Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Роболов около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Роболов около Пловдив
Колеги!!!Днес отивам някъде около Пловдив за риба-дове4ера 6те има прясно инфо!!! 

BULGARY
GOGI1 какъв е извода?Не му е сега времето.Колкото до дупките на Динк,за мене си остава един тайнствен водоем,където може да се очаква всичко.Просто не му е бил момента.Колкото до Пясъчника,това море доста се поска от мрежарите.Рибата толкова се е наплашила,че нищо не може да я подмами.Аз ходих лятото няколко пъти и се връщах само с малко костур и каракуда.А съм сигурен,че шаран голям има,бяла риба и едър костур,ама докато не се махнат проклетите мрежари......това ще е положението.Наслука.
-
- научил се да хвърля
То4но така Колега-не му е сега времето:)Тя и рибата маи бе6е запразнила ве4е!А на тези дупки ми казаха,4е вси4ко излизало-сом,6аран,каракуда,6тука,костур...без пъстърва разбира се:)!А,колкото до Пясъка-там наистина има голяма риба,но мисля,4е е навътре и наистина има много мрежи!Аз съ6то бях 4-5 пъти лятото и,както теб осжен с костур и каракуда не съм се връ6тал с ни6то друго!Весело изкарване на Нова Година на вси4ки колеги и наздраве
!

BULGARY
-
- новобранец
Re: Роболов около Пловдив
здр приятели виждам 4е сте писали за дупките на ражево конаре аз имам ка6та там и знам вси4ки места и каква риба има преди бяха 3 дупки до преди 2 години на третата сам ходил само има6е мн хубаж 6аран каракуда буфало 4илу6ан и 4ервеноперка и не сам бил никога капо не сам ходил от тогава последно 4ух за миналата година един приятел ба6та му извадил 13 кг 4аран на последната дупка и смятам да открия сезона скоро накрая на март на4алото на април за да жидя о6те ли 6те е така под 5-6 кг риба не сам си трагвал от там просто за инфо ви го казвам а на парвата дупка има сякаква риба дори и сом платика кифал каракуда костър и т.н
-
- ще става разбирач
Колега първо се научи да пишеш на български!Иначе на дупките при Ръжево конаре има всякаква риба,но го мрежат и там доста често.Проблема е,че в момента рибатанавсякъде е наплашена!
То риба има ама водата е повече.
-
- ще става разбирач
хора кажете къде дава що -годе нещо в момента - в смисъл който е отишъл не се е капотирал.Че мисля да ходя др седмица като има 3 почивни дни,но незнам къде ...доколкото чувам Куклен не са готоворили,но ако го отворят дотогава може да ида там,че ми се лови амур,шаран и костур а там е мястото където има и 3-те!
То риба има ама водата е повече.
- Nikolay_1912
- новобранец
- Обратна връзка:
и как стоят нещата там ? Смисъл такси ...
I'm not the person, who you think I am...
На Ръжево Конаре няма такса. Бях там в събота и неделя.Много е наплашена рибата продължават с тия мрежи,даже влизат с харпуни,добре ,че дъното е подходящо да се крие рибата, заграждат винаги ръкавчето където е понтона в момента,където се влива водата от тръбата.Така ,че не ловете между двете дупки ,а в началото на язовира!Имаше малки щучета,надявам се някой да ги остави да пораснат! 

-
- разбира нещата
Здравейте колеги!
Не искам да отварям нова тема и за това ще помоля за информация тук.
Във неделя ми е свободен ден и поради многото ангажименти не съм ходил за риба през новата година и нямам никаква информация за водоемите около Пловдив.
Интересува ме главно арендованите водоеми защото ходя рядко за риба и искам да половя добре
Чувам различни информации за Куклен,Бодрово,за Цалапишкия не съм чул нищо
Ще съм благодарен на всякаква информация за състоянието на арендованите водоеми за да направя един добър излет.
Благодаря и късмет
Във неделя ми е свободен ден и поради многото ангажименти не съм ходил за риба през новата година и нямам никаква информация за водоемите около Пловдив.
Интересува ме главно арендованите водоеми защото ходя рядко за риба и искам да половя добре

Чувам различни информации за Куклен,Бодрово,за Цалапишкия не съм чул нищо

Ще съм благодарен на всякаква информация за състоянието на арендованите водоеми за да направя един добър излет.
Благодаря и късмет

Здравей!Аз съм рибата92 и въпреки отчаяните опити на модераторите да ме изгонят от форума като ми банват всеки ник,това няма да стане!Та да ти разкажа за Куклен.Вчера бях(без пръчка),да видя какво е положението.Язовира са го отворили май миналта седмица.Нова риба не са слагали и за сега дава,но не така както миналата година.Вадят предимно костур и каракуда,чат-пат излзиа и по някой шаран(по думите на рибарите там).Вчера видях 2-3 добри костура,толкова каракуди и 1 единствен шаран около 3.0- 3.5кг.Това е в общи линии имаше 5-6 човека.В момента наплива не е голям,може би заради лошото време!kRaikkonen написа:Здравейте колеги!
Чувам различни информации за Куклен,Бодрово,за Цалапишкия не съм чул нищо![]()
Благодаря и късмет
- CrossFire
- разбира нещата
Миналата седмица кумът ми ходи на Куклен и каза,че е уловил и шаран и амур под кило,като и останалите рибари,които не били малко също не хващали по-големи риби.

-
- разбира нещата
Благодаря за информацията колеги.
Инфото на рибата92 не е много положително,но съм решил да отида утре.
Ако все пак знаете друг водоем около Пловдив ще съм ви благодарен.Ще дам инфо и снимки от който и да е водоем.
Инфото на рибата92 не е много положително,но съм решил да отида утре.
Ако все пак знаете друг водоем около Пловдив ще съм ви благодарен.Ще дам инфо и снимки от който и да е водоем.

Може да пробваш на дупките на Горна Махала.Хубави бабушки се завъртат.
TICA FAN