Районът е отцепен

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Районът е отцепен

Мнение от AL KAPONE »

Авиобомба със силно корозирал капсул детонатор е открита на южния бряг на река Марица край Димитровград. Бомбата е с диаметър 25-30см , дължина 2 метра и наранена предна част.
Районът е отцепен до пристигане на служители на Министерство на отбраната.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=230250

:mrgreen: За съжаление опитът на г-н Неделчо от Димитровград, да разчисти место за новият си РОД-Под по сръмният бряг не се осъществи, очакваме новини от криминалистите и лицето да поеме своята отговорност :mrgreen:
При доказване на моята версия... лицето трябва да бъде санкционирано с цял месец без Риболов :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Районът е отцепен

Мнение от d_bozhkov »

:D :D :D

ХЕХЕЕХЕ
Бат Неделчо верно ли е бе ?
БРЕХ БРЕХ БРЕХ
Че голям е той .
:lol: :lol: :lol:
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

малка му е мярката за неотклонение "БЕЗ РИБИЛОВ" :D :D мисля да проведем референдум за по строги наказания,а именно- "БЕЗ РАКИЯ И РИБОЛОВ" и "ЗАДЬЛЖИТЕЛНА СРЬБСКА МУЗИКА И ЕБАНЕ НА ЖЕНАТА ДВА ПЬТИ ДНЕВНО".....а хрумвало ли ви е,че ТОЙ може да е оставил там бомбата,че никой по димитровград да не мое да си мааа с ПОДИТЕ по реката?не на мене ТИЯ-ВИНОВЕН!!!!до доказване на противното :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

той ако Неделчо с това ще си разчиства място за РОД-Под то немога да си представя ко ще стане на срещата при Кроки на Езерово ако ришите да си разчистите място :D :D :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

кроки има пушка....ще го помолим да причака на входа и да видим кой ще ми носи БОМБИ по джебовете :D :D :D а и тази фамилия...."ДЕЛЕВ" :shock: :twisted: не е ли крайно ПОДОЗРИТЕЛНА?бе знаех си аз,че нещо не е наред-още когато ми изчезнаха 5 00000000 евро(ЮРО) от банката на госин Моллов :D :D :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:малка му е мярката за неотклонение "БЕЗ РИБИЛОВ" :D :D мисля да проведем референдум за по строги наказания,а именно- "БЕЗ РАКИЯ И РИБОЛОВ" и "ЗАДЬЛЖИТЕЛНА СРЬБСКА МУЗИКА И ЕБАНЕ НА ЖЕНАТА ДВА ПЬТИ ДНЕВНО".....а хрумвало ли ви е,че ТОЙ може да е оставил там бомбата,че никой по димитровград да не мое да си мааа с ПОДИТЕ по реката?не на мене ТИЯ-ВИНОВЕН!!!!до доказване на противното :D :D :D :D
Абе то за убйство дават по леки присъди.......
Ако беше оставил бомбата от северния край и при зрива да промени коритото на реката посока Хасково :mrgreen: Щях да си затрая :mrgreen: ма той зрива към региона на Imitev72 да стават комшии :mrgreen:
Неделчо .... нямаш моралното право ка караш Марица да тече към северна България :idea:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

5кила написа:малка му е мярката за неотклонение "БЕЗ РИБИЛОВ" :D :D мисля да проведем референдум за по строги наказания,а именно- "ЗАДЬЛЖИТЕЛНА СРЬБСКА МУЗИКА И ЕБАНЕ НА ЖЕНАТА ДВА ПЬТИ ДНЕВНО"...
Че к'во й е на сръбската музика :mrgreen:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

AL KAPONE написа: ма той зрива към региона на Imitev72 да стават комшии :mrgreen:
Неделчо .... нямаш моралното право ка караш Марица да тече към северна България :idea:
Че кво му е лошото Марица да минава през Добрич :D :D Пък ще можем и по-често да се черпим с бат Неделчо :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

аз откак гаджето ме напусна прослушах и срьбско-БОБАН е мнооо як...а тая врьзка на неделчо с митев...бе и там нещо ми е ПОЗРИТЕЛНО... :D :D :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:аз откак гаджето ме напусна прослушах и срьбско-БОБАН е мнооо як...а тая врьзка на неделчо с митев...бе и там нещо ми е ПОЗРИТЕЛНО... :D :D :D

Айде ще те вземем и тебе, да не ревнуваш :wink: :lol: :drinkers:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Най вероятно с тоа звер е откарал бомбата до Марица. И нищо чудно тъй като липсва, неколко дена го нема из форумаИзображение
004524771.jpg
004524776.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ЗЬЛ ми се види тоя неделчо :D :D :D зьл тип-а митев..с тая блага физиономия-на вас оставям да решите кой е АКТИВНИЯ :D :D :D :D :D :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Те конспираторите му ниедни,утре и атомна бомба ша намерят на брега на Марица.Ама риболовците ги не спира нищо-безсмъртни са,шъ знайти.Да сте чули досега за взривен риболовец ?За парчета от нещастно риболовческо тяло,плуващи по реката и запиращи се във въдичните ви устройства.Неделчо,предай се-т.е.маани бомбите ,Северна България-ми тя си има реки ,пък Марицата / нека да не е окървавена/,да си остане в Южната България!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:mrgreen: След като злосторниците са разконспирирани.... :idea: г-н Imitev72 съучастника на г-н Делев да вземе да занесе един лаптоп в Димитровградския АРЕСТ (който се намира до гарата....), за да може г-н Делев да има демократичното право на самозащита пред форумното обество :mrgreen:
:mrgreen: И тогава ще определим с анкета каква да е присъдата :mrgreen:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Малиии,кво сте ме направили бре харсъзи,една бомбичка човек немой скри от вас :evil: :evil: три дена я влачих от балкантото,едва я скрих па тоя AL KAPONE да земи да я намери :axe: :axe: Ангеле ти затова ли си промени ника да ходиш мръсотии да вършиш на димитровградските рибари,една бомбичка да не моим да си пуцнем за празника :smt073 :smt073 .А бе 5000грама аз те мислих за по ларш па ти глей кви наказания си ми измислил,бах ти пича,на срещата лично ще ти заложа една такава под стола и да знаеш,че не аз съм ти взел парите а Митев,искаше да ми плати Марица да минава през Добрич ама аз нали съм му благодарен за РОТа викам му айде от мене да мине безплатно ша ти я прекарам :D :D

После си викам,Сапуна ша земи да са разсърди и той та довлякох още две,три,от тия авиционите та белким мине едно ръкавче и през Горна :D :D :D

п.п.Майкооо,три дена ма нямаше и що материал съм изтървал напрау не ми се мисли,не пущайте нови теми докат наваксам :oops: :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”