва да навеста сливенските колеги скоро майна :!: :wink:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”