Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Martin Mihailov
- учете се от него
Re: Инфо за р. Струма!
Защо даса малки кленчетата
Днеска на Пастух на големия вир за един час набьрзо клен костур клен костур костур
И два воблера фира

- emo vasilev
- сериозен играч
Лошо Михайлов , лошо.....
Иначе днес на трети бараж на щеката излизаха средни мренки .Имаше двама колеги на пружина извадиха по некое морунажче .Като цяло слабичко .
Иначе днес на трети бараж на щеката излизаха средни мренки .Имаше двама колеги на пружина извадиха по некое морунажче .Като цяло слабичко .
Пастух не беше ли над 500м. и след 15 юни?
Не, ти си палавник. Съборил си някоя месеста кака британка и се чудиш лятото как да не се приберешDJONI RINGO написа:Ти какъв палавник сиАко се забрани за две години реката от една страна е супер,от друга ще стане рай за птиците и мрежите! Трябва баланс и стриктност от страна на органите в държавата! Това сме го дъвкали много!P.S Мренке,Джони разбира от много риби;)

Аз разбирам основно от мренки и затова съм мренка, иначе щях да съм скобка

Днес пак ги скубнах леко, колкото да не е без хич.

Следващият път съм решил да потърся и други видове, пък да видим.
-
- фен клуб-скобар
Ми забранено е ! Колегата значи е бил в нарушение???????indzaghi написа:Пастух не беше ли над 500м. и след 15 юни?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

[quote="roamer"]Колеги, и за да споделя своя опит от откриването преди 10 дена. Два дена поредни бях капо в района след Кресна. Причините: според мен комплексни, НО много корморани, чапли и всякакви други "самолети" идват и се хранят от реката с риба. Смело мога да кажа, че аз толкова много корморан, чапли и щъркели не съм виждал никога. Това всичко дава отражение на рибите, които определено се чудят къде точно да се спасяват.
Корморани,чапли,ташак работа в сравнение с чевека!!!!
Вчера бех по Огоста на разузнаване /че за пръв път бях на тая река/.До преди седмица /на конкретното място/ багажници са пълнили гладниците с хайверни риби.Бели мрени и морунажи тонове.Виде ме отсреща мангала че пускам малкото риби които хващам и вика идвам с мотора при тебе да ми ги даваш!!!А миналата седмица и той е влачил..........заеби!Нема наяждане тоя алчен,гладен българин/циганин,ти некви корморани........Жалко че Струма нема некой Дунав да я подпре и да я захранва с огромно количество риби та да има и за гладниците и да остане нещо и за феновете.
Вчера бех по Огоста на разузнаване /че за пръв път бях на тая река/.До преди седмица /на конкретното място/ багажници са пълнили гладниците с хайверни риби.Бели мрени и морунажи тонове.Виде ме отсреща мангала че пускам малкото риби които хващам и вика идвам с мотора при тебе да ми ги даваш!!!А миналата седмица и той е влачил..........заеби!Нема наяждане тоя алчен,гладен българин/циганин,ти некви корморани........Жалко че Струма нема некой Дунав да я подпре и да я захранва с огромно количество риби та да има и за гладниците и да остане нещо и за феновете.
Точно, птиците и хищника унищожават предимно болни, слаби, бавни риби, докато бай месар кара наредchokoboy написа: Корморани,чапли,ташак работа в сравнение с чевека!!!!.......
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Защото са малки, големите отиват под ножаMartin Mihailov написа:Защо даса малки кленчетата![]()

-
- разбира нещата
Хехе само това остава, да се забрани реката и направо ще стане мазало, за рибите. А колега roamer къде се строят тези баражи щото от години не съм вищал някой да прави бараж ?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Здравейте! Един такъв въпрос-Кога откриваме риболова на 15.06 или 16.06? Вече наточих куките, оборудвах се и съм готов за пикник на откриването!!
-
- новобранец
От Бобошево нагоре реката е забранена до 15.06.2016г. включително.
Колега, веднага казвам: разходи се след Кресна, в посока към гръцката граница - предполагам, че ще останеш изненадан...metoo написа:Хехе само това остава, да се забрани реката и направо ще стане мазало, за рибите. А колега roamer къде се строят тези баражи щото от години не съм вищал някой да прави бараж ?

Без да навлизам в спор, но се поинтересувах: 1 корморан се храни с над 1 килограм риба на ден.chokoboy написа:roamer написа:Колеги, и за да споделя своя опит от откриването преди 10 дена. Два дена поредни бях капо в района след Кресна. Причините: според мен комплексни, НО много корморани, чапли и всякакви други "самолети" идват и се хранят от реката с риба. Смело мога да кажа, че аз толкова много корморан, чапли и щъркели не съм виждал никога. Това всичко дава отражение на рибите, които определено се чудят къде точно да се спасяват.

ако е малък може да му стига 1 кг. големите 2-3кг не ги оправят !!!
-
- разбира нещата
Един корморан яде без проблем по 3 4 скобара на ден, пък вие си правете сметка.