Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Doncho69 »

Незнам колга
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Някой скоро на Преселка да е ходил
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Balakchia написа:Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
Колега нещо относно тактиката да споделиш, и стъвта до колкото знам от колеги най добре само на стара и вкиснала царевица . На аромати много бързо рака превлича
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

emko0o0o написа:
Balakchia написа:Преди две седмици бях там.Не мога да се похваля с добър риболов.Успях да хвана само едно шаранче около 1.2кг.Към 11.00 ч. излезе такъв вятър ,че риболова стана почти невъзможен.Рака скубе всичко.Иначе таранка колкото щеш.Беше пълно с варненски коли ,но никой не споделя нищо.
Колега нещо относно тактиката да споделиш, и стъвта до колкото знам от колеги най добре само на стара и вкиснала царевица . На аромати много бързо рака превлича
Аз ловя предимно на фидер.Шарана клъвна на 7-8 замятане на 6мм пелета скопекс.Бях хвърлил и две пръчки на дъно -съответно едната на млечна царевица ,другата на топче , но нямах удар на тях.Просто рака сваляше всичко.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Balakchia написа:
emko0o0o написа:
Аз ловя предимно на фидер.Шарана клъвна на 7-8 замятане на 6мм пелета скопекс.Бях хвърлил и две пръчки на дъно -съответно едната на млечна царевица ,другата на топче , но нямах удар на тях.Просто рака сваляше всичко.
На фидера не ходесхе ли рака . Последния път се разби да ми сваля захранката
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колеги бихте ли споделили къде около Варна мога да си наловя дребна таранка или говедарка за стръв за щука.
Благодаря предварително!
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Колеги бихте ли споделили къде около Варна мога да си наловя дребна таранка или говедарка за стръв за щука.
Благодаря предварително!
Колега места бол за таранка дребна около Варна , зависи дали същия ден ще ходиш за щука да знаеш поне в същата посока да ходиш
На камчия доста излиза на торен и бял червей , около ново оряхово има едни напоетелни канали пълно е с таранка , Засмяново големия и след стената има една рекичка която води към Ботево пълно е пак с таранка , На девненската река също има . По принцип за щука съм чувал че е наи добре живата рибка да е от същия водоем
Ще споделиш ли каде смяташ да ходиш за щука
в прочем на пазара под Билла има един магазин рибарски има аквариум пълно е с таранки мойе да продават жива стръв отдавна не съм срещал по магазините
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Мерси за инфото колега.Казаха ми за едно водоемче като блато ще го проверя и ще ти пиша.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Още един рибок :)
Прикачени файлове
14494678_1287172854635622_1142148020325367401_n.jpg
14494678_1287172854635622_1142148020325367401_n.jpg (97.9 KiB) Преглеждано 2457 пъти
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Мерси за инфото колега.Казаха ми за едно водоемче като блато ще го проверя и ще ти пиша.

Ще очаква инфо колега ако искаш на лично го сподели ;) Че времето захладня и стана за хищник вече ;)
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега сега приготвяме винцето така че ако намеря малка рибка четвъртък или петък почивам щв пробвам щуката.Времето не ме бърка защото съм си купил джипка за тая работа.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Тази тема определено замря , или просто никой неще да споделя инфо ;)
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

В прочем някой да знае нещо за напоителните канали около Старо Оряхово , Ново Оряхово и Шкорпиловци . Навремето имаше доста добра популация на шука
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

emko0o0o написа:Тази тема определено замря , или просто никой неще да споделя инфо ;)
еми то на морето се взема добре риба,и повечето са там и затова сладководния малко пауза :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”