Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от brandon76 »

Много Въ моля колеги,ни мъ намесвайти у вашити щуротий и пишкомери !

пп. Човек планира,но Господ решава !!!
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

[quote="brandon76"]Много Въ моля колеги,ни мъ намесвайти у вашити щуротий и пишкомери !
Колега, ти ли го хвана сома ?
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Кой от всичките :lol:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

brandon76 написа:Кой от всичките :lol:
:fishing6:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Franko написа:Сома от яз.Пясъчник е 2.36см и е около 90-100кг.
Каква е Истината,276см или 236см? :shock: :shock: :shock: Не е зле някой от първо лице да ни осветли най–после,за да не гадаем по картинки и слухове! :mrgreen: Аксел вече се провали с инфото,все едно играе на "развален телефон"! :mrgreen: :drinkers: И Ти май на там си тръгнал? :rolleyes:
Последно промяна от Troli Rapala на Нед Ное 06, 2016 12:51 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Franko написа:Тролка ,Ванката е викал- хеееелп и се е възползвал от помощта на публиката .Ребрил го е с канджата(донесена) през средата и клан с ножа, като прасе.Целта е била друга на всяка цена! Ебем ти и трофея.Срам за българският риболов.Пу!!!
Като знам,че всички сте с такива харпуни с въженце не вервам да направите нещо друго освен да го харпунирате,та не виждам с какво си по–добър от Ванката? :roll: :mrgreen: Специално ТИ,поръча 10бр. по 12лева от куките за Убиване,та е ясно кво шъ стани с Големия–Нечестна победа! 8) Няма лошо,че някой е дошъл накрая да му помогне при Изваждането стига да не са се сменяли двама–трима зад въдицата по време на борбата!Два–три часа Борба с рибата не е лесно да издържиш,значи е имало Честен двубой!Като си слаб в третия Етап от Голямата игра–Изваждането в Лодката и се довериш на някой Вандал да ти помогне,си прецакваш най–важното? :idea: Да спечелиш по Правилата! :idea: Няма нищо срамно в убиването на Трофея,това е по правилата!Срамното е да го изтърбушваш с харпун за да спечелиш! :idea: Щом е имало публика,къде са Очевидците да кажат Истината? :roll: Щом нещо се крие,значи има и причина! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа:
brandon76 написа:Много Въ моля колеги,ни мъ намесвайти у вашити щуротий и пишкомери !
Колега, ти ли го хвана сома ?
Бе мани,че се казва Бранко а не иВан–ко,па и освен да лови Есетри по 30кила за сом не знае стръвта! :mrgreen: Тръгнал за сомове,па се върнал с Есетра! :shock: Крив му е Космоса! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз също имам Канджосани два сома 20 и 25,където сваря–единия за гърба,а другия не го уцелих в хрилния капак и острието се заби в месото!Но бях със Законна канджа,а не с Харпун на въженце!Когато бързаш или си изморен стават такива неща,но Нямам в лодката харпуни за да ми е по–сигурно и спазвам Правилата!Правилата правят разликата между Рибар и Риболовец! :idea: Вие още сте Рибари! :wink: :mrgreen:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Troli Rapala написа:Аз също имам Канджосани два сома 20 и 25,където сваря–единия за гърба,а другия не го уцелих в хрилния капак и острието се заби в месото!Но бях със Законна канджа,а не с Харпун на въженце!Когато бързаш или си изморен стават такива неща,но Нямам в лодката харпуни за да ми е по–сигурно и спазвам Правилата!Правилата правят разликата между Рибар и Риболовец! :idea: Вие още сте Рибари! :wink: :mrgreen:
Кви правила бе Тролчо, 20 кила се вадят за пет минути с шок лидер 50 либри - излагаш се. Първия си приличен, 21-22 кг. сом извадих с голи ръце за пет (5) минути, дори и 10 да са??? кви канджи?, какви правила?. Много обичам да ям сом, най-вкусната (според мен) сладководна риба, но ако хвана отново 20 кила, сигурно пак ще го пусна и ще го извадя с голи ръце.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа:Кви правила бе Тролчо, 20 кила се вадят за пет минути с шок лидер 50 либри - излагаш се.
Добре,че се си ти да ме отвориш как "вадят" 20 кила сом! :mrgreen: Ако знаеше какво е шок лидер,нямаше да ти трябва за сом!Нооооо и ти си поредния уникален сомаджия,дет след една случайна риба почва да преподава уроци!Купи си още харпуни с въженце и като ги забранят,както парашута ще се викаш хелп при 20–ка! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа:, но ако хвана отново 20 кила
А,дано! :mrgreen:Вервай си! :roll: Купил съм ти червено килимче за случая,може пък да ти трябва за Банкета! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа: Много обичам да ям сом, най-вкусната (според мен) сладководна риба,
Не,мерси!Изядох един тон сом и предпочитам лин!Но тия дет сега са вкусили за първи път,да им е сладко! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа: Първия си приличен, 21-22 кг. сом извадих с голи ръце за пет (5) минути,
Бе,то не се знае!Може да не е бил 21–22–26,а направо 6–8кила и да ти се е видял по–голем!Че те очите на страха са мнооого големи! :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа:Кви правила бе Тролчо - излагаш се...... сом извадих с голи ръце ??? кви канджи?, какви правила?. и ще го извадя с голи ръце.
Е,правилата не се отнасят за Бракониерите и за тези дет ловят с голи ръце! :mrgreen: :drinkers: Аз лично ги ловя с въдица и макара! 8) Та така стоят нещата мосю Колчев! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Една Българска туна,челенасочено втората за деня от 25кила-релийз! :wink: Час Битка на 12либри моно без шок лидер,само шок-риболов!
Изображение

Ето как стават нещата по Правилата и без чужда помощ! :wink: Сомът специално за Колев е 36килограма! :drinkers: Извадих го по Правилата за час и половина на 12либри моно,щот съм некъдърен и не знам как става по-бързо и сигурно! :mrgreen:
Изображение
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”