Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Искам да попитам с какви примамки ловите на спининг на панчарево и къде?
С колко дълбоко газещи примамки и горе-долу къде?
Има ли смисъл да се ходи там на спининг или джигинг?
С колко дълбоко газещи примамки и горе-долу къде?
Има ли смисъл да се ходи там на спининг или джигинг?
- akoto13
- ще става разбирач
Днес на Огняново сутринта даде двайсетина каракуди, всички над половинката. След девет нещата позамряха, но излизаха от време на време, като размера се намали до шамар. Имаше и едър уклей, но не като миналата седмица, когато вреше от него. Редки костурета и кленчета. Важни за успеха са мястото и непрестанното хранене. Малко хора, перфектно време.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

Е, доволно все пак си бил само с кутийка червей.
п.пл Утре привечер съм решил да проявя мазохизъм и пак да се пробвам на Панчарево - стената.
п.пл Утре привечер съм решил да проявя мазохизъм и пак да се пробвам на Панчарево - стената.
-
- научил се да хвърля
Там на Кътина има ли щуки? Някой знае ли?
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
О да но по се намират на гьола изомат .Става на тапа и на спинингrumen_vasilevvv написа:Там на Кътина има ли щуки? Някой знае ли?

- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Колега,драсни после два реда, това си ми е любимото гьолчеmiro253 написа:Е, доволно все пак си бил само с кутийка червей.

Днес вечерта или утре сутринта ще напиша какво съм надробил. Направо ме предизвиква този гьол с некълването си. Лошото е, че няма да мога да се сдобия с храна от "скъпата", та да съм спокоен , но ...... предстои да видим. Решил съм да пробвам и с кутиШка царевица ........Kire 50 написа:Колега,драсни после два реда, това си ми е любимото гьолчеmiro253 написа:Е, доволно все пак си бил само с кутийка червей.
Както обещах: като цяло голям карък. Отскубнах от работа в 17.30 точно
. На обяд в магазина нямаше червеи та се наложи да се завра в Горубляне, взех прословутите червеи, но забравих да купя царевица. Преборих задръстването преди околовръстното с две леки нарушенийца и газ към Герман. Тъъъкмо да скоча на стената и опс - пътя задръстен от някакви строителни машини. Нахоках ги леко, че не са сложили знаци, натрупа се тълпа коли и след 20 мин. се разкараха и с триста зора в 18.30 стоварих на стената. Все пак забърках кило храна и добавих някакъв аромат, който до сега не съм ползвал. Добра смрад на Марош. Разпънах мача и започнах да се чудя навътре ли, на по-късо ли? Викам си я по средата. Измерих на около 15 метра 5 м. дълбочина. Метнах с два бели - нищо. Обаче втаса храната. Цамбурнах една топчица пред мен са я видя как се държи. Изпускаше малки трохички нагоре, а долу се разпадаше и застилаше добре камъните. Е какво повече от това? Захраних на 2 метра преди ваглера /14 гр. с 5 по линията/ и зачаках. Нищо!!! В същото време гледам топчицата прд мен нападната от дребосъка обаче на около метър от нея видях сенките на десетина бабушки и то добри, които само дебнеха, стрелкаха се през петното, открадваха по нещо и пак в страни или под някой камък. Пуснах повода /0.10 Колмик Стрийм/ , а те бягат. Смених със флурокарбон и по малка кука и за майтап хванах една, която тяка се разшляпа, че изгони другите. Върнах се на петното - нищо. Бях с нов монтаж и докато го настроя ми скъса нервите от уплитане. Разгеле и това оправих хвърлам на петното, което мислех, че е умряло вече ииии кълване - бабушка. Стрелнах топчица и пак кълване. Най-накрая ги събрах, обаче след всички гадорийки остана около час за риболов. На принципа бабушка-топчица, 5 минути топчица успях за оставащото време да хвана десетина бабушки и един костур и се стъмни. Все пак съм доволен, че този път успях да ги строя пред мен. Утре май ще се пробвам пак. Та от мен толкова .... за сега ......

- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

-
- научил се да хвърля
Колега може ли да ме ориантираш повече за този гьол изомат.Никога не съм ходил на тези водоеми около кътина и ми е тъмна индия.Мерси!Kire 50 написа:О да но по се намират на гьола изомат .Става на тапа и на спинингrumen_vasilevvv написа:Там на Кътина има ли щуки? Някой знае ли?
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

-
- научил се да хвърля
Благодаря ти много жив и здрав да сиKire 50 написа:Здравей колега rumen, Кътинските гьолове са близко до София 15-16км. това са бивши мини за добиване на лигнитни въглища.Най важното е че водата чиста даже много хора се къпят.За да не разтягам локуми влез в GOOLE MAPS и разгледай как се стига до там.Дано линка съм го направил успешно /извинявам се не съм ком.шпец. на номер 2 ходя редовно, номер 3 се казва сини вир

На Панчарево бабките хапват, но си искат захранка. Тази вечер хванах трийсетина.