Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Е типа одека гледаш нали ручаш у ресторант
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Що ли ми се струва, че пафкащия Пафка нема да отседне тук:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Yahoo weather - app за тела.Martin Mihailov написа:Е типа одека гледаш нали ручаш у ресторант

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Павел Иванов
Напрау си ни удави у Софето д`ба тая крива нива начи . В събота явно ще требва да кося двора
Кире , там зарад мен са въвели непушенето бре
В девети или десети клас след една бригада в околовръст отседнах за сефте за седмица у тоя хотел . Нема ти разправям кво беше
Хисарски млади булки , повръщане във ваната след смес на виски и шампанско в големи за възрастта ми количества напазарувани от корекома до входа и пр. и пр. Последствие още бая пъти го посещавах през годините докато не поулегнах . Ся баш там вече не ме влече ама ич , то и за тва явно са забранили да се чади у него 

Кире , там зарад мен са въвели непушенето бре

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Люс,сега се кефиш приятелю мой,но скоро ще пращаш син в странство
А иначе,аз лично набухался как собака бешеная

А иначе,аз лично набухался как собака бешеная

- Don4o_62
- учете се от него
Тоя дъжд в Сф. - то, от одеве го чакам да ми наводни лехите с картофи
че ми дадоха едно семе от балкана,дето от един картоф, излизало половин касетка
ама така и не дойде
и пак ще има да пълня кухата лейка с вода да поливам
иначе тук е голяма задуха,докато си пиех ракията и боцках гръцки домати и български краставици
,гледам жената смени дебелата олекотена с по тънка,викам и що
вика много съм се зажегнала нещо и се сещай как ще си лягам....
не вярвам много,но след малко проверката е виша форма на доверие 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него
Люс много се кефи, че сина му е отишъл в странство,но после ще му се реве като иде и няма да се върне, аз съм жив пример
големия отиде миналото лято и сега чака да изкара виза и ми вика категорично няма да е връщам,викам му за кво се мъчих с тия имоти и т.н...... да остане за теб и да се развиваш - студент е 3 - та година в техническия - супер спецялист излиза и му се отдава техническото чертане,вика на кой да го държа тук
та децата на повечето от вас още са малки, но дано не станете като мен и Жорката,вместо да се радваме на внуци,да им ходим на гости в странство 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- G.Petkov
Павел Иванов написа:.... и пр. и пр. Последствие още бая пъти го посещавах през годините докато не поулегнах ....
Баси,
Все пак има един съпреходник,
Оцелял и поулегнал

Пускам два вица и си лягам, че един банкет ме поумори

" Трудно е да сваляш жена веган ... . Как да и подариш цветя като не знаеш - яде ли ги, не ги ли яде".
"Забележка в ученически бележник:
- Уважаеми родители, днес в часа по музика Вашия син си поръча три пъти "Бяла роза" и не плати".
Краси,
Това Дуисбург къде играе, бре

Кире,
В този Хисар има ли достатъчно топла вода - напр. 37 градуса С ?
Там съм ходил само веднъж в "Августа" и имаше само едно малко басейнче с жежка вода за мудете

Ама беше лято и не съм придирял много.
- кирил великий
- разбира нещата
А, хич не останахме доволни в "Хисар". През седмицата уж трябва да има климатик, а няма - защо няма, ми повреда. Айде, чао-чао! Връщат кинтите и готово. От задната страна на хотела долу по стълбите на ливадата имаше много печурки - чуднички. Ама не се гъзих да ги събирам, неудобно е, дечицата им се радваха и после дойде едно по-грубичко детенце и ги нагази с крачетата.
- Павел Иванов
Само им се чудех на образите дет навремето зор да скатаят бригадите и прословутото военно които сами по себе си си бяха своего рода вид оргии като за световноG.Petkov написа:.... Оцелял и поулегнал!...

