Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Районът е отцепен
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Районът е отцепен
Авиобомба със силно корозирал капсул детонатор е открита на южния бряг на река Марица край Димитровград. Бомбата е с диаметър 25-30см , дължина 2 метра и наранена предна част.
Районът е отцепен до пристигане на служители на Министерство на отбраната.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=230250
За съжаление опитът на г-н Неделчо от Димитровград, да разчисти место за новият си РОД-Под по сръмният бряг не се осъществи, очакваме новини от криминалистите и лицето да поеме своята отговорност 
При доказване на моята версия... лицето трябва да бъде санкционирано с цял месец без Риболов
Районът е отцепен до пристигане на служители на Министерство на отбраната.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=230250

При доказване на моята версия... лицето трябва да бъде санкционирано с цял месец без Риболов

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Районът е отцепен

ХЕХЕЕХЕ
Бат Неделчо верно ли е бе ?
БРЕХ БРЕХ БРЕХ
Че голям е той .

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
малка му е мярката за неотклонение "БЕЗ РИБИЛОВ"
мисля да проведем референдум за по строги наказания,а именно- "БЕЗ РАКИЯ И РИБОЛОВ" и "ЗАДЬЛЖИТЕЛНА СРЬБСКА МУЗИКА И ЕБАНЕ НА ЖЕНАТА ДВА ПЬТИ ДНЕВНО".....а хрумвало ли ви е,че ТОЙ може да е оставил там бомбата,че никой по димитровград да не мое да си мааа с ПОДИТЕ по реката?не на мене ТИЯ-ВИНОВЕН!!!!до доказване на противното

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
той ако Неделчо с това ще си разчиства място за РОД-Под то немога да си представя ко ще стане на срещата при Кроки на Езерово ако ришите да си разчистите място

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кроки има пушка....ще го помолим да причака на входа и да видим кой ще ми носи БОМБИ по джебовете
а и тази фамилия...."ДЕЛЕВ"
не е ли крайно ПОДОЗРИТЕЛНА?бе знаех си аз,че нещо не е наред-още когато ми изчезнаха 5 00000000 евро(ЮРО) от банката на госин Моллов

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Абе то за убйство дават по леки присъди.......5кила написа:малка му е мярката за неотклонение "БЕЗ РИБИЛОВ"![]()
мисля да проведем референдум за по строги наказания,а именно- "БЕЗ РАКИЯ И РИБОЛОВ" и "ЗАДЬЛЖИТЕЛНА СРЬБСКА МУЗИКА И ЕБАНЕ НА ЖЕНАТА ДВА ПЬТИ ДНЕВНО".....а хрумвало ли ви е,че ТОЙ може да е оставил там бомбата,че никой по димитровград да не мое да си мааа с ПОДИТЕ по реката?не на мене ТИЯ-ВИНОВЕН!!!!до доказване на противното
![]()
![]()
![]()
Ако беше оставил бомбата от северния край и при зрива да промени коритото на реката посока Хасково

Неделчо .... нямаш моралното право ка караш Марица да тече към северна България

- Николай Неделков
- учете се от него
Че к'во й е на сръбската музика5кила написа:малка му е мярката за неотклонение "БЕЗ РИБИЛОВ"![]()
мисля да проведем референдум за по строги наказания,а именно- "ЗАДЬЛЖИТЕЛНА СРЬБСКА МУЗИКА И ЕБАНЕ НА ЖЕНАТА ДВА ПЬТИ ДНЕВНО"...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Че кво му е лошото Марица да минава през ДобричAL KAPONE написа: ма той зрива към региона на Imitev72 да стават комшии
Неделчо .... нямаш моралното право ка караш Марица да тече към северна България

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз откак гаджето ме напусна прослушах и срьбско-БОБАН е мнооо як...а тая врьзка на неделчо с митев...бе и там нещо ми е ПОЗРИТЕЛНО...

5кила написа:аз откак гаджето ме напусна прослушах и срьбско-БОБАН е мнооо як...а тая врьзка на неделчо с митев...бе и там нещо ми е ПОЗРИТЕЛНО...![]()
![]()
Айде ще те вземем и тебе, да не ревнуваш

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Най вероятно с тоа звер е откарал бомбата до Марица. И нищо чудно тъй като липсва, неколко дена го нема из форума

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ЗЬЛ ми се види тоя неделчо
зьл тип-а митев..с тая блага физиономия-на вас оставям да решите кой е АКТИВНИЯ

-
- кандидат преподавател
Те конспираторите му ниедни,утре и атомна бомба ша намерят на брега на Марица.Ама риболовците ги не спира нищо-безсмъртни са,шъ знайти.Да сте чули досега за взривен риболовец ?За парчета от нещастно риболовческо тяло,плуващи по реката и запиращи се във въдичните ви устройства.Неделчо,предай се-т.е.маани бомбите ,Северна България-ми тя си има реки ,пък Марицата / нека да не е окървавена/,да си остане в Южната България!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Малиии,кво сте ме направили бре харсъзи,една бомбичка човек немой скри от вас
три дена я влачих от балкантото,едва я скрих па тоя AL KAPONE да земи да я намери
Ангеле ти затова ли си промени ника да ходиш мръсотии да вършиш на димитровградските рибари,една бомбичка да не моим да си пуцнем за празника
.А бе 5000грама аз те мислих за по ларш па ти глей кви наказания си ми измислил,бах ти пича,на срещата лично ще ти заложа една такава под стола и да знаеш,че не аз съм ти взел парите а Митев,искаше да ми плати Марица да минава през Добрич ама аз нали съм му благодарен за РОТа викам му айде от мене да мине безплатно ша ти я прекарам
После си викам,Сапуна ша земи да са разсърди и той та довлякох още две,три,от тия авиционите та белким мине едно ръкавче и през Горна
п.п.Майкооо,три дена ма нямаше и що материал съм изтървал напрау не ми се мисли,не пущайте нови теми докат наваксам

После си викам,Сапуна ша земи да са разсърди и той та довлякох още две,три,от тия авиционите та белким мине едно ръкавче и през Горна

п.п.Майкооо,три дена ма нямаше и що материал съм изтървал напрау не ми се мисли,не пущайте нови теми докат наваксам