Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Martin Mihailov »

Е типа одека гледаш нали ручаш у ресторант
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Що ли ми се струва, че пафкащия Пафка нема да отседне тук: :lol:
IMG_20160406_211903.jpg
IMG_20160406_200554.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Martin Mihailov написа:Е типа одека гледаш нали ручаш у ресторант
Yahoo weather - app за тела. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Напрау си ни удави у Софето д`ба тая крива нива начи . В събота явно ще требва да кося двора :?

Кире , там зарад мен са въвели непушенето бре :lol: В девети или десети клас след една бригада в околовръст отседнах за сефте за седмица у тоя хотел . Нема ти разправям кво беше :lol: Хисарски млади булки , повръщане във ваната след смес на виски и шампанско в големи за възрастта ми количества напазарувани от корекома до входа и пр. и пр. Последствие още бая пъти го посещавах през годините докато не поулегнах . Ся баш там вече не ме влече ама ич , то и за тва явно са забранили да се чади у него :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

image-274294afc3d4af9fe9d5f8c71471d862d5f779f5993deb7b60e5df323823fb77-V.jpg
Те още некоя от днес,при него не вали.

image-53f9c7bfa032477a5c3b71305bd503c85f5d9fa86b2cdd1816e3791ecbfa22a6-V.jpg
image-87f2d8b34db9a8f2bd1dd0321ffaf955ce60c1fe30056138357bc80ddca7a994-V.jpg
image-ca39f160adce7aec69b05c17044d3bb1fd4bc914cd0dcdf13bc150724b6f9d5c-V.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Люс,сега се кефиш приятелю мой,но скоро ще пращаш син в странство :idea:

А иначе,аз лично набухался как собака бешеная 8)
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Тоя дъжд в Сф. - то, от одеве го чакам да ми наводни лехите с картофи :lol: че ми дадоха едно семе от балкана,дето от един картоф, излизало половин касетка :roll: :lol: ама така и не дойде :roll: и пак ще има да пълня кухата лейка с вода да поливам :mrgreen: иначе тук е голяма задуха,докато си пиех ракията и боцках гръцки домати и български краставици :D ,гледам жената смени дебелата олекотена с по тънка,викам и що :roll: вика много съм се зажегнала нещо и се сещай как ще си лягам.... :D не вярвам много,но след малко проверката е виша форма на доверие :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Люс много се кефи, че сина му е отишъл в странство,но после ще му се реве като иде и няма да се върне, аз съм жив пример :wink: големия отиде миналото лято и сега чака да изкара виза и ми вика категорично няма да е връщам,викам му за кво се мъчих с тия имоти и т.н...... да остане за теб и да се развиваш - студент е 3 - та година в техническия - супер спецялист излиза и му се отдава техническото чертане,вика на кой да го държа тук :mrgreen: та децата на повечето от вас още са малки, но дано не станете като мен и Жорката,вместо да се радваме на внуци,да им ходим на гости в странство :roll:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:.... и пр. и пр. Последствие още бая пъти го посещавах през годините докато не поулегнах ....

Баси,
Все пак има един съпреходник,
Оцелял и поулегнал :D !

Пускам два вица и си лягам, че един банкет ме поумори :lol: !

" Трудно е да сваляш жена веган ... . Как да и подариш цветя като не знаеш - яде ли ги, не ги ли яде".

"Забележка в ученически бележник:
- Уважаеми родители, днес в часа по музика Вашия син си поръча три пъти "Бяла роза" и не плати".

Краси,
Това Дуисбург къде играе, бре :D ?

Кире,
В този Хисар има ли достатъчно топла вода - напр. 37 градуса С ?
Там съм ходил само веднъж в "Августа" и имаше само едно малко басейнче с жежка вода за мудете :D !
Ама беше лято и не съм придирял много.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

