Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За фасовете
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: За фасовете
tenerife22 написа:Да ме извинят всички тютюнджии ,но са голяма напаст!Те никога с никой не се съобразяват,а искат всички да се съобразяват с тях!!!За фасовете и кутии от цигари......да не говорим
Бате аз допреди 4 години пуших като кумин, а някъде от 8 клас си купувах цигари редовно.Сега сън на 45 и се чуствам супер без цигари но и не ми пречи да вдишвам в компанията на приятели пушачи.Знам какво е да запалиш цигара след ядене и затова не виня пушачите.
Колкото до хвърлянето на фасове от колата си е въпрос на възпитание(то аз съм виждал какво ли не да хвърлят от колата, като започнеш от употребявани презервативи та стигнеш и до хора

- Николай Неделков
- учете се от него
tenerife22 нещо немога да те разбера , като толкова ти пречат пушачите , ами не общувай с тях бе човек . Аз не пуша , нито майка ми , нито баща ми , в къщи няма пушачи , повечето ми авери също не пушат , приятелката ми пуши , още 2-3 момета от компанията също , но не ми пречи , нито ми е пречело , нито пък ще ми пречи. Това че някой си е избрал да пуши си е негово лично решение , ако имаш дете да му забраняваш да пуши и да му казваш че ти пречи пушенето , ама на хора пушешти примерно 10+ години и на които никой не е казал нищо , ти да налагаш своето мнеие е малко тъпичко , немислиш ли. Та мислълта ми е: пушете си бе хора , вие се тровите , на мене не ми пречите 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Колкото са прави едните толкова и другите. Все пак смятам, че непушачите са малко по-толерантни от пушачите. Хубаво е и едните и другите да се съобразяват. Ако и от двете страни се чуват мнения като "на който му пречи да си ходи" просто няма да се получи. Съобразявайте се ако не с друг то поне с приятелите си защото те ще ви отговорят със същото и защото го заслужават. Колкото до хвърлянето на фасовете аз лично не намирам оправдание. По тази логика ако света беше вманиачен и зависим от това да яде шоколад трябваше да си хвърля постоянно опаковките на улицата. Тогава зависимите от този продукт трябва ли да са оправдани, че били нервни или, че го правили по навик!?!? Без глупости ако може! Ако ще се правите на грийн пийс ще си държите фасовете в пепелника. Ако ли не ще си мълчите че другите си хвърлят опаковките от шоколада. Пушачите взехте да се правите на жертви едва ли не. Виж ти ние сме зависими. Ми като сте зависими идете в клиника. Иначе сигурно не харесвате пияниците и наркоманите нали!? Ама и те са зависими като вас! Не съм на ничия страна, но определено пушачите са с привилегии. (Редно ли е? ) Колкото аз имам право на каквото и да било в този живот толкова има същото право и всеки друг. Както казах пушачите имат една такава традиционна да я наречем привилегия, но смятам, че напоследък започнаха и те да бъдат също така толерантни към непушачите, както ние сме били в повечето случаи към тях. Така или иначе тютюнопушене винаги ще има затова трябва да се намери компромисен вариант а той за мен е само един...и едните и другите да се съобразяват. Това, че аз сега не пуша не означава че след 1,2 или 5 години няма да започна и затова си давам сметка какво е и за едните и за другите. Просто се съобразявайте винаги схората около вас. Както казах поне с приятелите си, които са винаги до вас. Отплеснах се повечко от темата, но бях провокиран от някой мнения. Да хвърлиш фас, за мен е равносилно на това да хвърлиш какъв да е друг боклук на улицата. Правиш ли го неволно значи толкова ти дреме. Правиш ли го умишлено говори още по-зле за теб!
Аз също съм пушач, но мисля че всеки човек си има глава на раменете да прецени какво да прави в живота си, а не някой да му налага друго мнение. Относно фасовете никога не си ги хвърлям през прозореца на колата, за целта има пепелник. Все пак моето мнение е, че хората си допадат по характера, а не по това дали сa пушачи, пиячи и т.н. Ако на някой не му допадат подобни неща то изборът си е негов, да си смени компанията или средата. Важното е да има разбирателство, а не да се правят интриги за излишни неща.
Последно промяна от djuly на Сря Мар 05, 2008 1:04 am, променено общо 2 пъти.
- barutchiata ©
- Администратор
Браво бате, кефиш!!!Opitai_Pak написа:Колкото са прави едните толкова и другите..................................................................................................................................................................................................... ..........................Правиш ли го умишлено говори още по-зле за теб!

