Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слаковци
-
- фен клуб-скобар
Слаковци
Пиша в Успешни не за друго ,а щото днес се запознах с Ивката от форума,скатах се от работа
и все пак хванах 20-на червеноперки и 10-на уклея.Днес на целия водоем бяхме 4-5 коли.Мисля, че никой нищо не хвана(само аз
).До 15 ч.бях хванал само две червеноперки.След това смених мястото и задуха много силен вятър и после започна да кълве сериозно.
Хвърляхме за пъстърва и сом на какви ли не въдици и дълбочини и не ще и не ще.
Утре ще пусна две -три снимки.

Хвърляхме за пъстърва и сом на какви ли не въдици и дълбочини и не ще и не ще.
Утре ще пусна две -три снимки.
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Слаковци
А аз бях тръгнал утре натам.
А само ако драснеш каде бяхте на кои места.
-
- вече хвърля и на тежко
[quote="saksi"] Пиша в Успешни не за друго ,а щото днес се запознах с Ивката от форума [/quote]
иначе колега си много прав! единствено ти ловеше днес
Поздравления за което
другия път повече и от друг вид
П.П. За мен излета е неуспешен, но по-горе се вижда ясно, че днес имаше само 1 професионалист на Слаковци

иначе колега си много прав! единствено ти ловеше днес

П.П. За мен излета е неуспешен, но по-горе се вижда ясно, че днес имаше само 1 професионалист на Слаковци

КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Това е, щото аз не съм бил тамivkata написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но по-горе се вижда ясно, че днес имаше само 1 професионалист на Слаковци![]()

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- фен клуб-скобар
До 10ч бяхме на стената.След това отидохме на плиткото до едно сухо дърво.Там хванах две червеноперки,една на фидер и една плувка.Там имах яко завличане на плувката,чак се разтресе въдицата,ама аз се бях заблеялpp4e написа:А аз бях тръгнал утре натам.

След 15 ч.отидох до тополите ,пак на плиткото,накрая има едно като полуостровче два на един метра.
Там хванах всички рибки.Също там играеше шаран и два ,три пъти сом или щука гонеше дребосъка.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Сакси си е Сакси ,пак ги е начесал!Тоя гьол действително има хубава червеноперка,там съм я ловил много добре.Но баш си червеноперка ,не бабушка.Но къде са им пъстървите и сома,вече две седмици никой не хваща?Май трябва да подкрепиме подписа на колегата Сампо-"На платено не одим",е който иска да ги спонсорира си е негов проблем
А на всичко от горе и цената вдигат,така ли е -8лв?

Всичко може,но не всеки го можe.

- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Утре ще снимам показателите от сонара рибата я има ама не сме достатачно добри 

- nikaro
- ще става разбирач
Колеги не е ли още раничко за сом?Или аз нещо не съм в час 

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Абе нека се затопли и като ходя ще се варна с ремарке от тир пълен с риба
.

- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
А бе незнам как ще го напълниш това ремарке.Наистина има нещо гнило там. На 03.03 сонара показва прилично количество риба. Днес на сонара видях най ама най-много 20 риби, като се има в предвид че обиколих целия водоем. Незнам каде са всички риби които са пуснати .. амура от 11 месец, шараните, сомовете просто незнам. По брега в долната част имаше поне 5-6 умрели сома като имаше и 1 албинос към 2 килца и малко.Уш когато сакси е бил са изкарали на стената рано сутринта 2 сома и са кепчосали 1 зашеметен шаран.
А и на местото кадето е бил са изкарали щука. Ако наистина я има тази риба значи е точно посредата на водоема в най-дълбокото и там е всичката некак си малко ме съмнява... както и да е просто там няма да отида докато не се стопли и не вида пред мен как пускат рибата или докато не си взема лодката да обикола целия водоем със сонара и ако тогава покаже днескашните неща ... иначе температурата на водата е от 8 до 11.
П.с. рибите дефако са повече от 20-тина но съм филтрирал показателите.
А и на местото кадето е бил са изкарали щука. Ако наистина я има тази риба значи е точно посредата на водоема в най-дълбокото и там е всичката некак си малко ме съмнява... както и да е просто там няма да отида докато не се стопли и не вида пред мен как пускат рибата или докато не си взема лодката да обикола целия водоем със сонара и ако тогава покаже днескашните неща ... иначе температурата на водата е от 8 до 11.
П.с. рибите дефако са повече от 20-тина но съм филтрирал показателите.