А, хич не останахме доволни в "Хисар". През седмицата уж трябва да има климатик, а няма - защо няма, ми повреда. Айде, чао-чао! Връщат кинтите и готово. От задната страна на хотела долу по стълбите на ливадата имаше много печурки - чуднички. Ама не се гъзих да ги събирам, неудобно е, дечицата им се радваха и после дойде едно по-грубичко детенце и ги нагази с крачетата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:.... Оцелял и поулегнал :D !...
Само им се чудех на образите дет навремето зор да скатаят бригадите и прословутото военно които сами по себе си си бяха своего рода вид оргии като за световно :lol:
Е на тая бригада дет споменавам във връзка на Кире с фотките що беше ... Закъснех неколко дни щото бях на лагер сбор с републиканско във Варна ама направо от Варна в Паничери май беше , в консервеният щото там ни беше бригадата . Та още на следващият ден опънах хисарското ЗКПЧ от женски пол между бурканите у един склад , ако и момето да беше едни десетина години по-дърто от мен . Малко след това по реда си замина сестрата на хисарският комсомолски секретар която ми беше набор , бригадирка . Баси кефа , пецкаш девойчето под завивките в стая с още двайсетина други девойчета които се праат , че спът :lol: Иначе срещу упоменатият от теб хотел Аугиста , през дерето и градинката има една арка от едно време , местна забележителност . Е накатерени върху нея едно пак местно , хисарско девойче каква свирка ми изсвири .... Абе що му требваше на Кире да събужда таквиз спомени у мене :lol: :lol: :lol: Инак либофффта ми към секъф вид бригади бликна в мен още с първата ми такава . Есенна , осми за девети клас във Враждебна . Е там едно бабе ни свари как си вършим работата с една какичка от по-горният клас на едно друго школо и ни топна на шеф бригадира . Само как изглеждахме пред строя на плаца . Аз и девойчето стоим гузни , зад нас строени народа от сите бараки , от преде всички комсомоли + бабето порта . Та пред сичкото тоя народ бабето разпраа " И ги гледам как се йебът , върху купчината от моркови се йебът , никакъв срам , никакъв комсомол !" :lol: :lol: :lol: Е отзоваха ни . Най-интересното беше , че мен ме пратиха да помагам в бившата кръчма БКП клуб "Алени платна" на Лагера като разнасям каси с бира и шишета концентрат , а девойчето я пратиха да реди плочки и бордюри в градинката на Красно село :lol: :lol: :lol: Абе що му требваше на Киро .... :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

...да помагам в бившата кръчма БКП клуб "Алени платна" на Лагера...

Къде беше това, спомням си една кръчма, отдавна разрушена, в една ъглова къща на локалното на "Борис III", бивш "9 септември", но тя се казваше "Добруджа" - много гнусно кръчме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Сега погледнах мапсата за справка . Значи Хиподрума , не Лагера как съм написал :oops: Значи първата спирка с трамваят от Красно село посока центъра . Слизаш вървиш до първата прека у десно и те там , в блока на партера . Навремето отпред имаше едно къще къде го събориха . Иначе кръчмето беше далеч от гнусно кръчме . Цялото във фотьойли с червена дамаска , доста лачен бар и тих съраунд основно на Джо Кокър а и посетителите му бяха основно с клубни червени книжки .

Павел Иванов
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Сетих се, това си беше клубът на комсомолците - там сервираха даже и коктейли някакви и много хубави моми се въртяха там покрай комсомолците.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Мноу хубаво, ама моите спомени от оно време не са толкоз розови както при Павката...
Това щото съм от дисидентско семейство, макар и от провинцията.. Прадядо ми е бил депутат от Никола-петковистите, а другият ми е имал земи, лозя и винарни... :D
Най лошият ми спомен е от влизането в ШЗО - Плевен. Знаете ли защо? Казвам- сутринта сме натоварени на автобусите и към 10ч. сме таме.. До 2 ч. все са ошамарени от разни старшини и с нови кубинки, следва 3 км. крос и после всички в аулите попълват тестове. Мислите, че тестовото оценяване е измислено по късно от други държави, а ние в оно време си пишехме само есета? Нищо верно... Теста е въпросник и се задраскват отговори... Най важните въпроси са - майка, баща партийни членове ли са? Баба, дядо и пр....
Накрая от 500 човека батальон бяхме отделени 2 човека, казаха ни - момчета, явно сте сгрешили отговорите.... Ама, беше друго време тогава, не можехме да лъжем както сега.. Оттаме насетне следваше едно явно отношение- непоряди, арести и пр. тормоз.. :lol:
Ама си беше много весело и готино- доде синчетата на партийките си режеха вените и скачаха от покривите на корпусите, Я си лежех 3 деня в ареста, после на караула си празнех по пълнител по движещ се дивеч в района и пак в ареста..., голям купон си беше.. :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Заключено

Обратно към “Разни”