Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Martin Mihailov »

Защо даса малки кленчетата :?: Днеска на Пастух на големия вир за един час набьрзо клен костур клен костур костур :fishing1: :fishing1: И два воблера фира :mrgreen:
Снимки0263.jpg
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Лошо Михайлов , лошо.....

Иначе днес на трети бараж на щеката излизаха средни мренки .Имаше двама колеги на пружина извадиха по некое морунажче .Като цяло слабичко .
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Пастух не беше ли над 500м. и след 15 юни?
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

DJONI RINGO написа:Ти какъв палавник си :D Ако се забрани за две години реката от една страна е супер,от друга ще стане рай за птиците и мрежите! Трябва баланс и стриктност от страна на органите в държавата! Това сме го дъвкали много!P.S Мренке,Джони разбира от много риби;)
Не, ти си палавник. Съборил си някоя месеста кака британка и се чудиш лятото как да не се прибереш :lol: Щот ако забранят реката за две години, да не би да блъскаш до Искъра да търсиш принцовете на бели? Че са и по - дребни ...
Аз разбирам основно от мренки и затова съм мренка, иначе щях да съм скобка :D
Днес пак ги скубнах леко, колкото да не е без хич.

Изображение

Следващият път съм решил да потърся и други видове, пък да видим.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

indzaghi написа:Пастух не беше ли над 500м. и след 15 юни?
Ми забранено е ! Колегата значи е бил в нарушение???????
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

[quote="roamer"]Колеги, и за да споделя своя опит от откриването преди 10 дена. Два дена поредни бях капо в района след Кресна. Причините: според мен комплексни, НО много корморани, чапли и всякакви други "самолети" идват и се хранят от реката с риба. Смело мога да кажа, че аз толкова много корморан, чапли и щъркели не съм виждал никога. Това всичко дава отражение на рибите, които определено се чудят къде точно да се спасяват.

Корморани,чапли,ташак работа в сравнение с чевека!!!!
Вчера бех по Огоста на разузнаване /че за пръв път бях на тая река/.До преди седмица /на конкретното място/ багажници са пълнили гладниците с хайверни риби.Бели мрени и морунажи тонове.Виде ме отсреща мангала че пускам малкото риби които хващам и вика идвам с мотора при тебе да ми ги даваш!!!А миналата седмица и той е влачил..........заеби!Нема наяждане тоя алчен,гладен българин/циганин,ти некви корморани........Жалко че Струма нема некой Дунав да я подпре и да я захранва с огромно количество риби та да има и за гладниците и да остане нещо и за феновете.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

chokoboy написа: Корморани,чапли,ташак работа в сравнение с чевека!!!!.......
Точно, птиците и хищника унищожават предимно болни, слаби, бавни риби, докато бай месар кара наред
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Martin Mihailov написа:Защо даса малки кленчетата :?:
Защото са малки, големите отиват под ножа :wink:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Хехе само това остава, да се забрани реката и направо ще стане мазало, за рибите. А колега roamer къде се строят тези баражи щото от години не съм вищал някой да прави бараж ?
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Здравейте! Един такъв въпрос-Кога откриваме риболова на 15.06 или 16.06? Вече наточих куките, оборудвах се и съм готов за пикник на откриването!!
icenceto2005
новобранец
новобранец

Мнение от icenceto2005 »

От Бобошево нагоре реката е забранена до 15.06.2016г. включително.
roamer
новобранец
новобранец

Мнение от roamer »

metoo написа:Хехе само това остава, да се забрани реката и направо ще стане мазало, за рибите. А колега roamer къде се строят тези баражи щото от години не съм вищал някой да прави бараж ?
Колега, веднага казвам: разходи се след Кресна, в посока към гръцката граница - предполагам, че ще останеш изненадан... :rolleyes:
roamer
новобранец
новобранец

Мнение от roamer »

chokoboy написа:
roamer написа:Колеги, и за да споделя своя опит от откриването преди 10 дена. Два дена поредни бях капо в района след Кресна. Причините: според мен комплексни, НО много корморани, чапли и всякакви други "самолети" идват и се хранят от реката с риба. Смело мога да кажа, че аз толкова много корморан, чапли и щъркели не съм виждал никога. Това всичко дава отражение на рибите, които определено се чудят къде точно да се спасяват.

Корморани,чапли,ташак работа в сравнение с чевека!!!!
Вчера бех по Огоста на разузнаване /че за пръв път бях на тая река/.До преди седмица /на конкретното място/ багажници са пълнили гладниците с хайверни риби.Бели мрени и морунажи тонове.Виде ме отсреща мангала че пускам малкото риби които хващам и вика идвам с мотора при тебе да ми ги даваш!!!А миналата седмица и той е влачил..........заеби!Нема наяждане тоя алчен,гладен българин/циганин,ти некви корморани........Жалко че Струма нема некой Дунав да я подпре и да я захранва с огромно количество риби та да има и за гладниците и да остане нещо и за феновете.
Без да навлизам в спор, но се поинтересувах: 1 корморан се храни с над 1 килограм риба на ден. :fishing9:
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

ако е малък може да му стига 1 кг. големите 2-3кг не ги оправят !!!
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Един корморан яде без проблем по 3 4 скобара на ден, пък вие си правете сметка.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”