Е на тая бригада дет споменавам във връзка на Кире с фотките що беше ... Закъснех неколко дни щото бях на лагер сбор с републиканско във Варна ама направо от Варна в Паничери май беше , в консервеният щото там ни беше бригадата . Та още на следващият ден опънах хисарското ЗКПЧ от женски пол между бурканите у един склад , ако и момето да беше едни десетина години по-дърто от мен . Малко след това по реда си замина сестрата на хисарският комсомолски секретар която ми беше набор , бригадирка . Баси кефа , пецкаш девойчето под завивките в стая с още двайсетина други девойчета които се праат , че спът

Павел Иванов
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
...да помагам в бившата кръчма БКП клуб "Алени платна" на Лагера...
Къде беше това, спомням си една кръчма, отдавна разрушена, в една ъглова къща на локалното на "Борис III", бивш "9 септември", но тя се казваше "Добруджа" - много гнусно кръчме.
- Павел Иванов
Сега погледнах мапсата за справка . Значи Хиподрума , не Лагера как съм написал
Значи първата спирка с трамваят от Красно село посока центъра . Слизаш вървиш до първата прека у десно и те там , в блока на партера . Навремето отпред имаше едно къще къде го събориха . Иначе кръчмето беше далеч от гнусно кръчме . Цялото във фотьойли с червена дамаска , доста лачен бар и тих съраунд основно на Джо Кокър а и посетителите му бяха основно с клубни червени книжки .

Павел Иванов
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
Сетих се, това си беше клубът на комсомолците - там сервираха даже и коктейли някакви и много хубави моми се въртяха там покрай комсомолците.
- Vid
- кандидат преподавател
Мноу хубаво, ама моите спомени от оно време не са толкоз розови както при Павката...
Това щото съм от дисидентско семейство, макар и от провинцията.. Прадядо ми е бил депутат от Никола-петковистите, а другият ми е имал земи, лозя и винарни...
Най лошият ми спомен е от влизането в ШЗО - Плевен. Знаете ли защо? Казвам- сутринта сме натоварени на автобусите и към 10ч. сме таме.. До 2 ч. все са ошамарени от разни старшини и с нови кубинки, следва 3 км. крос и после всички в аулите попълват тестове. Мислите, че тестовото оценяване е измислено по късно от други държави, а ние в оно време си пишехме само есета? Нищо верно... Теста е въпросник и се задраскват отговори... Най важните въпроси са - майка, баща партийни членове ли са? Баба, дядо и пр....
Накрая от 500 човека батальон бяхме отделени 2 човека, казаха ни - момчета, явно сте сгрешили отговорите.... Ама, беше друго време тогава, не можехме да лъжем както сега.. Оттаме насетне следваше едно явно отношение- непоряди, арести и пр. тормоз..
Ама си беше много весело и готино- доде синчетата на партийките си режеха вените и скачаха от покривите на корпусите, Я си лежех 3 деня в ареста, после на караула си празнех по пълнител по движещ се дивеч в района и пак в ареста..., голям купон си беше..

Това щото съм от дисидентско семейство, макар и от провинцията.. Прадядо ми е бил депутат от Никола-петковистите, а другият ми е имал земи, лозя и винарни...

Най лошият ми спомен е от влизането в ШЗО - Плевен. Знаете ли защо? Казвам- сутринта сме натоварени на автобусите и към 10ч. сме таме.. До 2 ч. все са ошамарени от разни старшини и с нови кубинки, следва 3 км. крос и после всички в аулите попълват тестове. Мислите, че тестовото оценяване е измислено по късно от други държави, а ние в оно време си пишехме само есета? Нищо верно... Теста е въпросник и се задраскват отговори... Най важните въпроси са - майка, баща партийни членове ли са? Баба, дядо и пр....
Накрая от 500 човека батальон бяхме отделени 2 човека, казаха ни - момчета, явно сте сгрешили отговорите.... Ама, беше друго време тогава, не можехме да лъжем както сега.. Оттаме насетне следваше едно явно отношение- непоряди, арести и пр. тормоз..

Ама си беше много весело и готино- доде синчетата на партийките си режеха вените и скачаха от покривите на корпусите, Я си лежех 3 деня в ареста, после на караула си празнех по пълнител по движещ се дивеч в района и пак в ареста..., голям купон си беше..

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека