Хитринки за мобилен.Важно.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Хитринки за мобилен.Важно.

Мнение от Protos_Immortal »

Хора тва става пробвах със маиката на 1 приател със саседите и приатели.Общо кам 7 коли пробвахме и стана :finga:
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Хм, и аз го знам това, но не съм пробвал...
Нали уж съм радио инженер, та за момента не успявам да си обясня как ще стане :idea:
Повечето дистанционни работят с радио сигнали, а телефонът пренася звукова информация. Но дори и някои аларми да се управляват със звук, то той при всички положения ще бъде извън чуваемия спектър 20Hz - 20 kHz. Освен това, при телефоните спектърът допълнително е орязан с цел пестене на честотни ресурси.

Според мен би могло да се получава някаква паразитна модулация все пак и това да е отговорът. Но едва ли за всички видове аларми.

:D :D Все пак, ще взема да пробвам, току виж станало :lol:

А представяте ли си ако пък това със записа е актуално как ще се крадат коли? Достатъчно е за една минута някой да има достъп до дистанционното ти и да направи запис, после в удобно за него време ти отключва колата :cry:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Аз предполагам че се получава няква паразитна модулация,телефоните работят на 900mhz а дистанционните на колите са около 300mhz но едва ли е възможно да стане с всички аларми.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ако някой пробва на 1000м разстояние и каже че работи тогава ще повярвам. А тези които пробват в диапазона на обхват на самото дистанционно много ясно че ще работи. Изображение
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Здравейте колеги,в един от последните броеве на авто пазар бяха публикувани същите хитринки.Направих опит за аварийния допълнителен заряд на батерията на има няма 4 телефона но нищо не се получи :cry: .На другия ден щях да пробвам и номера с колата но вечерта по новините по btv показаха същият експеримент и дистанционното блокира :shock: :lol: .Затова и аз не посмях.
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

И аз го изпробвах. Не става. :wink:
All we are is dust in the wind...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

saksi написа:Забравил си си ключовете вътре в колата и си далече от вкъщи, където имаш резервни ключове, за да я отвориш? Ами добре, тогава се обади у вас и накарай някой да приближи дистанционното на колата до телефонната слушалка. Ти дръж мобилния на около 20 см от вратата на колата.
А сега у вас да натиснат копчето за отваряне...
Бинго! Ключалките се отвориха.
Същото става и за багажника.
Направи проба!

Изпробвах го .Става :roll: .
ах,кучеее :D :D забравих си вестника автопазар в пловдив и явно ти си го намерил-да си ми го врьщаш :D :D :D инак-евала,че сподели за батерията-аз тькмо се чудех как беше-а това с кода за кражбата ще го кажеш ли как беше?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Туко що го направих с кола 2007-ма.............. Става :roll:
:roll: Но със запис няма да стане защото и най-скапаните аларми са със скачащ код и всяко натискане е различен!!!
Последно промяна от AL KAPONE на Сря Мар 12, 2008 3:03 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Какво да правиш ако ти откраднат мобилния? Търговците на мобилни крият тази информация, за да може крадецът да ползва телефона и да консумира услуги, а жертвата на кражбата да си купи нов апарат и също да консумира услуги.

Трябва да намериш серийния номер на телефонния апарат. За да го направиш, просто маркирай *#06#, БЕЗ ДА ИЗБИРАШ, и на екрана ще се появи серийният номер на телефонния ти апарат.

Запиши си този номер и го запази на сигурно място. В случай че ти откраднат мобилния, обади се твоя мобилен оператор и му дай този номер. Това ще позволи телефонът да бъде блокиран напълно, дори и крадецът да смени СИМ-картата.

Вероятно никога няма да си върнеш този апарат, но поне ще си сигурен, ч крадецът никога няма да може да го използва.
НАЙ-ВАЖНОТО в случая е, че ако всички знаеха тази хитринка, кражбата на мобилни телефони щеше да е безполезна

Така че изпрати това съобщение на всички товои познати. И не забравяй да си запишеш на сигурно място серийния номер
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Моя е Нокия и неще :( .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

saksi написа:Ето ви още:
Падна ти батерията на мобилния? Всички мобилни телефони имат резервен заряд в батериите си, който щом набереш *3370# автоматично се активира и ти дава до 50 % допълнителен заряд.
Когато сложиш телефона да се зарежда, този резерв ще се зареди автоматично и така ще имаш за друг случай.

Файла ми го прати колега от форума,ама той не го качи и затова аз ви пускам на час по лъжичка.
Днес ми се наложи,сетих се,и както почна да ми дава предупреждения за батерията,направих този номер,проведох още 8 разговора без проблем,а и в момента още държи.Искам да го видя до кога,но номера стана.

Само,че ми е друг проблема,че зареждам батериите на другия телефон,а не на този,дали ще имам проблем?
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

saksi написа:Какво да правиш ако ти откраднат мобилния? Търговците на мобилни крият тази информация, за да може крадецът да ползва телефона и да консумира услуги, а жертвата на кражбата да си купи нов апарат и също да консумира услуги.

Трябва да намериш серийния номер на телефонния апарат. За да го направиш, просто маркирай *#06#, БЕЗ ДА ИЗБИРАШ, и на екрана ще се появи серийният номер на телефонния ти апарат.

Запиши си този номер и го запази на сигурно място. В случай че ти откраднат мобилния, обади се твоя мобилен оператор и му дай този номер. Това ще позволи телефонът да бъде блокиран напълно, дори и крадецът да смени СИМ-картата.

Вероятно никога няма да си върнеш този апарат, но поне ще си сигурен, ч крадецът никога няма да може да го използва.
НАЙ-ВАЖНОТО в случая е, че ако всички знаеха тази хитринка, кражбата на мобилни телефони щеше да е безполезна

Така че изпрати това съобщение на всички товои познати. И не забравяй да си запишеш на сигурно място серийния номер

Колко струва дисплей на телефон за 1000лв.И според теб ще го откраднат ли за части,дори да знаят,че ще се блокира. :D Моя телефон сега сигурно струва 30 лева и не съм много застрашен :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

КИРО написа:
Днес ми се наложи,сетих се,и както почна да ми дава предупреждения за батерията,направих този номер,проведох още 8 разговора без проблем,а и в момента още държи.Искам да го видя до кога,но номера стана.

Само,че ми е друг проблема,че зареждам батериите на другия телефон,а не на този,дали ще имам проблем?
Какъв ти е телефона ?
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

padi4o написа:
КИРО написа:

Какъв ти е телефона ?
NOKIA 3315
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Личиси , че не ходите за риба :rolleyes:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”