Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от ilia93to6kov »

колеги някои има ли инфо за реката как е става ли за риболов мисля да отида утре на бело поле.
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

От пътя изглеждаше бистра със средно ниво, Рилската бистра и тя. На Бело поле рибари не видях.
:D
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Здравейте! Имаше ли днес ентусиасти и какъв беше резултата? Дайте инфо? Аз днес не съм си показвал носа навън, щото беще кучешко време, а и бялото винце ми дойде добре.
Аватар
ivanst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanst »

Аз също се интересувам за Бяло поле ... мисля четвъртък или петък да отскочим с приятели но все пак чакам някакво инфо ....
Изображение

Фейсбук група на яз.Искър -https://www.facebook.com/groups/iskar2014/
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Наблюдения от снеготопежите имаме ли колеги?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

преди 2 дни беше бистра само тва видях на зелен дол не съм спирал новото беше ок като за сега според мен .... Иво ако идвате може да се обадите да направа сефтето на зимния риболов че забравих кога бех последно :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ще ти се обадя. Дано не закаля.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

Риби се хващат, особено ако знаеш как и къде.Другата седмица прогнозата е за +20 градуса , ще се пръснат по бързеите и тогава риболова става друг.Така, че дързайте повече от това не е нужно да се дава като инфо защото ситуацията с реката се мени всеки ден!
srdbregalnica
новобранец
новобранец

Мнение от srdbregalnica »

инфо од четврток....бело поле. след обед само трима рибари над моста, за три часа ниедно клвање ..рибата не е активна и сите трима капо.водата перфектна.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

и сите трима капо :D :D
lebi_losh
новобранец
новобранец

Мнение от lebi_losh »

Инфо от събота- място Бобошево!!! Реката е с перфектен цвят, нивото голямо преди да дойде снежната вода!!!Присъствието на колегите-многобройно, почти митинг!!!Риболов много активен, почти перфектен, голямо количество и много добри размери-имаше и торпеда!!!Всичката риба си плува обратно в реката, по мое скромно мнение реката от следващите дни няма да става за риболов, мисля че ще се закрива зимният риболов на скобита за тази зима!!!Но нищо ще изчакаме малко и ги почваме лятото отново , това е рапорт даден и наслука!!!
Изображение
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

В събота се случи малко време и отскочих до невестино. Там бях в 13.30 и докато си намеря място стана 14.00, забърках им трохи с малко подхранка за да се слепят по-добре и две шепи шарени бели червеи. Мислех че местото е перспективно но уви за 1 и 30 мин. едно пипане. Преместих се малко по-надолу и хванах 1 добър скобар с второто хвърляне, след това пак пауза, подхранване и втори удар но се откачи и това беше всичко. Скобара ми се примоли като златната рибка и аз го пуснах във водата . Ще видя следващия път дали ще изпълнява желания. :lol: Водата към 16.30 ч. започна леко да качва, там където бях стъпил на първото място вече беше във вода и сигурно с 5 см. бе качила но не промени цвят. Наслука!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

пак писаници без снимки една риба няма зимата уж само зимата се ловил тоя скобар ахахах васко велеката да не е направил 2ри форум хохох
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:пак писаници без снимки една риба няма зимата уж само зимата се ловил тоя скобар ахахах васко велеката да не е направил 2ри форум хохох
Ама сте си приятелчета-уважавате се :D :D :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
prodigy666 написа:пак писаници без снимки една риба няма зимата уж само зимата се ловил тоя скобар ахахах васко велеката да не е направил 2ри форум хохох
Ама сте си приятелчета-уважавате се :D :D :D[/quote
Знаеш казваме си места не се оставаме после водим тоя оня праим се на на кои е по-по - най и накрая се учим на правопис ахахах що чат пат се сещам за тез колоритни личности :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”