Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
GGGG
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от GGGG »

Искам да попитам с какви примамки ловите на спининг на панчарево и къде?

С колко дълбоко газещи примамки и горе-долу къде?

Има ли смисъл да се ходи там на спининг или джигинг?
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Днес на Огняново сутринта даде двайсетина каракуди, всички над половинката. След девет нещата позамряха, но излизаха от време на време, като размера се намали до шамар. Имаше и едър уклей, но не като миналата седмица, когато вреше от него. Редки костурета и кленчета. Важни за успеха са мястото и непрестанното хранене. Малко хора, перфектно време.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
Kire 50
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Kire 50 »

:smt024 Здравейте риболовци,днес в 7.30ч хвърлих сопата на Кътинския гоьл, ами да само в къщи не се седи.И както се случва от много желание и бързане приготвената захранка,свареното жито и царевичка си останаха в къщи.Само с бял за едно левче ми се струва,че разчесах крастата.Излязоха две три костурета и останалото бабушки. Всичко вървеше чудесно до като не се появиха два джета,като единия с един дебелак крещтеше от кеф и обръщаше на тридесетина метра от мен и от многото крещене накрая се обърна във водата, сега пък аз се изкефих .И така в 11.30ч. риболова приключи.Поне погледах в другия край на гоьла атракция, не знам как се казва :rolleyes: е има го по морето, издигат се над водата със силна водна струя.Успех на всички
Прикачени файлове
всичко върнато във водата
всичко върнато във водата
рибетата
рибетата
това е размера на бабушките
това е размера на бабушките
в далечината атракцията
в далечината атракцията
тихо и спокойно
тихо и спокойно
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Е, доволно все пак си бил само с кутийка червей.

п.пл Утре привечер съм решил да проявя мазохизъм и пак да се пробвам на Панчарево - стената.
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

Там на Кътина има ли щуки? Някой знае ли?
Аватар
Kire 50
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Kire 50 »

rumen_vasilevvv написа:Там на Кътина има ли щуки? Някой знае ли?
О да но по се намират на гьола изомат .Става на тапа и на спининг :smt024
Аватар
Kire 50
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Kire 50 »

miro253 написа:Е, доволно все пак си бил само с кутийка червей.

п.пл Утре привечер съм решил да проявя мазохизъм и пак да се пробвам на Панчарево - стената.
Колега,драсни после два реда, това си ми е любимото гьолче :smt024
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Kire 50 написа:
miro253 написа:Е, доволно все пак си бил само с кутийка червей.

Колега,драсни после два реда, това си ми е любимото гьолче :smt024
Днес вечерта или утре сутринта ще напиша какво съм надробил. Направо ме предизвиква този гьол с некълването си. Лошото е, че няма да мога да се сдобия с храна от "скъпата", та да съм спокоен , но ...... предстои да видим. Решил съм да пробвам и с кутиШка царевица ........
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Както обещах: като цяло голям карък. Отскубнах от работа в 17.30 точно :D . На обяд в магазина нямаше червеи та се наложи да се завра в Горубляне, взех прословутите червеи, но забравих да купя царевица. Преборих задръстването преди околовръстното с две леки нарушенийца и газ към Герман. Тъъъкмо да скоча на стената и опс - пътя задръстен от някакви строителни машини. Нахоках ги леко, че не са сложили знаци, натрупа се тълпа коли и след 20 мин. се разкараха и с триста зора в 18.30 стоварих на стената. Все пак забърках кило храна и добавих някакъв аромат, който до сега не съм ползвал. Добра смрад на Марош. Разпънах мача и започнах да се чудя навътре ли, на по-късо ли? Викам си я по средата. Измерих на около 15 метра 5 м. дълбочина. Метнах с два бели - нищо. Обаче втаса храната. Цамбурнах една топчица пред мен са я видя как се държи. Изпускаше малки трохички нагоре, а долу се разпадаше и застилаше добре камъните. Е какво повече от това? Захраних на 2 метра преди ваглера /14 гр. с 5 по линията/ и зачаках. Нищо!!! В същото време гледам топчицата прд мен нападната от дребосъка обаче на около метър от нея видях сенките на десетина бабушки и то добри, които само дебнеха, стрелкаха се през петното, открадваха по нещо и пак в страни или под някой камък. Пуснах повода /0.10 Колмик Стрийм/ , а те бягат. Смених със флурокарбон и по малка кука и за майтап хванах една, която тяка се разшляпа, че изгони другите. Върнах се на петното - нищо. Бях с нов монтаж и докато го настроя ми скъса нервите от уплитане. Разгеле и това оправих хвърлам на петното, което мислех, че е умряло вече ииии кълване - бабушка. Стрелнах топчица и пак кълване. Най-накрая ги събрах, обаче след всички гадорийки остана около час за риболов. На принципа бабушка-топчица, 5 минути топчица успях за оставащото време да хвана десетина бабушки и един костур и се стъмни. Все пак съм доволен, че този път успях да ги строя пред мен. Утре май ще се пробвам пак. Та от мен толкова .... за сега ......
Аватар
Kire 50
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Kire 50 »

:smt024 Благодаря за информацията,утре ако не ми мине мечка път сутринта съм на П ънчака , да :fishing1:
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Kire 50 написа:
rumen_vasilevvv написа:Там на Кътина има ли щуки? Някой знае ли?
О да но по се намират на гьола изомат .Става на тапа и на спининг :smt024
Колега може ли да ме ориантираш повече за този гьол изомат.Никога не съм ходил на тези водоеми около кътина и ми е тъмна индия.Мерси!
Аватар
Kire 50
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Kire 50 »

:smt024 Здравей колега rumen, Кътинските гьолове са близко до София 15-16км. това са бивши мини за добиване на лигнитни въглища.Най важното е че водата чиста даже много хора се къпят.За да не разтягам локуми влез в GOOLE MAPS и разгледай как се стига до там.Дано линка съм го направил успешно /извинявам се не съм ком.шпец.
номер 1 е изомат
номер 1 е изомат
на номер 2 ходя редовно, номер 3 се казва сини вир
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Kire 50 написа::smt024 Здравей колега rumen, Кътинските гьолове са близко до София 15-16км. това са бивши мини за добиване на лигнитни въглища.Най важното е че водата чиста даже много хора се къпят.За да не разтягам локуми влез в GOOLE MAPS и разгледай как се стига до там.Дано линка съм го направил успешно /извинявам се не съм ком.шпец.
Untitled.png
на номер 2 ходя редовно, номер 3 се казва сини вир
Благодаря ти много жив и здрав да си :) и много големи рибоци да ти се хващат на въдицата.Наслука!
Аватар
Kire 50
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Kire 50 »

:smt024 Ок
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

На Панчарево бабките хапват, но си искат захранка. Тази вечер хванах трийсетина.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”