Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на кльонк
 Риболов на кльонк

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на кльонк
 Риболов на кльонк

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
- brandon76
- ще става разбирач 
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Много Въ моля колеги,ни мъ намесвайти у вашити щуротий и пишкомери ! 
пп. Човек планира,но Господ решава !!!

пп. Човек планира,но Господ решава !!!
- robber_79
- ще става разбирач 
[quote="brandon76"]Много Въ моля колеги,ни мъ намесвайти у вашити щуротий и пишкомери ! 
Колега, ти ли го хвана сома ?

- brandon76
- ще става разбирач 
Кой от всичките  

- robber_79
- ще става разбирач 
brandon76 написа:Кой от всичките

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Каква е Истината,276см или 236см?Franko написа:Сома от яз.Пясъчник е 2.36см и е около 90-100кг.

Не е зле някой от първо лице да ни осветли най–после,за да не гадаем по картинки и слухове!
 Не е зле някой от първо лице да ни осветли най–после,за да не гадаем по картинки и слухове!  Аксел вече се провали с инфото,все едно играе на "развален телефон"!
 Аксел вече се провали с инфото,все едно играе на "развален телефон"!  
   И Ти май на там си тръгнал?
 И Ти май на там си тръгнал? 
					Последно промяна от Troli Rapala на Нед Ное 06, 2016 12:51 pm, променено общо 1 път.

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Като знам,че всички сте с такива харпуни с въженце не вервам да направите нещо друго освен да го харпунирате,та не виждам с какво си по–добър от Ванката?Franko написа:Тролка ,Ванката е викал- хеееелп и се е възползвал от помощта на публиката .Ребрил го е с канджата(донесена) през средата и клан с ножа, като прасе.Целта е била друга на всяка цена! Ебем ти и трофея.Срам за българският риболов.Пу!!!

Специално ТИ,поръча 10бр. по 12лева от куките за Убиване,та е ясно кво шъ стани с Големия–Нечестна победа!
 Специално ТИ,поръча 10бр. по 12лева от куките за Убиване,та е ясно кво шъ стани с Големия–Нечестна победа!  Няма лошо,че някой е дошъл накрая да му помогне при Изваждането стига да не са се сменяли двама–трима зад въдицата по време на борбата!Два–три часа Борба с рибата не е лесно да издържиш,значи е имало Честен двубой!Като си слаб в третия Етап от Голямата игра–Изваждането в Лодката и се довериш на някой Вандал да ти помогне,си прецакваш най–важното?
 Няма лошо,че някой е дошъл накрая да му помогне при Изваждането стига да не са се сменяли двама–трима зад въдицата по време на борбата!Два–три часа Борба с рибата не е лесно да издържиш,значи е имало Честен двубой!Като си слаб в третия Етап от Голямата игра–Изваждането в Лодката и се довериш на някой Вандал да ти помогне,си прецакваш най–важното?  Да спечелиш по Правилата!
 Да спечелиш по Правилата!  Няма нищо срамно в убиването на Трофея,това е по правилата!Срамното е да го изтърбушваш с харпун за да спечелиш!
 Няма нищо срамно в убиването на Трофея,това е по правилата!Срамното е да го изтърбушваш с харпун за да спечелиш!  Щом е имало публика,къде са Очевидците да кажат Истината?
 Щом е имало публика,къде са Очевидците да кажат Истината?  Щом нещо се крие,значи има и причина!
 Щом нещо се крие,значи има и причина!  

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Бе мани,че се казва Бранко а не иВан–ко,па и освен да лови Есетри по 30кила за сом не знае стръвта!robber_79 написа:brandon76 написа:Много Въ моля колеги,ни мъ намесвайти у вашити щуротий и пишкомери !
 Тръгнал за сомове,па се върнал с Есетра!
 Тръгнал за сомове,па се върнал с Есетра!  Крив му е Космоса!
 Крив му е Космоса!  

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Аз също имам Канджосани два сома 20 и 25,където сваря–единия за гърба,а другия не го уцелих в хрилния капак и острието се заби в месото!Но бях със Законна канджа,а не с Харпун на въженце!Когато бързаш или си изморен стават такива неща,но Нямам в лодката харпуни за да ми е по–сигурно и спазвам Правилата!Правилата правят разликата между Рибар и Риболовец!  Вие още сте Рибари!
 Вие още сте Рибари!  

