Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Първата!
Модератор: sapuna
Първата!
Днес с колегата Маковец, подмамени от хубавото време решихме да се разходим до Негован , да видим пораздвижила ли се е рибата. че три месеца от годината ша минат скоро а аз още нямам хваната зъбатка.
Голям зор се оказа да се намерят читави каракудки. Мариан взел десетина (последни) от един магазин у Младост, които измряа дорде стигнем до гьола, а аз у Дружбата едва успях да отбера 15-тина от около 100 в аквариума. Другото всичко беше ЛЕШ.
Та изтипосахме се там по некойе време и заметнахме 4 щукарки. после естественно извадихме спинингите и взехме да прочесваме. Ама НЕЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
По едно време удари на едната плувка и успях да се "Преборя" с първата за годината.
Не блестеше с размери, дори по моя личен критерии за щука е супер маломерка , но важното е че счупих каръка

Снимки, целувки и АЕЕЕ обратно да расте
Постояхме още некое време , обаче взе да духа силно и решихме да се изнасяме. докато вадех едната въдица, в момента в който вадех рибето от водата, нещо отдолу се бялна ... и извадих гола кука. Дзвера ми откраде рибето
Размина се с едни майни и това е...
Отидох да вадя другата въдица и като я взех в ръка видях че макарата е изплюла влакно и се заех да го разплитам. Когато успях и вдигнах поглед видях че влакното сочи в съвсем друга посока и плувката липсва. Явно като съм хванал въдицата съм изпънал малко влакното и съм раздвижил рибето и някой гладен крокодил не му е устоял.
Поизчаках малко и я засякох, но се оказа че се е навряла и омотала в корените на тръстиките. Понапънах натук, понапънах натам и... скъсах.
Теглих едни майни и на тая и си фанахме пътя.
На връщане , дорде излезем на шосето, дето оставихме колата ( некой идиот е затрупал черния път покрай гьола с купчини пръст) намерихме ОСЕМ капана заложени на рибе.

Е , естественно веднага бе извършена конфискация!!! За енти път им прибирам тапите на местните и не се учат
Е , тоя път малко са се изхитрили, вместо корда използват капрон, а вместо плувка парче дърво, вързано през средата (това в лявата ми ръка е "плувката") . капрона е прикрит в тръстиките и е вързан за колче забито цялото в земята та да се не види.
ДААААА ама с моя орлов поглед... вече си имам 8 чисто нови стоманени повода и още толкова тройки.
а ако некой иска да си търси капрона... м'чи там си е, отзаде у храстите, барабар с плувките и колчетата

Айде наслука на всички па да видим утре де ще е ....
Едно Чепинци ми се върти из главата....
Ако некой е ходил... ще съм му благодарен....
Голям зор се оказа да се намерят читави каракудки. Мариан взел десетина (последни) от един магазин у Младост, които измряа дорде стигнем до гьола, а аз у Дружбата едва успях да отбера 15-тина от около 100 в аквариума. Другото всичко беше ЛЕШ.
Та изтипосахме се там по некойе време и заметнахме 4 щукарки. после естественно извадихме спинингите и взехме да прочесваме. Ама НЕЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
По едно време удари на едната плувка и успях да се "Преборя" с първата за годината.
Не блестеше с размери, дори по моя личен критерии за щука е супер маломерка , но важното е че счупих каръка

Снимки, целувки и АЕЕЕ обратно да расте
Постояхме още некое време , обаче взе да духа силно и решихме да се изнасяме. докато вадех едната въдица, в момента в който вадех рибето от водата, нещо отдолу се бялна ... и извадих гола кука. Дзвера ми откраде рибето

Размина се с едни майни и това е...

Отидох да вадя другата въдица и като я взех в ръка видях че макарата е изплюла влакно и се заех да го разплитам. Когато успях и вдигнах поглед видях че влакното сочи в съвсем друга посока и плувката липсва. Явно като съм хванал въдицата съм изпънал малко влакното и съм раздвижил рибето и някой гладен крокодил не му е устоял.
Поизчаках малко и я засякох, но се оказа че се е навряла и омотала в корените на тръстиките. Понапънах натук, понапънах натам и... скъсах.
Теглих едни майни и на тая и си фанахме пътя.
На връщане , дорде излезем на шосето, дето оставихме колата ( некой идиот е затрупал черния път покрай гьола с купчини пръст) намерихме ОСЕМ капана заложени на рибе.

