Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Няма да са притесняваш,щом са убави клетвите
те ша фащат убаво
и тоз дет ги праща
,кажи сега нещо за пролетния клйонк
че то не остана ей сега ша са стопи снега и юруш на сомовите
не та питам за воблери щото нищо не казваш,все са излузваш кат сом от кеп

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Кат каза причина следствие,ми дойде на ум една такава
намирал си си причина да не ходиш на училище,в следствие на което си останал абсолютно не научен на нищо, и добре че днес има интернет че да са прайш на учен от световна величина
като четеш и преписваш папагалски щото нямаш никакви знания освен от ШМИЦ(школа за мъжество и цирково изкуство)Ицака може да ти обясни за таз школа по подробно
На всичкото отгоре нямаш и мислене
освен за собственото си причинно следствено незнание
,ама ти не са тревожи виждам че не ти пречи на положителното ти умственно развитие
Обърни внимание,че в постовите си,не използвам червени емотикони и клетви 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
...Марково, бях го забравил, там работиха само арестанти и каторжници, че и аз закачих, като арестант една седмица...
, а и един ден официално ни пратиха, само да сечем дърва и това му беше, счупихме 20 брадви от 30-ет и се прибрахме...ВКР-тата,казаха на Мърфи, че ще разследват случая, дали е умишлено чупене на саповете или е провокация на Тамбулджами. Като доказаха, че не е виновен нашенския исапа...., а остриетата на брадвите, които са оказаха руско производство и Мърфи стана мейджър..
Нас ни пращаха на свинарниците, СДБ и едни зипови складове за малки Зисчета 55-75 мм от втората световна и това му беше секрета..
...Сега ако хвана това зисче сам ще го разкарвам 12 териториални мили без да съм сом..
., че ще го разстволя откъм краката, както си му е реда, па ще го заредя с фугас и ще стреляме на корем до второй приказ...
., така ни казваха-имаме толкова зисове, колкото войници има в армията, ама ся не върви вместо булка, да си докараш от войната един Азис...57 мм.....
, е поне става за малки сомове...и дърти булки.... 

Нас ни пращаха на свинарниците, СДБ и едни зипови складове за малки Зисчета 55-75 мм от втората световна и това му беше секрета..

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако е така,защо като се появя Форума се взривява от мнения,а като си тръгна все едно бомба е паднала?bai mile1 написа:Кат каза причина следствие,ми дойде на ум една такаванамирал си си причина да не ходиш на училище,На всичкото отгоре нямаш и мислене
![]()

Марк Твен
Марк Твен
Тролка затрудняваш ма с тоз въпросTroli Rapala написа:Ако е така,защо като се появя Форума се взривява от мнения,а като си тръгна все едно бомба е паднала?bai mile1 написа:Кат каза причина следствие,ми дойде на ум една такаванамирал си си причина да не ходиш на училище,На всичкото отгоре нямаш и мислене
![]()
![]()
А намери причинно-следствената връз на туй!
Не смеем вече да одим за риба,че след мен сомове не остават за другите-ха-ха-ха!
![]()

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти си гениален психолог и разговорите ни приключват веднага и завинаги!bai mile1 написа: Пожелавам ти да из лезеш от нея а дано ама надали,не ти стигат силицитени на тебе ни на такъма(пролетния)и ръсиш само помия и простотия примесена с алкохол
![]()
ама нищо де нали си форумен герой,то туй та храни и спомени
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ицо,една историйка от Моя гьол!В Събота хващам 200костура,а в Неделя 300 от 25 до 40санта!На другия Уйкенд двама от бреговаците си купуват лодки и застават на мойто място,та хванаха 30-тина костуретки до 25санта!Аз пак си хванах Моите 500 плюс 3щуки и две бели!На Третио Уйкенд лодките са вече 20,ноооо нищо не хванаха и си тръгнаха беше кофти ден!Познай колко фана "Фурумния герой"?
Та за туй си направих пластична операция на всичко,дъ нъ мъ ръзпузнъят,че само ми пречат завалиите!
А когато некой форумен модератор ми знае тигелите,значи не е случайно!Въпроса е,че не е само той а още 100-200!Та вече не знам кое е реално и кое форумно при героите?

Ей, не може да не се скарате.
Бай Миле, кажи ся откъде да купим един лафет от ЗИС да си тургаме лодката на него, ама без ствол де.....може и едно бурканче ГОЙ-54 за ствола....и макарите.. 

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902

Ицакис, всичко нарязаха миндилите,ни зис,ни гаубици ни мт12 нищо не оставиха
.Има две самотни а19 пред ВУ то и това е,а какво беше на времето като почнехме СТО то с пъжовете то дърпане то майтапи
.Разглобявам веднъж Д20то помниш я сигур 152мм оръдие гаубица 27км изстрел,и като съм сложил изхвъргача на обратно и кат са заклини оня мити затвор 96кила тежи а пък аз 76
и даскала кат каза ша го вадиш сам
таквоз дърпане падна че оттогаз не бъркам вече посоката на монтиране,научих са завинаги
.Та това е положението ни лафети ни стволове ни РЖ ни ГОЙ54,ма то гледам и караул няма вече тъй,че ако дойдеш с субарото може и да закачим едното от тез пред щаба
.Тролката ко са прай на ущипан не знам той кат ми сипва му са радвам а пък аз кат му върна жеста и то без клетви за дребно
са цупи ей Тролка ни са прай тъй да знайш
и поканата пак си важи 

Марк Твен
Марк Твен
Много мъ кефите!
Стана ,,Горещо,,! Ако Ви требе ,,СТЕОЛ,, за оладане,носете си здрави туби,бая тежи да го е... Тая 152-ка я сурнах ,баре 2 икусур годин !
Сори за спама! 

Няма спам тука, щото то всичко е таквоз я виж как хубаво си общуваме,само Тролката горкия не държи ич на откат ама то е щото са изживява като щабен плъх иска само да командва и да налага мнение без да знай за какво говори
ама той не е виновен липсва му казармата и колективния дух

Марк Твен
Марк Твен
Миле,зема ти изтропам гьола лятоска а...
От коя страна си...по Фройд
И Тоци ще викнем и сме на еВерста

И Тоци ще викнем и сме на еВерста

Янич може бе а пък за форда караме го у десно у Българията
Тоцито го засичах на Цонево ама не знаех че е той,нещо проблем с посоките ли имаш? 

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щи дам един Фройд,аз!С твърди корици или меки цици!yankosan написа:Миле,зема ти изтропам гьола лятоска а...
И Тоци ще викнем и сме на еВерста![]()