Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
в средата на септември бях там за лавраци ама не ме огря
Колеги бихте ли ме посъветвали за риболов от лодка Какъв такъм да използвам чепарета, октоподчета и тем подобни работи колко дълбоко газещи воблери, ако някой приложи и снимков материал ще бъда благодарен.
-
- сериозен играч
На Порто лагос много ама много редки големи сафриди на чепаре
Някой да сподели на Фанари дали се навъртат баракуди въобще.Някой до момента някой улавял до момента?
-
- сериозен играч
Здр. колеги
Нека някой ако е ходил последните 10 дни на Порто Лагос да драсне два реда ,как е положението с рибите не е толкова сложно.
Благодаря предварително!
Нека някой ако е ходил последните 10 дни на Порто Лагос да драсне два реда ,как е положението с рибите не е толкова сложно.
Благодаря предварително!
-
- новобранец
Няма никакъв риболов,нивото на морето е с 30-40 см. надоло затова няма риболов нито на воблер нито на бомбарда.Имаше някакви /рибари/който /ловяха/ на косене или както те си го знаят с мн.големи тройки и дърпаха кефали,това на Порто Лагос.На плувка и на дъно не сме пробвали,но щом нивото е такова няма смисъл просто.Извадихме 5 октопода за два дни и днес 14.12 газ за България,дано водата се вдигне тези дни и започне някакъв риболов.

Днес, местните ловяха с тройки кефал.
Ние хванаме два октопода .
Ние хванаме два октопода .
-
- новобранец
Петък,събота и неделя на Порто Лагос и Фанари пълно капо.Вода в каналите и езерото почти нямаше.Търсихме хищници на изкуствени примамки.Освен нас видяхме само още 2-3 рибари,които също нищо не бяха хванали.Единствената жива риба,която видях следваше воблера ми на 15-20 санта,но като стигна брега и си би шута
.Не знам каква беше.Това на Фанари на пристанището.Времето беше слънчево със слаб вятър.
Поздрави!

Поздрави!
Здравейте,
Има ли някакво инфо за Порто Лагос и Фанари? Мисля, сега петък и събота да съм там. Ще съм Благодарен на всякаква информация!
Ще се лови на спининг.

Има ли някакво инфо за Порто Лагос и Фанари? Мисля, сега петък и събота да съм там. Ще съм Благодарен на всякаква информация!
Ще се лови на спининг.

Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
В момента и на двете дестинации за съжаление не се лови нищо ! Може да се наблегне единствено на узо и морски дарове в таверните и на молитви и свещи на манастира св. Николай за бъдеща слука.
Според мен, Порто Лаго не е най-подходящото място за риболов през пролетта. Влиза доста студена вода и пристанището се размътва... Мисля, че йонийско море и халкидики са по-подходящи за пролетен риболов. Но това е мое мнение и незнам доколко съм прав... 

Благодаря за информацията!
Сигурно са подходящи колега, но за 2 дни не си заслужава... То само докато се стигне и вече трябва да се връщаш
Ще дам и аз отчет живот и здраве в неделя.
Наслука!
Сигурно са подходящи колега, но за 2 дни не си заслужава... То само докато се стигне и вече трябва да се връщаш

Ще дам и аз отчет живот и здраве в неделя.
Наслука!
Малко инфо за Порто Лагос и Фанари от 3-ти Март.
Нищо и на двете места. Имаше и други колеги без успехи.
Ivailo87 написа:Малко инфо за Порто Лагос и Фанари от 3-ти Март.
Dobre.
-
- новобранец
[quote="to4eh"][quote="Ivailo87"]Малко инфо за Порто Лагос и Фанари от 3-ти Март.
Нищо и на двете места. Имаше и други колеги без успехи.[ д айте инфо за риболов на Порто Лагос
Смятам другата седмица да ходя на на река Лисос да пробвам миналата година имаше добри резултати
Нищо и на двете места. Имаше и други колеги без успехи.[ д айте инфо за риболов на Порто Лагос
Смятам другата седмица да ходя на на река Лисос да пробвам миналата година имаше добри резултати