-
- и господ не е толокова добър
Kогато ходих на платения на Карнобат,след всеки рибилов си събирах фасовете.Когато ходя на теца съм зает да сабирам чували с боклуци и фасовете са като кукиче сравнение с другите боклуци.Към всички не пушачи дето се правят на отворени,ще кажа,че боклуците по водоемите са оставени и от тях.Да не се правят на отворени а да си чистят циганиите.Същи те тези светци си хвърлят цялата цигания по водоеми и улици,не са толерантни с колеги,нагляри са по пътища и още куп други дефекти които даден пушач няма.Затова не слагайте всички и всичко под един знаминател.Колегата където говори за Гърция,че не на пускат вече,да ама не заради фасове а заради такива дето си хвърлят боклуците.Не казвам,че е правилно да хвърляш фасове,само доуточнявам.Тези които не пушат наблягат на алкохола,те не пречат на никого докато не пребият някого или обият някой по пътя.Аз лично се съобразявам с всички.Не пуша в двора на болници,не пуша в двора на училище,не пуша на собществени места където има струпване на хора,не пуша когато съм с прители и те се хранят.Никога не хвърлям фас през прозореца на колата.На всички други места си пуша колкото си искам.Някои хора започват да прекаляват във форума с своите мнения,обиждат другите умишлено,но отдълече.При следващата обида ще тегля една майна на дадения човек,на водоема ще му струша кратуната,пък ако искат и да ма махнат от форума.Когато изкаш да направиш нещо смислено като дарение,като борба с бракониерите те мълчът като путки а сега много плямпат,зависими сме били.Пушачите не са зависими по простата причина,че може да спрът когато си поискат.Мислете как да се борите с бракониерите,какда се почистят водоемите,как да се научим да ловим толерантно,а не да се правите на умни пред компютъра и да си хвърляте боклука от шоколадчето през терасата и прозореца на колата.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- фен клуб-скобар
като се замисля май и аз съм от лошите. пуша кат комин определено трускам през прозореца ,но повечето фасове гася в пепелника.
но има итакива който изхвърлям и на вън.Ще взема сериозно да помисля по въпроса
но има итакива който изхвърлям и на вън.Ще взема сериозно да помисля по въпроса
Снегк мисля, че си малко краен, но предполагам това е защото имаше и други преди теб които бяха крайни. Мисля, че не си правил проучване кой прави повече боклук пушачите или непушачите!? Всички пороци които изброй не са присъщи само на едните или само на другите. Това, че си непушач не те прави по-нагъл на пътя от един пушач. Това си е до човека и няма нищо общо с пушенето.Към всички не пушачи дето се правят на отворени,ще кажа,че боклуците по водоемите са оставени и от тях
Другото крайно мнение, което сам знаеш не е вярно.Тези които не пушат наблягат на алкохола
А това е по скоро нелепо. Ти си пушач и знаеш какво е никотинов глад. Като деца всички почват защото е модерно, после става навик, а след още няколко годинки разбираш, че не можеш да ги спреш. Разбира се има хора с голяма воля, които все пак успяват, но пак не смятам, че им е лесно. От всички по-близки хора които познавам и са пушачи само 1-2 не желаят да се опитат да ги спрат, по-голямата част от другите казват, че искат, но не правят нищо по въпроса, има една много малка групичка която опитва и само 1-2 от тях успяват. Сам прецени дали ако пушиш дълго време и редовно не ставаш зависим. Изрази от рода "мога да ги спра винаги, но не искам" за мен лично си е чиста зависимост.Пушачите не са зависими по простата причина,че може да спрът когато си поискат
Не се нападайте и не се разделяйте на пушачи и непушачи. Едните с нищо не са по-добри или по-лоши от другите. Вместо това всеки да се замисли за това което прави. Едни си хвърлят фасовете, други билетчетата, трети шоколадчетата...Всеки да види себе си и да открие своите грешки и като е чист като сълза (което няма ни най-малка вероятност да стане) може да си позволи да направи забележка на друг.
Снегк нищо лично към теб просто твоето мнение беше от последните. А и както обясних предполагам, че беше така краен защото беше провокиран от някой постове преди това.
Като заключение на писанията ми ще отида да хвърля демонстративно боклука в казана

Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нема зор-много е прав илияivo75 написа:![]()
![]()
![]()
Изпревари ме и по добре щото аз щях да бъда по - груб което не ми е в природата но човек си изпуска нервите.Ша видят те като се появи 5 килиграмовия

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- фен клуб-скобар
и аз ще пробвам да ги не хвърлям. даже някой път кат цопне фаса пред мен във водата се усещам ама пусти навик.
-
- кандидат преподавател
И фасовете,и опаковките от всякакви продукти,са задължителна част от пейзажа в Родината,каквото и да правите.Боклуците по къра са нашата действителност,те са част от общественото съзнание за подреденост на бита и украсяват с разноцветието си сивото ни ежедневие.Те са част от националната ни идентичност,оставете ни да си тънем в боклука,за да продължим да се чувстваме нормално !
-
- новобранец
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
5Кила,как да узаконят дрогата бе братче,Тогава веднага и пада цената,ще стане по евтина и от тютюна.
Ай сега да вдигна и едно цунами.Не мислете,че такъв като мене,дето се трови от 30г.може веднага да ги махне.Не че е от волята.Получава се шок на организма,и както разбрах от авери,които направиха този опит,сега имат проблем със сърцето.Колегата ми изкара 6 месеца,но навреме го светнаха,пропуши пак,но в по-ограничени количества.Беше почнал да се чуди на къде е.А друг закъсня,сега има проблем със сърцето,но вече и да ги почне наново,повече ядове ще събира.Докторите тези мои писания,тука няма да ги признаят,но си имам лични наблюдения от мои познати,дали са ми съвети,размислите ги оставям на вас,след като мине цунамито
Ай сега да вдигна и едно цунами.Не мислете,че такъв като мене,дето се трови от 30г.може веднага да ги махне.Не че е от волята.Получава се шок на организма,и както разбрах от авери,които направиха този опит,сега имат проблем със сърцето.Колегата ми изкара 6 месеца,но навреме го светнаха,пропуши пак,но в по-ограничени количества.Беше почнал да се чуди на къде е.А друг закъсня,сега има проблем със сърцето,но вече и да ги почне наново,повече ядове ще събира.Докторите тези мои писания,тука няма да ги признаят,но си имам лични наблюдения от мои познати,дали са ми съвети,размислите ги оставям на вас,след като мине цунамито
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз тва го знам-за спирането след 30тина години....на ДОКТОР статия сьм чел...бати гадното верно
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".