собствен бизнес ;-)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: собствен бизнес ;-)

Мнение от Митев »

5кила написа:
snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител :lol: :lol: :lol:
преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги.... :D :D :D :D
сега се сещам за следния виц-разговор в семейство:бате,знаеш ло,че чукаш по добре от тате? :D :D знам-и мама ТАКА КАЗВА :D :D :D не бойте се момчета-работим по вьпроса-за нова година ще има по една ОСЕМНАЙСТА ЗАПЛАТА :D :D :D вие па сьвсем отведнага искате да почне БИЗНЕСА..ми нали-психологически,социологически,пазарна ниша проучвания.бизнес план,SWAT анализ,,,лесно нема :D па и като яде човек БОБ-занае ли точно от кое ЗЬРНО ЧЕ ПРЬДНЕ :D :D :D имайте тьрпение-митев ми е сврьзката за добруджански край-кроки-за тракия-колебая за годзилата за другия край,ама понеже ведньж си призна,че не знае как се тьрмьчи и не знам,не знам :D :D Н ЕОБРАЗОВАН нещо ми се види :D :D :D НОВАТОРСТВОТО винаги изисква жертви!!!ми то,ако искахме да сме еднакви-да бехме отворили КОЛБАСАРСКИ магазин :D :wink:

Ето го Батко :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А така началник,сложи ги на мястото им.100 000,200 000 само завиждат :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

ШЕФА-5КИЛА КАЗА ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ. :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Поборников написа:ШЕФА-5КИЛА КАЗА ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ. :lol: :lol: :lol:
поборников знам,че е пич,но за непросветените искам малко да поразкажа история,ама не точна,ами-народно творчество :wink: та..именно-откьде произлиза лафа "паре нема-действайте"..начи,гоце делчев и комитето сьбирали,сьбирали паре за оружие,накрая сьбрали и ги пратил гоце у влашко за оружие да закупят неколко комити..хубаво,ама те пропиляли парете по курви и крьчми и кога в писмо гоце питал кво става с оружието за вьзстанието те отговорили "гоце,оружие има,ама паре НЕМА!!!они сакат ели паре,ели дупе!!!шо ке праиме"?..и оттогава е безсмьртната фраза "ПАРЕ НЕМА-ДЕЙСТВАЙТЕ" :D :D :D :D та мисьлта ми е да посьберете и малко ПАРЕ за ООД ето :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:
Поборников написа:ШЕФА-5КИЛА КАЗА ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ. :lol: :lol: :lol:
поборников знам,че е пич,но за непросветените искам малко да поразкажа история,ама не точна,ами-народно творчество :wink: та..именно-откьде произлиза лафа "паре нема-действайте"..начи,гоце делчев и комитето сьбирали,сьбирали паре за оружие,накрая сьбрали и ги пратил гоце у влашко за оружие да закупят неколко комити..хубаво,ама те пропиляли парете по курви и крьчми и кога в писмо гоце питал кво става с оружието за вьзстанието те отговорили "гоце,оружие има,ама паре НЕМА!!!они сакат ели паре,ели дупе!!!шо ке праиме"?..и оттогава е безсмьртната фраза "ПАРЕ НЕМА-ДЕЙСТВАЙТЕ" :D :D :D :D та мисьлта ми е да посьберете и малко ПАРЕ за ООД ето :D :D

Май ти трябва да му мислиш :mrgreen: ние с бате ти Любо сякаш по ще намерим :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

КОЕ точно ще намерите?от ДВЕТЕ?ели...ели... :D :D :D :D :Dма нема лошо-на мен ми требат ГЬВКАВИ сьтрудници :D :D :D еластичността на тьрговията не е малко нещо-ти ЛИЧНО си НАЕТ :D :D :D с кроки-още едно интервю :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

5кила написа:
snegk написа:Не,аз му пратих една опърничева ученичка и няколко дена неможи да я научи.Много лабав учител :lol: :lol: :lol:
преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги.... :D :D :D :D :wink:

:roll: Тати .... ти като бебе си бил много красив :D , а това в горния ъгъл на аватарчетото ти , да не би да е мама ? :cry: :D :D :D :axe:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Trias написа:
5кила написа:
преди около 2 години,когато некьв бастун в галерията ми ме беше обвинил,че понеже сьм ИЗРУСЕН сьм ПЕДАЛ,аз му казах следното-брато-знам!!!и майка ти и други са ми го казвали,че приличам,докато ги.... :D :D :D :D :wink:

:roll: Тати .... ти като бебе си бил много красив :D , а това в горния ъгъл на аватарчетото ти , да не би да е мама ? :cry: :D :D :D :axe:
5 килграмов,ти много си обедчив на тази тема бе брато :lol: Сега бастун ли ма изкара,ти ли си ма правил,нищо не схващам.Ама ти не си виновен,той новия бизнес много те е изтощил физически и ти се отразява на психиката :lol: Само не ма караи да идвам и да отварям друго гаражче до теб и да правя дънпинг.Ще работя за слава. :lol: Само те могат да еб.... :?: Ние селените само лижем така ли :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Абе 5килоус, мене нещо ме нема у целата схема! Нали щеше да ме праиш съдружник у фирмата, а к'во стана!? Зема парите и каза - ше видиме! Явно ще се преориентирам към общ бизнес с Илийката! Ти само кажи къде се намира гаражчето ти, та да видиш какво е жистока конкуренция!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Гледам бизнеса се разпределя и взехте да се карате кой ,къде ,коя.Абе според мен хляб шаима за всички чи и салам за някой :D .Само да потръгне малко и ще забравим риболова , не просто няма да имаме време.А за всеки ще си има гаражче .Аз вече го оборудвам са Русе се надявям 5кила да ма вземе за офицялен представител. :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

ivo75 написа:Аз вече го оборудвам са Русе се надявям 5кила да ма вземе за офицялен представител.

Иво братле, мани го тоя бастун 5кила, много е несериозен! Ела в Snegk&Dedy Ltd., при нас условията със сигурност са по-добри, а от два часа търсиме представител за русенски регион.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Dedy написа:
ivo75 написа:Аз вече го оборудвам са Русе се надявям 5кила да ма вземе за офицялен представител.

Иво братле, мани го тоя бастун 5кила, много е несериозен! Ела в Snegk&Dedy Ltd., при нас условията със сигурност са по-добри, а от два часа търсиме представител за русенски регион.

Че кво не му харесвате на " СВИРКА "- ООД :?: :D :D
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ето ви една клиентка за фирмата на Деди :D те така се прави свирка :shock: :shock: :shock:

Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Даааа, във фирмата няма ограничения за обслужваните от нас клиенкти: вид, раса, възраст, религиозна принадлежност и т.н и т.н. Единственото условие е да е от женски пол. Служителя на снимката се казва Пешо Рибоклеца, който предпочита водните твари пред собствената си съпруга, понеже както казва самия той, миришели по-добре. Както е видно от снимката, клиентката е неразположена и за това практикуват резервни варианти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Изображение
Ето къде одидоха паричките за ООДто. :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”