Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Няма да са притесняваш,щом са убави клетвите :lol: те ша фащат убаво :D :lol: и тоз дет ги праща :lol: ,кажи сега нещо за пролетния клйонк :fishing2: че то не остана ей сега ша са стопи снега и юруш на сомовите :lol: :lol: не та питам за воблери щото нищо не казваш,все са излузваш кат сом от кеп :wink: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кат каза причина следствие,ми дойде на ум една такава :lol: намирал си си причина да не ходиш на училище,в следствие на което си останал абсолютно не научен на нищо, и добре че днес има интернет че да са прайш на учен от световна величина :lol: като четеш и преписваш папагалски щото нямаш никакви знания освен от ШМИЦ(школа за мъжество и цирково изкуство)Ицака може да ти обясни за таз школа по подробно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: На всичкото отгоре нямаш и мислене :lol: :lol: освен за собственото си причинно следствено незнание :lol: :D ,ама ти не са тревожи виждам че не ти пречи на положителното ти умственно развитие :D :lol: :lol:Обърни внимание,че в постовите си,не използвам червени емотикони и клетви :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...Марково, бях го забравил, там работиха само арестанти и каторжници, че и аз закачих, като арестант една седмица... :lol: , а и един ден официално ни пратиха, само да сечем дърва и това му беше, счупихме 20 брадви от 30-ет и се прибрахме...ВКР-тата,казаха на Мърфи, че ще разследват случая, дали е умишлено чупене на саповете или е провокация на Тамбулджами. Като доказаха, че не е виновен нашенския исапа...., а остриетата на брадвите, които са оказаха руско производство и Мърфи стана мейджър.. :lol:
Нас ни пращаха на свинарниците, СДБ и едни зипови складове за малки Зисчета 55-75 мм от втората световна и това му беше секрета.. :lol: ...Сега ако хвана това зисче сам ще го разкарвам 12 териториални мили без да съм сом.. :lol: ., че ще го разстволя откъм краката, както си му е реда, па ще го заредя с фугас и ще стреляме на корем до второй приказ... :lol: ., така ни казваха-имаме толкова зисове, колкото войници има в армията, ама ся не върви вместо булка, да си докараш от войната един Азис...57 мм..... :lol: , е поне става за малки сомове...и дърти булки.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Кат каза причина следствие,ми дойде на ум една такава :lol: намирал си си причина да не ходиш на училище,На всичкото отгоре нямаш и мислене :lol: :lol: освен за собственото си причинно следствено незнание
Ако е така,защо като се появя Форума се взривява от мнения,а като си тръгна все едно бомба е паднала? :mrgreen: :drinkers: А намери причинно-следствената връз на туй! :wink: Не смеем вече да одим за риба,че след мен сомове не остават за другите-ха-ха-ха! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама как ти идват бе човек,да пишеш тъй?Ша са напикая от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ицак нидей го взема Азиса беееее57мм с дулен спирач :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:Кат каза причина следствие,ми дойде на ум една такава :lol: намирал си си причина да не ходиш на училище,На всичкото отгоре нямаш и мислене :lol: :lol: освен за собственото си причинно следствено незнание
Ако е така,защо като се появя Форума се взривява от мнения,а като си тръгна все едно бомба е паднала? :mrgreen: :drinkers: А намери причинно-следствената връз на туй! :wink: Не смеем вече да одим за риба,че след мен сомове не остават за другите-ха-ха-ха! :mrgreen: :drinkers:
Тролка затрудняваш ма с тоз въпрос :!: Не за друго ам щот мий много трудно да ти отговоря без да та обидя :lol: ,обаче понеже не смятам да са държа като тебе :lol: ,няма да ти отговоря.Все пак ако имаш възможност потърси помощ от специалист сомаджия :lol: И един безплатен съвет от мене злобата и завистта не водят до нищо добро.Даже телето твоя смъртен враг написаНо за да бъда честен и справедлив имаше някои попадения в ровичканията.Аз лично не виждам никакави попадения,ама аз не съм критерий :lol: Или имаш попадения ама те са в зоната на здрача :lol: Чета доста стари писания по форумите и твърдя че в началото звучеше добре,ама с времето нещо са случи с приемането на реалността от твоя страна и попадна в черна дупка с много черен цвят :lol: Пожелавам ти да из лезеш от нея а дано ама надали,не ти стигат силиците :lol: ни на тебе ни на такъма(пролетния)и ръсиш само помия и простотия примесена с алкохол :lol: :lol: ама нищо де нали си форумен герой,то туй та храни и спомени за сомове в тави и увесени на асмата :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Пожелавам ти да из лезеш от нея а дано ама надали,не ти стигат силиците :lol: ни на тебе ни на такъма(пролетния)и ръсиш само помия и простотия примесена с алкохол :lol: :lol: ама нищо де нали си форумен герой,то туй та храни и спомени
