Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Понякога забравяш с кой говориш,кой лови Големите риби измежду 20-50лодки и къде си ти в цялата схема?bai mile1 написа:Тролка ,ако искаш ти да си играеш с рибата а не тя с теб![]()
Вземаш споменатото от мен влакно,не UL
![]()
.

Навивал съм 0,71 и на шаранджийска,на речна и...на кура ми Янко чак съм навивалyco написа:офффф., Янич, навивал ли си поне 0,65 на спининг макара....не става...на големия ДАМ5001 имах такова и го изгорих, сега е с конец. Оттеглям запроса...
Ако бях подходил инак, ей това влакно е най-яко,......щях да получа 100 отговора поне, ама всеки си трае сега, че мисли за някаква уловка, няма бе хора един път да питам и айде в теле коловоза...
![]()

Как да подходиш

На западярите ши барнеш Диман

На север може да пробваш "Цимлянското водохранилище" жив Ивайловград-лесна работа

На Юг обаче си носи вазелин

и къде си ти в цялата схема?
Тролка аз не съм в никаква схема,
ама неща да съм и в схемата на загубените(битки)
Ицак,японеца говори притеснително за вазелин на юг
ша ма откаже да ходя на там

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Дай да ходиме тамbai mile1 написа: Ицак,японеца говори притеснително за вазелин на юг![]()
![]()
![]()
ша ма откаже да ходя на там
![]()
![]()
![]()
![]()

Става ама да ходим без вазелин и анадолски мераци

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен

Марк Твен
Марк Твен
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Усо,като поклонник на влакната Авашима,те съветвам да си вземеш,червения Ион Пауър,пък,ако не щеш,обади се да ти пратя 100м от мойто,ама е размер 0.45.,инормансите ще ги уточняваме после.....
валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е как разбра,че не е китайска,като е точно китайска и макарето и линията?bai mile1 написа:Тролка за таз примерно говорим,не е китайскаГледай ролката,другото го остъй

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Още едно китайче с нереални данни!аксел написа:Усо,като поклонник на влакната Авашима,те съветвам да си вземеш,червения Ион Пауър,пък,ако не щеш,обади се да ти пратя 100м от мойто,ама е размер 0.45.,инормансите ще ги уточняваме после.....

Тролка,
пак да кажа ,няма друг ,като теб тъй да ма разсмива
не мога да разбера прйш ли са или си?Не можеш ли да допуснеш,че съм правил тестове и то много докато избера нещо,пробвайки и много маркови неща,и разочаровайки се от тях ,съм избрал нещо с италианска визия произведено в азия,пак поради някаква причина?Или мислиш ,че съм много голям малоумник?Или ти са мислиш за голям умник?И не мога да разбера ,що са опитваш се с мен да са доказваш,търсейки твойто място в риболова от лодка?Не допускаш ли вероятността да имам и аз уловени Иедри риПки от вида сом,ама не от лодка?,в ония години,когато ти си бъркал воблер с вирбел?Как пък веднъж никой от ония дето имат наистина големи риби от лодка не подходиха с високомерие към мен,ами все ти си избиваш знанията на мой гръб?Пак казвам ,много ма радваш и развеселяваш,даи боже един ден и ти да си извадиш някоя по голяма риба от 20кила,тез по40 видяхме ,че не ги можеш,щото ползваш маркови УЛ линии

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чак поклонник на ментака,тотално си изтрещел.аксел написа:Усо,като поклонник на влакната Авашима

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За това реших да не ти отговарям,щот не ме разбираш!bai mile1 написа:Тролка,![]()
![]()
![]()
?Или мислиш ,че съм много голям малоумник?Или ти са мислиш за голям умник?:lol:
![]()
![]()
![]()

Тъй вече ми харесваш
никой не иска да та лъже,просто явно всеки си има негова истина за нещата в риболова,и както каза ти всеки сам трябва да се справи с риболова на сом,ама ако си помагаме ще ни е по лесно според мен,всеки със своя опит колкото и скромен да е той,евала за поста
И пак казвам ако не съм разбрал нещо ми го обясни спокойно
без надуване аз ща разбера
не съм изрод
Специално за туй влакно от снимката скъса на 12кг от възела,за мен е достатъчно,мерих го с кантар на 1м дължина не ме интересува ,че не пише джапан на етикета,препоръчаха ми го хора практикуващи морски тролинг в средиземно море

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Извинявай Байчо,но ти сам се наби в случая с това,че не е китайско.И реших да проверя.Сомовете нахитреха и трябва да си прецизен иначе ще се разочароваш.Имаш реално 12кила тест при написани 16.5!Я ми кажи възможно ли е на Ицо при същия диаметър да има тест 20.5кг.?
Нещо не е наред!
Па после,що се на Троли му удрят?
Ми не се връзвам лесно,за това.Тя куката и линията,ако не са ти Тип-Топ е все тая какво е задвъдичното устройство.

Тролка никъде не съм казал да не е китайско,препоръчах да е за морски риболов и да пише БИГ ГЕЙМ
,защото смятам ,че са по добри от другите
.За съжаление в днешно време аз поне не съм срещал влакно което да отговаря на написаните кг.В бъдеще вероятно ще има и такива влакна ама едва ли ще доживеем да ги видим
.Сега един въпрос към теб.Колко е минимално тънкото влакно,което ти би ползвал за клъонк,и за тролинг и защо? 

Марк Твен
Марк Твен