ЗАРГАН 2016

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗАРГАН 2016

Мнение от RAAZIEL »

И днес ги набарах...имаше и няколко каиши...
Изображение
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
lucezar
новобранец
новобранец

Мнение от lucezar »

само майстори пишат .........почти винаги слагам по два..три червея на куката(куките),и изключая случаите когато заргана го иска само един.идеален е червея" според мен" който е от ден два.а за дистанцията..........много хора нямат представа колко са 100метра,верно постигат се с подходящото съоръжение и в подходящите ръце дистанций от100-120метра но......1 вятър?2.бомбарда(нали се сещате че с 25г няма как да стане)3.и както каза Пешо....от10 хвърляния 5 ти ги няма червейте,да ме изв. Митко Кирилов(освен ако не ги връзваш).и пак да ме извинявате ама според мен риболова е за кеф... ако ще хвърлям цял ден на мах....за 10зизита.....а не мерсаж.Днес близо до варна....хихихихих.....аз1-колегата ....с моя сопа-3,от там пак близо до варна (ей тез там на снимките дет са наредили)...без да хвърля щот имаха4-5 риби до 10.30ч.западен вятър тез дни пообърка нещата а и паламуди около (южното варненско черноморие).
.
Lupo
новобранец
новобранец

Мнение от Lupo »

Днес между "Агалина" и големия хотел морето се отчете с петнадесетина заргана някой от които доста добри,и един чернокоп среден размер.По скалите имаше поне тридесетина колеги а никой нищо не споделя.От 6.30 до 11.00 часа
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

Днес до обяд около 30 броя.Близо до Варна.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
kocetobs
новобранец
новобранец

Мнение от kocetobs »

Lupo написа:Днес между "Агалина" и големия хотел морето се отчете с петнадесетина заргана някой от които доста добри,и един чернокоп среден размер.По скалите имаше поне тридесетина колеги а никой нищо не споделя.От 6.30 до 11.00 часа
Не споделят, защото ги е страх да кажат къде са били и да не им вземе някой златното местенце :) Аз тая седмица пропуснах ама вчера разбрах, че на Черноморец на вилата на президентта сутринта са им избили зъбите.Доста добре е дало.Колкото до агалина - тая година гледай какво смотано време е и понеже скалата там е ниска в повечето случаи винаги има кофти вълнение и резултатите почнаха да стават по - слаби.
Аватар
kocetobs
новобранец
новобранец

Мнение от kocetobs »

Pe6o_Tikvata написа:Аве Мите да те питам как го закачаш тоя червей като гониш голяма дистанция.Аз както и да го закача след 2-3 мощни хвърляния с цел по голяма дистанция оставам без червей като след всяко хвърляне червея ми се скъсява без значение е дали е пресен или стар?
И питам сериозно не се заяждам :D
Пешка и аз така правя,слагам по 2 червея като преди да заметна първо потапям червея във водата за да може пръстта да падне от него и двата да се залепят един за друг и така колкото и силно да заметна почти никога не ми пада червея :) Пробвай някой път с 2 куки да видиш тогава какъв смях е да се праснат 2 едновременно :lol: 2-рата кука се слага директно на повода на педя и половина две без бидем ;) Тогава хем има шанс да боднеш 2 риби отделно при хвърлянето дори и единия да падне други ще остане.Един ден реших да пробвам какво ще стане и от тогава все така си работя.Ама май веднъж ти казах и пробва.Мисля че бяхме на Черноморец тогава ти беше с един твой авер.
Javor
новобранец
новобранец

Мнение от Javor »

Освен че се слагат 2 червея винаги ги късам, не ми трябва да са по дълги от 4-5см.
Така може да се силиш колкото искаш и няма да се скъсат.
pacco_pp
новобранец
новобранец

Мнение от pacco_pp »

Вчера и аз направих малко проби на плочите пред Рубин. Времето чудесно, лека вълна, риба обаче почти нямаше. Много колеги бяха от сутринта с по 5,6 риби. Имаше и такива с по 10,15 малки чернокопа. Стоях 2 часа имах само 1 удър. Следващият път повече. Спорен ден от мен
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Яворе, не си се хвалил тази година! На Горе също не съм те засичал.
Браво на колегата RAAZIEL!!! Що ли като ходи, хваща не знам!
Javor
новобранец
новобранец

Мнение от Javor »

Ходя и аз, даже само на Север ходя, от началото на Септември ги подкарах там.
Но напоследък е по-слабо, вчера 60бр от 9:30 до 14:30.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Пешо,
Да добавя още нещо.Проблемът ти с късането на червеите може да е от: т.н. "камшичен удар" при хвърлянето и /най-вероятно!/ в комбинация от много тънка и остра кука на повода. Според мен камшичният удар се дължи на по-къса въдица от 3.9 м, а също така и на такава с много тънка бланка.При силово замахване бомбардата се изтегля много рязко и ударът се предава на повода с куката.Друга възможна причина е недостатъчната еластичност на върха на въдицата и по-голямата и акция?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Аз смятам след две седмици, ако все още има риба и даде време да се занимая сериозно със зарганите!
Че с тези чернокопи сме подлудяли! Кеф е да извадиш кандидат лефер, ама хирургическите операции на тъмно ми създават дискомфорт!
а и само едно бурканче маринована риба имам!
Успехи на всички и дано рибата не спира да яде!
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Инфо от вчера - дестинацията същата (паметника ) от 6:30 до 8:00 8 броя и след това рибата се покри колеги наоколо бол дойдоха след 8:00 . До 16:00 взех още една и видях да вадят 1-2 около мен . Толкоз!
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес около Агалините(не в навалицата) 16 броя.Почна силно и след като ме наваля дъжда и времето се оправи рибата избега.То деня от сутринта тръгна зле.Първо трябваше да дигам комшията още в 6 че ме беше запушил после на Краставицата странно струпване на коли пред Слави.Оказа се че червей няма а се чака новия.И като дойде дългоочаквания варненски голф кат хукна тоя народ начи старт на рали пари не прай.
goro21
новобранец
новобранец

Мнение от goro21 »

Няма я рибата днес около варна нещо, до към 11 имах 5-6 риби. Но пък до 14.30 ги понабарах ,общо взето труден риболов. Ако това е нямане като вземе да има как ли щее.
IMG_20161010_152701.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”