Ти си гениален психолог и разговорите ни приключват веднага и завинаги!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ицо,една историйка от Моя гьол!В Събота хващам 200костура,а в Неделя 300 от 25 до 40санта!На другия Уйкенд двама от бреговаците си купуват лодки и застават на мойто място,та хванаха 30-тина костуретки до 25санта!Аз пак си хванах Моите 500 плюс 3щуки и две бели!На Третио Уйкенд лодките са вече 20,ноооо нищо не хванаха и си тръгнаха беше кофти ден!Познай колко фана "Фурумния герой"? :wink: Та за туй си направих пластична операция на всичко,дъ нъ мъ ръзпузнъят,че само ми пречат завалиите! :mrgreen: :drinkers:А когато некой форумен модератор ми знае тигелите,значи не е случайно!Въпроса е,че не е само той а още 100-200!Та вече не знам кое е реално и кое форумно при героите? :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ей, не може да не се скарате. :roll: Бай Миле, кажи ся откъде да купим един лафет от ЗИС да си тургаме лодката на него, ама без ствол де.....може и едно бурканче ГОЙ-54 за ствола....и макарите.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ицакис, всичко нарязаха миндилите,ни зис,ни гаубици ни мт12 нищо не оставиха :evil: .Има две самотни а19 пред ВУ то и това е,а какво беше на времето като почнехме СТО то с пъжовете то дърпане то майтапи :lol: .Разглобявам веднъж Д20то помниш я сигур 152мм оръдие гаубица 27км изстрел,и като съм сложил изхвъргача на обратно и кат са заклини оня мити затвор 96кила тежи а пък аз 76 :lol: :lol: и даскала кат каза ша го вадиш сам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: таквоз дърпане падна че оттогаз не бъркам вече посоката на монтиране,научих са завинаги :lol: :lol: :lol: .Та това е положението ни лафети ни стволове ни РЖ ни ГОЙ54,ма то гледам и караул няма вече тъй,че ако дойдеш с субарото може и да закачим едното от тез пред щаба :lol: :lol: :lol: :lol: .Тролката ко са прай на ущипан не знам той кат ми сипва му са радвам а пък аз кат му върна жеста и то без клетви за дребно :lol: :lol: :lol: са цупи ей Тролка ни са прай тъй да знайш :lol: :lol: и поканата пак си важи :lol:
Марк Твен
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Много мъ кефите! :lol: Стана ,,Горещо,,! Ако Ви требе ,,СТЕОЛ,, за оладане,носете си здрави туби,бая тежи да го е... Тая 152-ка я сурнах ,баре 2 икусур годин ! :drinkers: Сори за спама! :oops:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Няма спам тука, щото то всичко е таквоз я виж как хубаво си общуваме,само Тролката горкия не държи ич на откат ама то е щото са изживява като щабен плъх иска само да командва и да налага мнение без да знай за какво говори :lol: :lol: ама той не е виновен липсва му казармата и колективния дух :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Миле,зема ти изтропам гьола лятоска а...
От коя страна си...по Фройд :lol:
И Тоци ще викнем и сме на еВерста :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Янич може бе а пък за форда караме го у десно у Българията :lol: Тоцито го засичах на Цонево ама не знаех че е той,нещо проблем с посоките ли имаш? :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Миле,зема ти изтропам гьола лятоска а...
От коя страна си...по Фройд :lol:
И Тоци ще викнем и сме на еВерста :wink: :drinkers:
Щи дам един Фройд,аз!С твърди корици или меки цици! :mrgreen: Гледайте да уцелите датата на кълване,че той ви чека след 10години пак там на същото место!Заградил се е с мрежеста ограда,да си пази територията от психолози и .....лози.Красивия Генералисимус Максимус не е поканен,ша бели лук по туй време! :wink:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”