Роболов около Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Роболов около Пловдив

Мнение от gogi1 »

Колеги!!!Днес отивам някъде около Пловдив за риба-дове4ера 6те има прясно инфо!!! :roll:
BULGARY
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

Току-6то се връ6там колеги!Бях на дупките на Ръжево Конаре-пълно капо,нито един удар на 6тука,или костур!След това отидохме на Пясъ4ник-отново филма се повтори-костура се бе6е изпокрил!Нямахме късмет на последния риболов за 2006!Дано 2007 да бъде по-благодатна:)!
BULGARY
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

GOGI1 какъв е извода?Не му е сега времето.Колкото до дупките на Динк,за мене си остава един тайнствен водоем,където може да се очаква всичко.Просто не му е бил момента.Колкото до Пясъчника,това море доста се поска от мрежарите.Рибата толкова се е наплашила,че нищо не може да я подмами.Аз ходих лятото няколко пъти и се връщах само с малко костур и каракуда.А съм сигурен,че шаран голям има,бяла риба и едър костур,ама докато не се махнат проклетите мрежари......това ще е положението.Наслука.
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

То4но така Колега-не му е сега времето:)Тя и рибата маи бе6е запразнила ве4е!А на тези дупки ми казаха,4е вси4ко излизало-сом,6аран,каракуда,6тука,костур...без пъстърва разбира се:)!А,колкото до Пясъка-там наистина има голяма риба,но мисля,4е е навътре и наистина има много мрежи!Аз съ6то бях 4-5 пъти лятото и,както теб осжен с костур и каракуда не съм се връ6тал с ни6то друго!Весело изкарване на Нова Година на вси4ки колеги и наздраве :lol: !
BULGARY
dreado
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dreado »

за много години!

сега на марица около Пловдив надолу по течението какво мога да търся и как?
jorkata_82j
новобранец
новобранец

Re: Роболов около Пловдив

Мнение от jorkata_82j »

здр приятели виждам 4е сте писали за дупките на ражево конаре аз имам ка6та там и знам вси4ки места и каква риба има преди бяха 3 дупки до преди 2 години на третата сам ходил само има6е мн хубаж 6аран каракуда буфало 4илу6ан и 4ервеноперка и не сам бил никога капо не сам ходил от тогава последно 4ух за миналата година един приятел ба6та му извадил 13 кг 4аран на последната дупка и смятам да открия сезона скоро накрая на март на4алото на април за да жидя о6те ли 6те е така под 5-6 кг риба не сам си трагвал от там просто за инфо ви го казвам а на парвата дупка има сякаква риба дори и сом платика кифал каракуда костър и т.н
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Колега първо се научи да пишеш на български!Иначе на дупките при Ръжево конаре има всякаква риба,но го мрежат и там доста често.Проблема е,че в момента рибатанавсякъде е наплашена!
То риба има ама водата е повече.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

хора кажете къде дава що -годе нещо в момента - в смисъл който е отишъл не се е капотирал.Че мисля да ходя др седмица като има 3 почивни дни,но незнам къде ...доколкото чувам Куклен не са готоворили,но ако го отворят дотогава може да ида там,че ми се лови амур,шаран и костур а там е мястото където има и 3-те!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
Nikolay_1912
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay_1912 »

и как стоят нещата там ? Смисъл такси ...
I'm not the person, who you think I am...
Аватар
vankobe
новобранец
новобранец

Мнение от vankobe »

На Ръжево Конаре няма такса. Бях там в събота и неделя.Много е наплашена рибата продължават с тия мрежи,даже влизат с харпуни,добре ,че дъното е подходящо да се крие рибата, заграждат винаги ръкавчето където е понтона в момента,където се влива водата от тръбата.Така ,че не ловете между двете дупки ,а в началото на язовира!Имаше малки щучета,надявам се някой да ги остави да пораснат! :D
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Здравейте колеги!
Не искам да отварям нова тема и за това ще помоля за информация тук.
Във неделя ми е свободен ден и поради многото ангажименти не съм ходил за риба през новата година и нямам никаква информация за водоемите около Пловдив.
Интересува ме главно арендованите водоеми защото ходя рядко за риба и искам да половя добре :)
Чувам различни информации за Куклен,Бодрово,за Цалапишкия не съм чул нищо :(
Ще съм благодарен на всякаква информация за състоянието на арендованите водоеми за да направя един добър излет.
Благодаря и късмет :)
Изображение
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

kRaikkonen написа:Здравейте колеги!
Не искам да отварям нова тема и за това ще помоля за информация тук.
Във неделя ми е свободен ден и поради многото ангажименти не съм ходил за риба през новата година и нямам никаква информация за водоемите около Пловдив.
Интересува ме главно арендованите водоеми защото ходя рядко за риба и искам да половя добре :)
Чувам различни информации за Куклен,Бодрово,за Цалапишкия не съм чул нищо :(
Ще съм благодарен на всякаква информация за състоянието на арендованите водоеми за да направя един добър излет.
Благодаря и късмет :)
Здравей!Аз съм рибата92 и въпреки отчаяните опити на модераторите да ме изгонят от форума като ми банват всеки ник,това няма да стане!Та да ти разкажа за Куклен.Вчера бях(без пръчка),да видя какво е положението.Язовира са го отворили май миналта седмица.Нова риба не са слагали и за сега дава,но не така както миналата година.Вадят предимно костур и каракуда,чат-пат излзиа и по някой шаран(по думите на рибарите там).Вчера видях 2-3 добри костура,толкова каракуди и 1 единствен шаран около 3.0- 3.5кг.Това е в общи линии имаше 5-6 човека.В момента наплива не е голям,може би заради лошото време!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Миналата седмица кумът ми ходи на Куклен и каза,че е уловил и шаран и амур под кило,като и останалите рибари,които не били малко също не хващали по-големи риби.
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Благодаря за информацията колеги.
Инфото на рибата92 не е много положително,но съм решил да отида утре.
Ако все пак знаете друг водоем около Пловдив ще съм ви благодарен.Ще дам инфо и снимки от който и да е водоем.
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Може да пробваш на дупките на Горна Махала.Хубави бабушки се завъртат.
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”