Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Motorski »

Сулка има и на яз. Одринци. То се води уж Добрич, а не Варна, но не е по-далеч от Цонево :)
Хвърли един поглед в темата за риболов в Добричко - не знам в момента как е там...
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
Аватар
dimataa
новобранец
новобранец

Мнение от dimataa »

Някой нещо на Николаевка!?
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

А щука каде , Дончо онова място мисля утре да го пробвам , ако нищо не даде ще скоча до ново Оряхово днеска имах път от там и мернх някой друг рибар н тапа да чака
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега аз утре и аз ще съм там
Аватар
dimataa
новобранец
новобранец

Мнение от dimataa »

Вчера /15.10.16г./ бях на Николаевка от 8.00 до 17.00 четири костурчета по 10см, един рак и едно шаранче около килограм. До нас имаше колега, който изкара три - четири шаранчета над кило.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега Емкоооо в събота щеше да минаваш през гьолчето и да се видим.Аз с един колега от форума бяхме там и се получи доста добър риболов.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Колега и аз бях там с един приятел , вие ли бяхте дето хванахме костурчето , ние отразихме една щукичка около кило на воблер че и едн голяма ми ми се откачи градината на метър пред брега .. Нямахме рибки да му се не види на часовниците не искаше да бута нещо
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Колега Емкоооо в събота щеше да минаваш през гьолчето и да се видим.Аз с един колега от форума бяхме там и се получи доста добър риболов.

По точно големия Костур хахах
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

Днес бях там - за около 20тина минути, похвърляхме малко на спининг преди да заръми и преценихме, че по-добре да бягаме. Интересно, че нищо не гонеше, пълно мъртвило беше... Вероятно заради времето.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Motorski написа:Днес бях там - за около 20тина минути, похвърляхме малко на спининг преди да заръми и преценихме, че по-добре да бягаме. Интересно, че нищо не гонеше, пълно мъртвило беше... Вероятно заради времето.
Колега и вчера беше така на воблер и блесна нищо не гонеше , явно си предпочитат живите рибки там
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега Емкооооо защо не се обади щях да ти дам няколко таранки.Аз риболова го завърших 8 хубави костура и 4 щуки.
И колега с нея баничарка за малко да останете там хахах.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Колега Емкооооо защо не се обади щях да ти дам няколко таранки.Аз риболова го завърших 8 хубави костура и 4 щуки.
И колега с нея баничарка за малко да останете там хахах.

Xaxaxaxa за баничарката си доста прав , добрече имаше мегдан да я позасилим малко :Д
Следвашия път ще сме по подготвени от страна на живата стръв , макар да не виждам пречина да не гони и часовниците от водоема все пак с тях се хранят
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

dimataa написа:На Цонево на какво и къде!?
Ами той ако е активен яде навсякъде и всичко :) Костурски места, на които съм ходил са Дебелец, погребите (отбивката е преди дебелец, но в това кално време не препоръчвам). Последния ми костур на Цонево го хванах миналия месец на блесна на позициите под с. Аспарухово. (От тогава просто не съм ходил натам :) )
Преди време (2-3 години) на Дебелец гледах един чичо как го лови - класически такъм с тежест и кука, все едно за попчета - на куката слага 1-2 сочни торни/земни червея и хвърля навътре. И кълването беше като при попчетата - от ръка, гледаш върха и усещаш трепкането. Преди имаше много костур в този залив, сега не знам как е. Костурът обича да се вре във водораслите и да напада оттам - наблюдавал съм го в бистрата вода на язовира откъде изкача да ми гони примамките. Ако на блесна не се обажда е вероятно да е по-към дъното - тогава слагай джиг/чебурашка и с подръпване по дъното - така и шансът за сулка е по-голям. Сулката си обича по принцип по-чисто и каменисто дъно - за това може да се ориентираш по брега. За местата - пак казвам - ако е активен яде навсякъде - обърни внимание на заливчетата по язовира, до които има достъп все пак.
Успех и наслука ;)

:fishing9:
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

emko0o0o написа:
Motorski написа:Днес бях там - за около 20тина минути, похвърляхме малко на спининг преди да заръми и преценихме, че по-добре да бягаме. Интересно, че нищо не гонеше, пълно мъртвило беше... Вероятно заради времето.
Колега и вчера беше така на воблер и блесна нищо не гонеше , явно си предпочитат живите рибки там
Да, може, на мен ми направи впечатление просто, че нищо нито скокна, нито плясна в гьола. Явно това променливо време си казва думата...
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега Motorski аз на Цонево не съм имал такива едри костури и затова другият път ще си взема и говедарка.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”