Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

собствен бизнес ;-)
Модератор: dantho.mihov
Re: собствен бизнес ;-)
5кила написа:преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги....snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега се сещам за следния виц-разговор в семейство:бате,знаеш ло,че чукаш по добре от тате?![]()
знам-и мама ТАКА КАЗВА
![]()
![]()
не бойте се момчета-работим по вьпроса-за нова година ще има по една ОСЕМНАЙСТА ЗАПЛАТА
![]()
![]()
вие па сьвсем отведнага искате да почне БИЗНЕСА..ми нали-психологически,социологически,пазарна ниша проучвания.бизнес план,SWAT анализ,,,лесно нема
па и като яде човек БОБ-занае ли точно от кое ЗЬРНО ЧЕ ПРЬДНЕ
![]()
![]()
имайте тьрпение-митев ми е сврьзката за добруджански край-кроки-за тракия-колебая за годзилата за другия край,ама понеже ведньж си призна,че не знае как се тьрмьчи и не знам,не знам
![]()
Н ЕОБРАЗОВАН нещо ми се види
![]()
![]()
НОВАТОРСТВОТО винаги изисква жертви!!!ми то,ако искахме да сме еднакви-да бехме отворили КОЛБАСАРСКИ магазин
![]()
Ето го Батко

- krokibg
- учете се от него
А така началник,сложи ги на мястото им.100 000,200 000 само завиждат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
ШЕФА-5КИЛА КАЗА ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
поборников знам,че е пич,но за непросветените искам малко да поразкажа история,ама не точна,ами-народно творчествоПоборников написа:ШЕФА-5КИЛА КАЗА ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ.![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5кила написа:поборников знам,че е пич,но за непросветените искам малко да поразкажа история,ама не точна,ами-народно творчествоПоборников написа:ШЕФА-5КИЛА КАЗА ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ.![]()
![]()
та..именно-откьде произлиза лафа "паре нема-действайте"..начи,гоце делчев и комитето сьбирали,сьбирали паре за оружие,накрая сьбрали и ги пратил гоце у влашко за оружие да закупят неколко комити..хубаво,ама те пропиляли парете по курви и крьчми и кога в писмо гоце питал кво става с оружието за вьзстанието те отговорили "гоце,оружие има,ама паре НЕМА!!!они сакат ели паре,ели дупе!!!шо ке праиме"?..и оттогава е безсмьртната фраза "ПАРЕ НЕМА-ДЕЙСТВАЙТЕ"
![]()
![]()
![]()
та мисьлта ми е да посьберете и малко ПАРЕ за ООД ето
![]()
Май ти трябва да му мислиш

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
КОЕ точно ще намерите?от ДВЕТЕ?ели...ели...
ма нема лошо-на мен ми требат ГЬВКАВИ сьтрудници
еластичността на тьрговията не е малко нещо-ти ЛИЧНО си НАЕТ
с кроки-още едно интервю

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5кила написа:преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги....snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
5 килграмов,ти много си обедчив на тази тема бе братоTrias написа:5кила написа:преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги....snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тати .... ти като бебе си бил много красив
, а това в горния ъгъл на аватарчетото ти , да не би да е мама ?
![]()
![]()
![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Абе 5килоус, мене нещо ме нема у целата схема! Нали щеше да ме праиш съдружник у фирмата, а к'во стана!? Зема парите и каза - ше видиме! Явно ще се преориентирам към общ бизнес с Илийката! Ти само кажи къде се намира гаражчето ти, та да видиш какво е жистока конкуренция!
-
- кандидат преподавател
Гледам бизнеса се разпределя и взехте да се карате кой ,къде ,коя.Абе според мен хляб шаима за всички чи и салам за някой
.Само да потръгне малко и ще забравим риболова , не просто няма да имаме време.А за всеки ще си има гаражче .Аз вече го оборудвам са Русе се надявям 5кила да ма вземе за офицялен представител. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75 написа:Аз вече го оборудвам са Русе се надявям 5кила да ма вземе за офицялен представител.

Иво братле, мани го тоя бастун 5кила, много е несериозен! Ела в Snegk&Dedy Ltd., при нас условията със сигурност са по-добри, а от два часа търсиме представител за русенски регион.
Dedy написа:ivo75 написа:Аз вече го оборудвам са Русе се надявям 5кила да ма вземе за офицялен представител.![]()
![]()
![]()
![]()
Иво братле, мани го тоя бастун 5кила, много е несериозен! Ела в Snegk&Dedy Ltd., при нас условията със сигурност са по-добри, а от два часа търсиме представител за русенски регион.
Че кво не му харесвате на " СВИРКА "- ООД

Ето ви една клиентка за фирмата на Деди
те така се прави свирка

Даааа, във фирмата няма ограничения за обслужваните от нас клиенкти: вид, раса, възраст, религиозна принадлежност и т.н и т.н. Единственото условие е да е от женски пол. Служителя на снимката се казва Пешо Рибоклеца, който предпочита водните твари пред собствената си съпруга, понеже както казва самия той, миришели по-добре. Както е видно от снимката, клиентката е неразположена и за това практикуват резервни варианти.
-
- кандидат преподавател

Ето къде одидоха паричките за ООДто.