Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
в средата на септември бях там за лавраци ама не ме огря

Колеги бихте ли ме посъветвали за риболов от лодка Какъв такъм да използвам чепарета, октоподчета и тем подобни работи колко дълбоко газещи воблери, ако някой приложи и снимков материал ще бъда благодарен.

- 
				niki_volley
- сериозен играч 
На Порто лагос много ама много редки големи сафриди на чепаре

Някой да сподели на Фанари дали се навъртат баракуди въобще.Някой до момента някой улавял до момента?

- 
				niki_volley
- сериозен играч 
Здр. колеги 
Нека някой ако е ходил последните 10 дни на Порто Лагос да драсне два реда ,как е положението с рибите не е толкова сложно.
Благодаря предварително!

Нека някой ако е ходил последните 10 дни на Порто Лагос да драсне два реда ,как е положението с рибите не е толкова сложно.
Благодаря предварително!
- 
				nasko.7505
- новобранец 
Няма никакъв риболов,нивото на морето е с 30-40 см. надоло затова няма риболов нито на воблер нито на бомбарда.Имаше някакви /рибари/който /ловяха/ на косене или както те си го знаят с мн.големи тройки и дърпаха кефали,това на Порто Лагос.На плувка и на дъно не сме пробвали,но щом нивото е такова няма смисъл просто.Извадихме 5 октопода за два дни и днес 14.12 газ за България,дано водата се вдигне тези дни и започне някакъв риболов.  

Днес, местните ловяха с тройки кефал.
Ние хванаме два октопода .

Ние хванаме два октопода .
- 
				bonchojankov
- новобранец 
Петък,събота и неделя на Порто Лагос и Фанари пълно капо.Вода в каналите и езерото почти нямаше.Търсихме хищници на изкуствени примамки.Освен нас видяхме само още 2-3 рибари,които също нищо не бяха хванали.Единствената жива риба,която видях следваше воблера ми на 15-20 санта,но като стигна брега и си би шута  .Не знам каква беше.Това на Фанари на пристанището.Времето беше слънчево със слаб вятър.
 .Не знам каква беше.Това на Фанари на пристанището.Времето беше слънчево със слаб вятър.
Поздрави!

.Не знам каква беше.Това на Фанари на пристанището.Времето беше слънчево със слаб вятър.
 .Не знам каква беше.Това на Фанари на пристанището.Времето беше слънчево със слаб вятър.Поздрави!
Здравейте,
Има ли някакво инфо за Порто Лагос и Фанари? Мисля, сега петък и събота да съм там. Ще съм Благодарен на всякаква информация!
Ще се лови на спининг.

Има ли някакво инфо за Порто Лагос и Фанари? Мисля, сега петък и събота да съм там. Ще съм Благодарен на всякаква информация!
Ще се лови на спининг.

Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0

В момента и на двете дестинации за съжаление не се лови нищо ! Може да се наблегне единствено на узо и морски дарове в таверните и на молитви и свещи на манастира св. Николай за бъдеща слука.

Според мен, Порто Лаго не е най-подходящото място за риболов през пролетта. Влиза доста студена вода и пристанището се размътва... Мисля, че йонийско море и халкидики са по-подходящи за пролетен риболов. Но това е мое мнение и незнам доколко съм прав... 

Благодаря за информацията!
Сигурно са подходящи колега, но за 2 дни не си заслужава... То само докато се стигне и вече трябва да се връщаш
Ще дам и аз отчет живот и здраве в неделя.
Наслука!

Сигурно са подходящи колега, но за 2 дни не си заслужава... То само докато се стигне и вече трябва да се връщаш

Ще дам и аз отчет живот и здраве в неделя.
Наслука!

Малко инфо за Порто Лагос и Фанари от 3-ти Март.
Нищо и на двете места. Имаше и други колеги без успехи.

Ivailo87 написа:Малко инфо за Порто Лагос и Фанари от 3-ти Март.
Dobre.
- 
				rusnakka67
- новобранец 
[quote="to4eh"][quote="Ivailo87"]Малко инфо за Порто Лагос и Фанари от 3-ти Март.
Нищо и на двете места. Имаше и други колеги без успехи.[ д айте инфо за риболов на Порто Лагос
Смятам другата седмица да ходя на на река Лисос да пробвам миналата година имаше добри резултати

Нищо и на двете места. Имаше и други колеги без успехи.[ д айте инфо за риболов на Порто Лагос
Смятам другата седмица да ходя на на река Лисос да пробвам миналата година имаше добри резултати