Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хитринки за мобилен.Важно.
Модератор: dantho.mihov
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: Хитринки за мобилен.Важно.
Хора тва става пробвах със маиката на 1 приател със саседите и приатели.Общо кам 7 коли пробвахме и стана 

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Хм, и аз го знам това, но не съм пробвал...
Нали уж съм радио инженер, та за момента не успявам да си обясня как ще стане
Повечето дистанционни работят с радио сигнали, а телефонът пренася звукова информация. Но дори и някои аларми да се управляват със звук, то той при всички положения ще бъде извън чуваемия спектър 20Hz - 20 kHz. Освен това, при телефоните спектърът допълнително е орязан с цел пестене на честотни ресурси.
Според мен би могло да се получава някаква паразитна модулация все пак и това да е отговорът. Но едва ли за всички видове аларми.
Все пак, ще взема да пробвам, току виж станало
А представяте ли си ако пък това със записа е актуално как ще се крадат коли? Достатъчно е за една минута някой да има достъп до дистанционното ти и да направи запис, после в удобно за него време ти отключва колата
Нали уж съм радио инженер, та за момента не успявам да си обясня как ще стане

Повечето дистанционни работят с радио сигнали, а телефонът пренася звукова информация. Но дори и някои аларми да се управляват със звук, то той при всички положения ще бъде извън чуваемия спектър 20Hz - 20 kHz. Освен това, при телефоните спектърът допълнително е орязан с цел пестене на честотни ресурси.
Според мен би могло да се получава някаква паразитна модулация все пак и това да е отговорът. Но едва ли за всички видове аларми.

А представяте ли си ако пък това със записа е актуално как ще се крадат коли? Достатъчно е за една минута някой да има достъп до дистанционното ти и да направи запис, после в удобно за него време ти отключва колата

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- кандидат преподавател
Аз предполагам че се получава няква паразитна модулация,телефоните работят на 900mhz а дистанционните на колите са около 300mhz но едва ли е възможно да стане с всички аларми.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ако някой пробва на 1000м разстояние и каже че работи тогава ще повярвам. А тези които пробват в диапазона на обхват на самото дистанционно много ясно че ще работи. 

- краси12345678
- ще става разбирач
Здравейте колеги,в един от последните броеве на авто пазар бяха публикувани същите хитринки.Направих опит за аварийния допълнителен заряд на батерията на има няма 4 телефона но нищо не се получи
.На другия ден щях да пробвам и номера с колата но вечерта по новините по btv показаха същият експеримент и дистанционното блокира
.Затова и аз не посмях.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ах,кучеееsaksi написа:Забравил си си ключовете вътре в колата и си далече от вкъщи, където имаш резервни ключове, за да я отвориш? Ами добре, тогава се обади у вас и накарай някой да приближи дистанционното на колата до телефонната слушалка. Ти дръж мобилния на около 20 см от вратата на колата.
А сега у вас да натиснат копчето за отваряне...
Бинго! Ключалките се отвориха.
Същото става и за багажника.
Направи проба!
Изпробвах го .Става.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Последно промяна от AL KAPONE на Сря Мар 12, 2008 3:03 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Какво да правиш ако ти откраднат мобилния? Търговците на мобилни крият тази информация, за да може крадецът да ползва телефона и да консумира услуги, а жертвата на кражбата да си купи нов апарат и също да консумира услуги.
Трябва да намериш серийния номер на телефонния апарат. За да го направиш, просто маркирай *#06#, БЕЗ ДА ИЗБИРАШ, и на екрана ще се появи серийният номер на телефонния ти апарат.
Запиши си този номер и го запази на сигурно място. В случай че ти откраднат мобилния, обади се твоя мобилен оператор и му дай този номер. Това ще позволи телефонът да бъде блокиран напълно, дори и крадецът да смени СИМ-картата.
Вероятно никога няма да си върнеш този апарат, но поне ще си сигурен, ч крадецът никога няма да може да го използва.
НАЙ-ВАЖНОТО в случая е, че ако всички знаеха тази хитринка, кражбата на мобилни телефони щеше да е безполезна
Така че изпрати това съобщение на всички товои познати. И не забравяй да си запишеш на сигурно място серийния номер
Трябва да намериш серийния номер на телефонния апарат. За да го направиш, просто маркирай *#06#, БЕЗ ДА ИЗБИРАШ, и на екрана ще се появи серийният номер на телефонния ти апарат.
Запиши си този номер и го запази на сигурно място. В случай че ти откраднат мобилния, обади се твоя мобилен оператор и му дай този номер. Това ще позволи телефонът да бъде блокиран напълно, дори и крадецът да смени СИМ-картата.
Вероятно никога няма да си върнеш този апарат, но поне ще си сигурен, ч крадецът никога няма да може да го използва.
НАЙ-ВАЖНОТО в случая е, че ако всички знаеха тази хитринка, кражбата на мобилни телефони щеше да е безполезна
Така че изпрати това съобщение на всички товои познати. И не забравяй да си запишеш на сигурно място серийния номер
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес ми се наложи,сетих се,и както почна да ми дава предупреждения за батерията,направих този номер,проведох още 8 разговора без проблем,а и в момента още държи.Искам да го видя до кога,но номера стана.saksi написа:Ето ви още:
Падна ти батерията на мобилния? Всички мобилни телефони имат резервен заряд в батериите си, който щом набереш *3370# автоматично се активира и ти дава до 50 % допълнителен заряд.
Когато сложиш телефона да се зарежда, този резерв ще се зареди автоматично и така ще имаш за друг случай.
Файла ми го прати колега от форума,ама той не го качи и затова аз ви пускам на час по лъжичка.
Само,че ми е друг проблема,че зареждам батериите на другия телефон,а не на този,дали ще имам проблем?
- Моряка
- кандидат преподавател
saksi написа:Какво да правиш ако ти откраднат мобилния? Търговците на мобилни крият тази информация, за да може крадецът да ползва телефона и да консумира услуги, а жертвата на кражбата да си купи нов апарат и също да консумира услуги.
Колко струва дисплей на телефон за 1000лв.И според теб ще го откраднат ли за части,дори да знаят,че ще се блокира.

А сега де? 

Какъв ти е телефона ?КИРО написа:
Днес ми се наложи,сетих се,и както почна да ми дава предупреждения за батерията,направих този номер,проведох още 8 разговора без проблем,а и в момента още държи.Искам да го видя до кога,но номера стана.
Само,че ми е друг проблема,че зареждам батериите на другия телефон,а не на този,дали ще имам проблем?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
NOKIA 3315padi4o написа:Какъв ти е телефона ?КИРО написа:
Днес ми се наложи,сетих се,и както почна да ми дава предупреждения за батерията,направих този номер,проведох още 8 разговора без проблем,а и в момента още държи.Искам да го видя до кога,но номера стана.
Личиси , че не ходите за риба 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...