Вие още сте Рибари!
 Вие още сте Рибари!  

Кви правила бе Тролчо, 20 кила се вадят за пет минути с шок лидер 50 либри - излагаш се. Първия си приличен, 21-22 кг. сом извадих с голи ръце за пет (5) минути, дори и 10 да са??? кви канджи?, какви правила?. Много обичам да ям сом, най-вкусната (според мен) сладководна риба, но ако хвана отново 20 кила, сигурно пак ще го пусна и ще го извадя с голи ръце.Troli Rapala написа:Аз също имам Канджосани два сома 20 и 25,където сваря–единия за гърба,а другия не го уцелих в хрилния капак и острието се заби в месото!Но бях със Законна канджа,а не с Харпун на въженце!Когато бързаш или си изморен стават такива неща,но Нямам в лодката харпуни за да ми е по–сигурно и спазвам Правилата!Правилата правят разликата между Рибар и Риболовец!Вие още сте Рибари!

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Добре,че се си ти да ме отвориш как "вадят" 20 кила сом!nkolev66 написа:Кви правила бе Тролчо, 20 кила се вадят за пет минути с шок лидер 50 либри - излагаш се.
 Ако знаеше какво е шок лидер,нямаше да ти трябва за сом!Нооооо и ти си поредния уникален сомаджия,дет след една случайна риба почва да преподава уроци!Купи си още харпуни с въженце и като ги забранят,както парашута ще се викаш хелп при 20–ка!
 Ако знаеше какво е шок лидер,нямаше да ти трябва за сом!Нооооо и ти си поредния уникален сомаджия,дет след една случайна риба почва да преподава уроци!Купи си още харпуни с въженце и като ги забранят,както парашута ще се викаш хелп при 20–ка!  

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
А,дано!nkolev66 написа:, но ако хвана отново 20 кила
 Вервай си!
Вервай си!  Купил съм ти червено килимче за случая,може пък да ти трябва за Банкета!
  Купил съм ти червено килимче за случая,може пък да ти трябва за Банкета! 
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Не,мерси!Изядох един тон сом и предпочитам лин!Но тия дет сега са вкусили за първи път,да им е сладко!nkolev66 написа: Много обичам да ям сом, най-вкусната (според мен) сладководна риба,

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Бе,то не се знае!Може да не е бил 21–22–26,а направо 6–8кила и да ти се е видял по–голем!Че те очите на страха са мнооого големи!nkolev66 написа: Първия си приличен, 21-22 кг. сом извадих с голи ръце за пет (5) минути,

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Е,правилата не се отнасят за Бракониерите и за тези дет ловят с голи ръце!nkolev66 написа:Кви правила бе Тролчо - излагаш се...... сом извадих с голи ръце ??? кви канджи?, какви правила?. и ще го извадя с голи ръце.

Аз лично ги ловя с въдица и макара!
 Аз лично ги ловя с въдица и макара!  Та така стоят нещата мосю Колчев!
 Та така стоят нещата мосю Колчев!  

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Една Българска туна,челенасочено втората за деня от 25кила-релийз!  Час Битка на 12либри моно без шок лидер,само шок-риболов!
 Час Битка на 12либри моно без шок лидер,само шок-риболов!

Ето как стават нещата по Правилата и без чужда помощ! Сомът специално за Колев е 36килограма!
 Сомът специално за Колев е 36килограма!  Извадих го по Правилата за час и половина на 12либри моно,щот съм некъдърен и не знам как става по-бързо и сигурно!
 Извадих го по Правилата за час и половина на 12либри моно,щот съм некъдърен и не знам как става по-бързо и сигурно!  

Ето как стават нещата по Правилата и без чужда помощ!
 Сомът специално за Колев е 36килограма!
 Сомът специално за Колев е 36килограма!  Извадих го по Правилата за час и половина на 12либри моно,щот съм некъдърен и не знам как става по-бързо и сигурно!
 Извадих го по Правилата за час и половина на 12либри моно,щот съм некъдърен и не знам как става по-бързо и сигурно!