Е , естественно веднага бе извършена конфискация!!! За енти път им прибирам тапите на местните и не се учат

Е , тоя път малко са се изхитрили, вместо корда използват капрон, а вместо плувка парче дърво, вързано през средата (това в лявата ми ръка е "плувката") . капрона е прикрит в тръстиките и е вързан за колче забито цялото в земята та да се не види.
ДААААА ама с моя орлов поглед... вече си имам 8 чисто нови стоманени повода и още толкова тройки.
а ако некой иска да си търси капрона... м'чи там си е, отзаде у храстите, барабар с плувките и колчетата

Айде наслука на всички па да видим утре де ще е ....
Едно Чепинци ми се върти из главата....
Ако некой е ходил... ще съм му благодарен....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Първата!
Браво Крца.Това ми хареса, и штукарското в мен се пробужда
,обештавам ти че у скоро време ште хванем некои постари роднини на штучката от снимката(ако в междувреме не ги предупреди) 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В ръцете на майстор не само блести,тя е фотомодел!Кърцата написа:Не блестеше с размери, дори по моя личен критерии за щука е супер маломерка , но важното е че счупих каръка
Исках да кажа СТЕ фотомодели!

п.п.Ще видиш утре вечер аз какви ще съм ги надърпал!

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
браво поне си отървал капото

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
До това кои реист трябва да хвана
че и аз мисля да напражя един излет

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
С реИсТа няма да го напраЖиш-трябва и акъъъъл!Protos_Immortal написа:До това кои реист трябва да хваначе и аз мисля да напражя един излет

Супер, щуклето е добро и важното е, че надминал каръка.Пък и нови куки и поводи на аванта.А нее мислиш, кой ти ги дава 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- emo vasilev
- сериозен играч
Айдеееее , почна ги !
Като за първа е добра , следващите да са по-големи крокодили !
Като за първа е добра , следващите да са по-големи крокодили !

- MITKO70
- кандидат преподавател
Eвала Кърца ,ти си им знаеш чалъма ,а и късмета е с теб!А за капаните още едно евала,тия не се научиха ,ама така ще е до победата!И на Чепинци насипват ,чат пат пътищата ,но сега се е променила ситуацията.Там където ги ловяхте с Диканаров ,веднага щом слезеш от дигата ,са копали един канал от пресевната ,насипвали,страшен матиляк и плитко.А в средата срещу това място е драгата,страшна шумотевица.На всичко от горе това което събират в шлепа ,глина ,кал и т.н.,го изсипват до брега,ебати простотията.Бях преди една седмица и се преместих към околовръстното,там камионите изсипват земя ,но поне е по-чисто и спокойно.Нищо не даде ,таман се беше стопил леда.Рибата ще тръгне още малко ,но къде ще я търсиме ,май между околовръстното и острова ще е по-спокойно.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
Браво Кърца. То така се почва първо малка за загрявка и после като загрееш добре -удри-удри само бабите и дядовците на твойто щукле.
-
- вече хвърля и на тежко
Поздрави за Майстора!
Всеки път да лови, да остави валата под някой камък, дето човешки крак не стъпва, да не го ритне и пусне!
Малка ама кефи! Щом има и големи, има смисъл да се ходи!

Малка ама кефи! Щом има и големи, има смисъл да се ходи!
-
- и господ не е толокова добър
Eх мечта,стоя си иси мечтая как и аз ще хвана една някой ден.Не съм хващал щука вече 2-ра година.Ббраво Кърца,знаем,че си профи.За стоманените поводите,не ставай алчен,ами ги сподели с някои,например с мен.
Майтап Уили. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- cani
- вече хвърля и на тежко
браво 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Кърца, нека всичко ти върви по въэходяща линия
.Ти си майстор на щуката и не се съмнявам, че ще извадиш и баба и дядо и на тази която си пуснал да порастне
Колкото до капаните, то приеми моите най-искрени поздрави
Добре си направил - навсякъде ги има гадовете
По Дунава са напускали едни станоци \така им викат местните пенсионер-бракониери\, че просто няма къде човек да заметне
А те са поне 99%
Но и аз почнах да ги събирам \много хубави рачила за набавяне настръвстават от тях\

Но и аз почнах да ги събирам \много хубави рачила за набавяне настръвстават от тях\

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
snegk написа:Eх мечта,стоя си иси мечтая как и аз ще хвана една някой ден.Не съм хващал щука вече 2-ра година.