Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Мътен мътен колко да е мътен
- Прикачени файлове
-
- image.jpeg (276.52 KiB) Преглеждано 2507 пъти
На 03.03 беше като съзтезание хора хора
Здравей колега nando81.
А риба излизаше ли или само много народ?
Поздрави!
А риба излизаше ли или само много народ?
Поздрави!
CATCH AND RELEASE
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
И на 3-ти и на 4-ти бях там. Хора много, особено на 3-ти. Риба също много но дребна. Ловеше се с добро темпо с директен и на фидер. Уклеи, дребни бабушки и дребни костури.
аз лично хванах доста за престоя си от 5 6 часа на мач много дребна но занимавка.търсих я на около 30 тия метър на вътре,на директния бяха изключително дребни,като цяло един мнооого приятен риболов като за цонево и периода.скоро мисля отново да го посетя.наслука на всички

На 3.март се хващаше риба почети навсякъде.На Ченге вървеше добре на фидер.Аз след бая обикалене към обяд със сина сгащихме уклея на Чудните скали.Голям бой на късо.Хлапето се изкефи максимално....Бях за малко и при колегата,но там не се завъртя на директен,ловиха само първите двама от снимката по-горе...nando81 написа:аз лично хванах доста за престоя си от 5 6 часа на мач много дребна но занимавка.търсих я на около 30 тия метър на вътре,на директния бяха изключително дребни,като цяло един мнооого приятен риболов като за цонево и периода.скоро мисля отново да го посетя.наслука на всички
За има-няма два часа
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Браво на теб и хлапето натрепалисте го върхара скоро пак ще се Засечем по цонево
- gergi83
- научил се да хвърля
вчера за няколко часа на аспарухово 6 средни и една сравнително едра бабушка,всики риби бяха хванати на дъно и после бяха пуснати
Днес след 12,00 ч до първият мост Варна-Бургас "даваше" слабо, предимно дребни и средни бабушки .Стръв бял и шарен, захранка - купешка, дълбочината на която ловях 6,50 - 7 м.До 16,30 ч. кълването беше слабо и през големи интервали.След 16.30 до тъмно се активизира и излязоха добри баби, както и няколко хубави каракуди.Колеги рибата е вече пълна с хайвер и призовавам да се връща обратно!
- gergi83
- научил се да хвърля
вчера бяхме на дебелец,за цял ден нито едно кълване,като изключим едно 5см. костурче което пуснах веднага
Привет!
Вчера 09.04. се получи много слаб риболов на шкарпа след "чакълената отбивка". 5-6 бабушки на плувка на 20-ина сантиметра над дъното и само една на фидер. Нищо не им влияеше на рибите или поне ние не открихме какво е то. Само две от рибите бяха "бронирани" и една беше започнала да образува брачните грапавини.
Денят като такъв беше прекрасен. Народ имаше доста, но мястото ни осигуряваше усещане за спокойствие и можехме да се наслаждаваме на иначе красивия пейзаж на скалите насреща, независимо от заобикалящия ни митинг.
А мястото е тотално осеяно с всевъзможните боклуци на "колеги". Пълна свинщина! А храстите са барикадирани от салфетки, тоалетна хартия, мокри кърпички и суб-продукти. Отврат.
Вчера 09.04. се получи много слаб риболов на шкарпа след "чакълената отбивка". 5-6 бабушки на плувка на 20-ина сантиметра над дъното и само една на фидер. Нищо не им влияеше на рибите или поне ние не открихме какво е то. Само две от рибите бяха "бронирани" и една беше започнала да образува брачните грапавини.
Денят като такъв беше прекрасен. Народ имаше доста, но мястото ни осигуряваше усещане за спокойствие и можехме да се наслаждаваме на иначе красивия пейзаж на скалите насреща, независимо от заобикалящия ни митинг.
А мястото е тотално осеяно с всевъзможните боклуци на "колеги". Пълна свинщина! А храстите са барикадирани от салфетки, тоалетна хартия, мокри кърпички и суб-продукти. Отврат.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Вероятно някъде е публикувано, за което моля да бъда извинен, но знаете ли от кога влиза "голямата" забрана?
Благодаря , и извинявайте още веднъж!
Благодаря , и извинявайте още веднъж!
А сега за моят излет преди два дни: - На Струя под гробищата. На плувка, бял червей, захранка + 2 обикновени вафли, само червеноперки около 20 риби. Повече не пожелах, за около три часа по обяд. На 5-6 метра, дълбочина 150 см. Късмет на всички колеги!
Значи все пак е започнала да се изтегля нагоре. Мислехме го като вариант за събота, но не мислехме, че толкова рано ще е толкова нагоре. Е... вече май чак след забраната ще я търсим...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"