Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Средецка (Грудовска) река
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Средецка (Грудовска) река
Имах две посещения на реката, първия път 5-6 бряни, на другия път 4-5 кефалчета..... Вчера познат проверил- бистра вода, без удар.
В кой район колега?
-
- вече хвърля и на тежко
Района на големите вирове- Кирил и Методи.... проверих и района от Аврамов мост по течението да "свинарниците". Ниска, бистра вода, ще чакаме дъждовете.vaalin написа:В кой район колега?
Извън темата....последните три риболова ги правя на каналите след Константиново...посока Средец. Някъде 300 м след моста вляво и вдясно....таранки.
И аз пробвах там таранките но са от черните
-
- вече хвърля и на тежко
Що, ти виолетови ли търсиш? Навремето в грудовския край на тез таранки им викахме "чорт", чернеят е жълтеят леко. Рибата не дъха на тиня, чиста е.. малко хърбава... ама в този канал много риба, малко храна.vaalin написа:И аз пробвах там таранките но са от черните
Хора, дайте да се запознаем и да се поздравяваме като се засечем. Карам светло-синьо Рено Туинго, брандирано със стикери на Рено-клуб Б-я.
Иначе вчера се разходих да се запозная с вировете до с. Бистрец... прекрасна природа. Събрах торба орехи! Утре съм на Факъ-дере.
Е не приличат на мандренските по кльощави и по дълги са.Аз също карам Рено Клио сиво 5врати
-
- вече хвърля и на тежко
Колко съм изкукуригал.... имам предвид с. Белила... след Средец! От него до над с. Проход са прекрасни вирове... там някъде е била арената на статията за "Странджанските потайности".kostadin11 написа:Иначе вчера се разходих да се запозная с вировете до с. Бистрец... прекрасна природа. Събрах торба орехи! Утре съм на Факъ-дере.vaalin написа:И аз пробвах там таранките но са от черните
Днес на Средецка река-над аврамов мост пътя за Средец- десетина перки и три четири средни таранки на бял червей-на голямо дъно и по голяма кука,по в течението,на малък бой и малка кука 3-4 добри брени, но трудно взема бряната в сравнение с червенопера...
-
- новобранец
Здравейте колеги,
Днес на "Аврамов мост" имаше доста "разузнавачи" моля споделете има ли риболов.
Успех на всички
Днес на "Аврамов мост" имаше доста "разузнавачи" моля споделете има ли риболов.
Успех на всички

Колеги, дайте малко инфо за реката, дава ли нещо, че утре смятам да дойда от Ямбол да си пробвам късмета.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- разбира нещата
днес валя много дъжд и може утре реката да не става..
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Вчера от Аврамов мост нагоре са излизали прилични каракуди,след подхранване е станало "черно" от бабушки и каракудата е спряла.От 8:30 до към 14:00 е извадена около 9кг бабушка и 10 мерни каракуди.Бряната я няма.
Инфото е от колега който живее в Средец.
Инфото е от колега който живее в Средец.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря колеги, смятам да почна от проход, защото там водата ще е по бистра. Ако там няма,,, към Аврамов мост. Ще има информация като се върна.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Ето и информация, тръгнахме от Ямбол с нагласата за излет сред природата. Затова директно над Проход, ноооо нищо. Никаква риба нямаше и на трите вира, над и под селото. От там, на Аврамов мост, има едра таранка, но аз не бях подготвен за тази риба и хайде към грудово, там имах успех. Под моста на около 500 метра, улових двадесет белевици половината доста едри, доволен завършек на излета, много красота край проход и добра риба в грудово!
Благодарности на Митачето от нашия форум, че сподели излета с мен, беше страхотен излет..... До скоро Митаче!
Благодарности на Митачето от нашия форум, че сподели излета с мен, беше страхотен излет..... До скоро Митаче!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За пръв път стъпвам на тая река и ... останах меко казано впечатлен от красотата на този край ... прекрасни вирове, раззеленяваща се гора и ухание на пролетна свежест - в един миг забравих, че и въдици имам със себе си
Жоро, БЛАГОДАРЯ искрено, че ми показа красотата на този край ... знаеш, за мен това е храна за душата
! Откъм риболов определено не ми беше ден, явно съм много далече от желаната си форма. Надявам се следващият излет да бъде на мечтаната ни дестинация 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;