Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Инфо за р. Струма!
колеги някои има ли инфо за реката как е става ли за риболов мисля да отида утре на бело поле.
-
- ще става разбирач
От пътя изглеждаше бистра със средно ниво, Рилската бистра и тя. На Бело поле рибари не видях.

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Здравейте! Имаше ли днес ентусиасти и какъв беше резултата? Дайте инфо? Аз днес не съм си показвал носа навън, щото беще кучешко време, а и бялото винце ми дойде добре.
Аз също се интересувам за Бяло поле ... мисля четвъртък или петък да отскочим с приятели но все пак чакам някакво инфо ....
Наблюдения от снеготопежите имаме ли колеги?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
преди 2 дни беше бистра само тва видях на зелен дол не съм спирал новото беше ок като за сега според мен .... Иво ако идвате може да се обадите да направа сефтето на зимния риболов че забравих кога бех последно 

Ще ти се обадя. Дано не закаля.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Риби се хващат, особено ако знаеш как и къде.Другата седмица прогнозата е за +20 градуса , ще се пръснат по бързеите и тогава риболова става друг.Така, че дързайте повече от това не е нужно да се дава като инфо защото ситуацията с реката се мени всеки ден!
-
- новобранец
инфо од четврток....бело поле. след обед само трима рибари над моста, за три часа ниедно клвање ..рибата не е активна и сите трима капо.водата перфектна.
-
- разбира нещата
и сите трима капо

Инфо от събота- място Бобошево!!! Реката е с перфектен цвят, нивото голямо преди да дойде снежната вода!!!Присъствието на колегите-многобройно, почти митинг!!!Риболов много активен, почти перфектен, голямо количество и много добри размери-имаше и торпеда!!!Всичката риба си плува обратно в реката, по мое скромно мнение реката от следващите дни няма да става за риболов, мисля че ще се закрива зимният риболов на скобита за тази зима!!!Но нищо ще изчакаме малко и ги почваме лятото отново , това е рапорт даден и наслука!!!
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
В събота се случи малко време и отскочих до невестино. Там бях в 13.30 и докато си намеря място стана 14.00, забърках им трохи с малко подхранка за да се слепят по-добре и две шепи шарени бели червеи. Мислех че местото е перспективно но уви за 1 и 30 мин. едно пипане. Преместих се малко по-надолу и хванах 1 добър скобар с второто хвърляне, след това пак пауза, подхранване и втори удар но се откачи и това беше всичко. Скобара ми се примоли като златната рибка и аз го пуснах във водата . Ще видя следващия път дали ще изпълнява желания.
Водата към 16.30 ч. започна леко да качва, там където бях стъпил на първото място вече беше във вода и сигурно с 5 см. бе качила но не промени цвят. Наслука!!!

- prodigy666
- разбира нещата
пак писаници без снимки една риба няма зимата уж само зимата се ловил тоя скобар ахахах васко велеката да не е направил 2ри форум хохох
-
- фен клуб-скобар
Ама сте си приятелчета-уважавате сеprodigy666 написа:пак писаници без снимки една риба няма зимата уж само зимата се ловил тоя скобар ахахах васко велеката да не е направил 2ри форум хохох

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
Ама сте си приятелчета-уважавате сеDJONI RINGO написа:prodigy666 написа:пак писаници без снимки една риба няма зимата уж само зимата се ловил тоя скобар ахахах васко велеката да не е направил 2ри форум хохох

Знаеш казваме си места не се оставаме после водим тоя оня праим се на на кои е по-по - най и накрая се учим на правопис ахахах що чат пат се сещам за тез колоритни личности