Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Някой скоро на Преселка да е ходил
Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
-
- научил се да хвърля
Колега нещо относно тактиката да споделиш, и стъвта до колкото знам от колеги най добре само на стара и вкиснала царевица . На аромати много бързо рака превличаBalakchia написа:Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
Аз ловя предимно на фидер.Шарана клъвна на 7-8 замятане на 6мм пелета скопекс.Бях хвърлил и две пръчки на дъно -съответно едната на млечна царевица ,другата на топче , но нямах удар на тях.Просто рака сваляше всичко.emko0o0o написа:Колега нещо относно тактиката да споделиш, и стъвта до колкото знам от колеги най добре само на стара и вкиснала царевица . На аромати много бързо рака превличаBalakchia написа:Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
-
- научил се да хвърля
На фидера не ходесхе ли рака . Последния път се разби да ми сваля захранкатаBalakchia написа:Аз ловя предимно на фидер.Шарана клъвна на 7-8 замятане на 6мм пелета скопекс.Бях хвърлил и две пръчки на дъно -съответно едната на млечна царевица ,другата на топче , но нямах удар на тях.Просто рака сваляше всичко.emko0o0o написа:Колега нещо относно тактиката да споделиш, и стъвта до колкото знам от колеги най добре само на стара и вкиснала царевица . На аромати много бързо рака превличаBalakchia написа:Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
Колеги бихте ли споделили къде около Варна мога да си наловя дребна таранка или говедарка за стръв за щука.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- научил се да хвърля
Колега места бол за таранка дребна около Варна , зависи дали същия ден ще ходиш за щука да знаеш поне в същата посока да ходишDoncho69 написа:Колеги бихте ли споделили къде около Варна мога да си наловя дребна таранка или говедарка за стръв за щука.
Благодаря предварително!
На камчия доста излиза на торен и бял червей , около ново оряхово има едни напоетелни канали пълно е с таранка , Засмяново големия и след стената има една рекичка която води към Ботево пълно е пак с таранка , На девненската река също има . По принцип за щука съм чувал че е наи добре живата рибка да е от същия водоем
Ще споделиш ли каде смяташ да ходиш за щука
в прочем на пазара под Билла има един магазин рибарски има аквариум пълно е с таранки мойе да продават жива стръв отдавна не съм срещал по магазините
Мерси за инфото колега.Казаха ми за едно водоемче като блато ще го проверя и ще ти пиша.
-
- научил се да хвърля
Още един рибок 

- Прикачени файлове
-
- 14494678_1287172854635622_1142148020325367401_n.jpg (97.9 KiB) Преглеждано 2454 пъти
-
- научил се да хвърля
Doncho69 написа:Мерси за инфото колега.Казаха ми за едно водоемче като блато ще го проверя и ще ти пиша.
Ще очаква инфо колега ако искаш на лично го сподели

Колега сега приготвяме винцето така че ако намеря малка рибка четвъртък или петък почивам щв пробвам щуката.Времето не ме бърка защото съм си купил джипка за тая работа.
-
- научил се да хвърля
Тази тема определено замря , или просто никой неще да споделя инфо 

-
- научил се да хвърля
В прочем някой да знае нещо за напоителните канали около Старо Оряхово , Ново Оряхово и Шкорпиловци . Навремето имаше доста добра популация на шука
еми то на морето се взема добре риба,и повечето са там и затова сладководния малко паузаemko0o0o написа:Тази тема определено замря , или просто никой неще да споделя инфо