Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един добър излет ...
- dimitar_
- сериозен играч
Re: Един добър излет ...
Как да не те познавам бе човек !
Бъди жив и здрав , все някъде ще се видим , с тази наша "краста" ... !
Бъди жив и здрав , все някъде ще се видим , с тази наша "краста" ... !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

С триста зора и много пот \да не смятам присмехулния поглед на сина ми, който едва се сдържа да не се изсмее със звучно\ :wink, мисля, че успях, и то пак благодарение на Митко от Разград

Ето и още някои мои снимки от излета на Пчелина:

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Митак само аватара ти да видя ма кефиш,пък стия рибоци стократно повече,то вие със Сестрата май сте абонирани за успешни,кажете си членския внос колко е та и аз да се нарядя до вас

-
- кандидат преподавател
Браво,колеги,изключително добро"записване"в началото на месец март.Да ви върви още повече риболова в предстоящото по-топло време,дето го чакаме всичките!
Бравос!Следващия път да илядите,че аз още сум капо за годината....
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги и аз ви благодаря за пожеланията и нека това се случи на всички ни, след затоплянето след така дългата и скучна зима
Моля за снизхождение относно постването на снимките ми от скромния ми телефон Нокиа, но това ми е "прощапулника" в свалянето на снимки във форума
С една дума - пенсионерска работа

Моля за снизхождение относно постването на снимките ми от скромния ми телефон Нокиа, но това ми е "прощапулника" в свалянето на снимки във форума

С една дума - пенсионерска работа

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- dimitar_
- сериозен играч
Така като гледам , всички ще се видим в Южна България след близо два месеца , тогава Неделчо ще обменим всички "рецепти на успеха" ... !
"Абонамента" ни е скромен , малко хубава ракийца , винце и ... да имаш време да ни слушаш !!!
Но понеже и ние има какво да учим от вас , ще ви дойдем като на "кръстник" ... !!!
"Абонамента" ни е скромен , малко хубава ракийца , винце и ... да имаш време да ни слушаш !!!
Но понеже и ние има какво да учим от вас , ще ви дойдем като на "кръстник" ... !!!
-
- ще става разбирач
Браво момчета "Класика" сте. Пожелавам ви само такива рибоци в живарницитв и все така да споделяте опит с такива начинаещи като мен. Правете си кефа и и ракийката да върви.