Слаковци

Модератори: bobopeli, sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Слаковци

Мнение от saksi »

Пиша в Успешни не за друго ,а щото днес се запознах с Ивката от форума,скатах се от работа :lol: и все пак хванах 20-на червеноперки и 10-на уклея.Днес на целия водоем бяхме 4-5 коли.Мисля, че никой нищо не хвана(само аз :lol: ).До 15 ч.бях хванал само две червеноперки.След това смених мястото и задуха много силен вятър и после започна да кълве сериозно.
Хвърляхме за пъстърва и сом на какви ли не въдици и дълбочини и не ще и не ще.
Утре ще пусна две -три снимки.
Аватар
pp4e
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Слаковци

Мнение от pp4e »

А аз бях тръгнал утре натам.

А само ако драснеш каде бяхте на кои места.
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

[quote="saksi"] Пиша в Успешни не за друго ,а щото днес се запознах с Ивката от форума [/quote]
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
иначе колега си много прав! единствено ти ловеше днес :!: Поздравления за което :wink: другия път повече и от друг вид :)
П.П. За мен излета е неуспешен, но по-горе се вижда ясно, че днес имаше само 1 професионалист на Слаковци :wink: :P
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

ivkata написа: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
но по-горе се вижда ясно, че днес имаше само 1 професионалист на Слаковци :wink: :P
Това е, щото аз не съм бил там :mrgreen: Иначе saksi знае на Братушково какво става.Засичали сме се с него няколко пъти по-водоеми.Майтапа на страна-тогава аз хванах само 2 шаранчета, а той направо ги одра.А то едно време ветровито, обаче от тогава го признах и се уверих, че може да лови, а не само да се надлъгва :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

pp4e написа:А аз бях тръгнал утре натам.

А само ако драснеш каде бяхте на кои места.
До 10ч бяхме на стената.След това отидохме на плиткото до едно сухо дърво.Там хванах две червеноперки,една на фидер и една плувка.Там имах яко завличане на плувката,чак се разтресе въдицата,ама аз се бях заблеял :oops: .
След 15 ч.отидох до тополите ,пак на плиткото,накрая има едно като полуостровче два на един метра.
Там хванах всички рибки.Също там играеше шаран и два ,три пъти сом или щука гонеше дребосъка.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Сакси си е Сакси ,пак ги е начесал!Тоя гьол действително има хубава червеноперка,там съм я ловил много добре.Но баш си червеноперка ,не бабушка.Но къде са им пъстървите и сома,вече две седмици никой не хваща?Май трябва да подкрепиме подписа на колегата Сампо-"На платено не одим",е който иска да ги спонсорира си е негов проблем :D А на всичко от горе и цената вдигат,така ли е -8лв?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
pp4e
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pp4e »

Утре ще снимам показателите от сонара рибата я има ама не сме достатачно добри :twisted:
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Колеги не е ли още раничко за сом?Или аз нещо не съм в час :roll:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Абе нека се затопли и като ходя ще се варна с ремарке от тир пълен с риба :finga: .
Аватар
pp4e
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pp4e »

А бе незнам как ще го напълниш това ремарке.Наистина има нещо гнило там. На 03.03 сонара показва прилично количество риба. Днес на сонара видях най ама най-много 20 риби, като се има в предвид че обиколих целия водоем. Незнам каде са всички риби които са пуснати .. амура от 11 месец, шараните, сомовете просто незнам. По брега в долната част имаше поне 5-6 умрели сома като имаше и 1 албинос към 2 килца и малко.Уш когато сакси е бил са изкарали на стената рано сутринта 2 сома и са кепчосали 1 зашеметен шаран.
А и на местото кадето е бил са изкарали щука. Ако наистина я има тази риба значи е точно посредата на водоема в най-дълбокото и там е всичката некак си малко ме съмнява... както и да е просто там няма да отида докато не се стопли и не вида пред мен как пускат рибата или докато не си взема лодката да обикола целия водоем със сонара и ако тогава покаже днескашните неща ... иначе температурата на водата е от 8 до 11.

П.с. рибите дефако са повече от 20-тина но съм филтрирал показателите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”