Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
nando81
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от nando81 »

Мътен мътен колко да е мътен
Прикачени файлове
image.jpeg
image.jpeg (276.52 KiB) Преглеждано 2506 пъти
nando81
новобранец
новобранец

Мнение от nando81 »

На 03.03 беше като съзтезание хора хора
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Здравей колега nando81.
А риба излизаше ли или само много народ?
Поздрави!
CATCH AND RELEASE
Аватар
GogoBuboleto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от GogoBuboleto »

И на 3-ти и на 4-ти бях там. Хора много, особено на 3-ти. Риба също много но дребна. Ловеше се с добро темпо с директен и на фидер. Уклеи, дребни бабушки и дребни костури.
nando81
новобранец
новобранец

Мнение от nando81 »

аз лично хванах доста за престоя си от 5 6 часа на мач много дребна но занимавка.търсих я на около 30 тия метър на вътре,на директния бяха изключително дребни,като цяло един мнооого приятен риболов като за цонево и периода.скоро мисля отново да го посетя.наслука на всички
nando81
новобранец
новобранец

Мнение от nando81 »

:fishing2: някой нещо да каже за хищника ималиго нямалиго някой нещо :fishing12:
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

nando81 написа:аз лично хванах доста за престоя си от 5 6 часа на мач много дребна но занимавка.търсих я на около 30 тия метър на вътре,на директния бяха изключително дребни,като цяло един мнооого приятен риболов като за цонево и периода.скоро мисля отново да го посетя.наслука на всички
На 3.март се хващаше риба почети навсякъде.На Ченге вървеше добре на фидер.Аз след бая обикалене към обяд със сина сгащихме уклея на Чудните скали.Голям бой на късо.Хлапето се изкефи максимално....Бях за малко и при колегата,но там не се завъртя на директен,ловиха само първите двама от снимката по-горе...
За има-няма два часа
Изображение
Изображение
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
nando81
новобранец
новобранец

Мнение от nando81 »

Браво на теб и хлапето натрепалисте го върхара скоро пак ще се Засечем по цонево
Аватар
gergi83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gergi83 »

вчера за няколко часа на аспарухово 6 средни и една сравнително едра бабушка,всики риби бяха хванати на дъно и после бяха пуснати
Аватар
PIB773317
новобранец
новобранец

Мнение от PIB773317 »

Днес след 12,00 ч до първият мост Варна-Бургас "даваше" слабо, предимно дребни и средни бабушки .Стръв бял и шарен, захранка - купешка, дълбочината на която ловях 6,50 - 7 м.До 16,30 ч. кълването беше слабо и през големи интервали.След 16.30 до тъмно се активизира и излязоха добри баби, както и няколко хубави каракуди.Колеги рибата е вече пълна с хайвер и призовавам да се връща обратно!
Аватар
gergi83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gergi83 »

вчера бяхме на дебелец,за цял ден нито едно кълване,като изключим едно 5см. костурче което пуснах веднага
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Привет!
Вчера 09.04. се получи много слаб риболов на шкарпа след "чакълената отбивка". 5-6 бабушки на плувка на 20-ина сантиметра над дъното и само една на фидер. Нищо не им влияеше на рибите или поне ние не открихме какво е то. Само две от рибите бяха "бронирани" и една беше започнала да образува брачните грапавини.
Денят като такъв беше прекрасен. Народ имаше доста, но мястото ни осигуряваше усещане за спокойствие и можехме да се наслаждаваме на иначе красивия пейзаж на скалите насреща, независимо от заобикалящия ни митинг.
А мястото е тотално осеяно с всевъзможните боклуци на "колеги". Пълна свинщина! А храстите са барикадирани от салфетки, тоалетна хартия, мокри кърпички и суб-продукти. Отврат.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Стрезов
новобранец
новобранец

Мнение от Стрезов »

Вероятно някъде е публикувано, за което моля да бъда извинен, но знаете ли от кога влиза "голямата" забрана?

Благодаря , и извинявайте още веднъж!
Стрезов
новобранец
новобранец

Мнение от Стрезов »

А сега за моят излет преди два дни: - На Струя под гробищата. На плувка, бял червей, захранка + 2 обикновени вафли, само червеноперки около 20 риби. Повече не пожелах, за около три часа по обяд. На 5-6 метра, дълбочина 150 см. Късмет на всички колеги!
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Значи все пак е започнала да се изтегля нагоре. Мислехме го като вариант за събота, но не мислехме, че толкова рано ще е толкова нагоре. Е... вече май чак след забраната ще я търсим...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”