Средецка (Грудовска) река

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

kostadin11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Средецка (Грудовска) река

Мнение от kostadin11 »

Имах две посещения на реката, първия път 5-6 бряни, на другия път 4-5 кефалчета..... Вчера познат проверил- бистра вода, без удар.
vaalin
новобранец
новобранец

Мнение от vaalin »

В кой район колега?
kostadin11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostadin11 »

vaalin написа:В кой район колега?
Района на големите вирове- Кирил и Методи.... проверих и района от Аврамов мост по течението да "свинарниците". Ниска, бистра вода, ще чакаме дъждовете.
Извън темата....последните три риболова ги правя на каналите след Константиново...посока Средец. Някъде 300 м след моста вляво и вдясно....таранки.
vaalin
новобранец
новобранец

Мнение от vaalin »

И аз пробвах там таранките но са от черните
kostadin11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostadin11 »

vaalin написа:И аз пробвах там таранките но са от черните
Що, ти виолетови ли търсиш? Навремето в грудовския край на тез таранки им викахме "чорт", чернеят е жълтеят леко. Рибата не дъха на тиня, чиста е.. малко хърбава... ама в този канал много риба, малко храна.
Хора, дайте да се запознаем и да се поздравяваме като се засечем. Карам светло-синьо Рено Туинго, брандирано със стикери на Рено-клуб Б-я.
Иначе вчера се разходих да се запозная с вировете до с. Бистрец... прекрасна природа. Събрах торба орехи! Утре съм на Факъ-дере.
vaalin
новобранец
новобранец

Мнение от vaalin »

Е не приличат на мандренските по кльощави и по дълги са.Аз също карам Рено Клио сиво 5врати
kostadin11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostadin11 »

kostadin11 написа:
vaalin написа:И аз пробвах там таранките но са от черните
Иначе вчера се разходих да се запозная с вировете до с. Бистрец... прекрасна природа. Събрах торба орехи! Утре съм на Факъ-дере.
Колко съм изкукуригал.... имам предвид с. Белила... след Средец! От него до над с. Проход са прекрасни вирове... там някъде е била арената на статията за "Странджанските потайности".
gens
новобранец
новобранец

Мнение от gens »

Днес на Средецка река-над аврамов мост пътя за Средец- десетина перки и три четири средни таранки на бял червей-на голямо дъно и по голяма кука,по в течението,на малък бой и малка кука 3-4 добри брени, но трудно взема бряната в сравнение с червенопера...
berbenliev
новобранец
новобранец

Мнение от berbenliev »

Здравейте колеги,
Днес на "Аврамов мост" имаше доста "разузнавачи" моля споделете има ли риболов.
Успех на всички :fishing12:
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Колеги, дайте малко инфо за реката, дава ли нещо, че утре смятам да дойда от Ямбол да си пробвам късмета.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

днес валя много дъжд и може утре реката да не става..
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

Вчера от Аврамов мост нагоре са излизали прилични каракуди,след подхранване е станало "черно" от бабушки и каракудата е спряла.От 8:30 до към 14:00 е извадена около 9кг бабушка и 10 мерни каракуди.Бряната я няма.
Инфото е от колега който живее в Средец.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Благодаря колеги, смятам да почна от проход, защото там водата ще е по бистра. Ако там няма,,, към Аврамов мост. Ще има информация като се върна.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Ето и информация, тръгнахме от Ямбол с нагласата за излет сред природата. Затова директно над Проход, ноооо нищо. Никаква риба нямаше и на трите вира, над и под селото. От там, на Аврамов мост, има едра таранка, но аз не бях подготвен за тази риба и хайде към грудово, там имах успех. Под моста на около 500 метра, улових двадесет белевици половината доста едри, доволен завършек на излета, много красота край проход и добра риба в грудово!
Благодарности на Митачето от нашия форум, че сподели излета с мен, беше страхотен излет..... До скоро Митаче!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

За пръв път стъпвам на тая река и ... останах меко казано впечатлен от красотата на този край ... прекрасни вирове, раззеленяваща се гора и ухание на пролетна свежест - в един миг забравих, че и въдици имам със себе си :) Жоро, БЛАГОДАРЯ искрено, че ми показа красотата на този край ... знаеш, за мен това е храна за душата :-) ! Откъм риболов определено не ми беше ден, явно съм много далече от желаната си форма. Надявам се следващият излет да бъде на мечтаната ни дестинация ;-)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”