Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка ,ако искаш ти да си играеш с рибата а не тя с теб :lol: :lol: Вземаш споменатото от мен влакно,не UL :lol: :lol: .
Понякога забравяш с кой говориш,кой лови Големите риби измежду 20-50лодки и къде си ти в цялата схема? :mrgreen: :wink: Имам поне 10 изгубени битки,но и 20 спечелени,та съм на далавера. :D
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

yco написа:офффф., Янич, навивал ли си поне 0,65 на спининг макара....не става...на големия ДАМ5001 имах такова и го изгорих, сега е с конец. Оттеглям запроса...
Ако бях подходил инак, ей това влакно е най-яко,... :lol: ...щях да получа 100 отговора поне, ама всеки си трае сега, че мисли за някаква уловка, няма бе хора един път да питам и айде в теле коловоза... :lol: :lol:
Навивал съм 0,71 и на шаранджийска,на речна и...на кура ми Янко чак съм навивал :axe: :lol:
Как да подходиш :? И изобщо питаш ли нещо и на къде :roll:
На западярите ши барнеш Диман :wink: после на Троли макарите :lol:
На север може да пробваш "Цимлянското водохранилище" жив Ивайловград-лесна работа :wink:
На Юг обаче си носи вазелин :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

и къде си ти в цялата схема? :mrgreen: :wink: Тролка аз не съм в никаква схема, :D ама неща да съм и в схемата на загубените(битки) :wink: Ицак,японеца говори притеснително за вазелин на юг :lol: :lol: :lol: :lol: ша ма откаже да ходя на там :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа: Ицак,японеца говори притеснително за вазелин на юг :lol: :lol: :lol: :lol: ша ма откаже да ходя на там :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дай да ходиме там :wink: Двама Ибани са полвин пидраст :lol: А това звиси от лятното слънцестоене,ама на сянка :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Става ама да ходим без вазелин и анадолски мераци :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

DSC02204.JPG
Тролка за таз примерно говорим,не е китайска :wink:Гледай ролката,другото го остъй :fishing12:
Марк Твен
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Усо,като поклонник на влакната Авашима,те съветвам да си вземеш,червения Ион Пауър,пък,ако не щеш,обади се да ти пратя 100м от мойто,ама е размер 0.45.,инормансите ще ги уточняваме после.....
валатът не най-лошото нещо на света
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:
DSC02204.JPG
Тролка за таз примерно говорим,не е китайска :wink:Гледай ролката,другото го остъй :fishing12:
Е как разбра,че не е китайска,като е точно китайска и макарето и линията? :shock: :mrgreen: Мотото на фирмата е Италианска визия-Азиатски технологии. :mrgreen: Я направи един тест,да се посмеем. :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Усо,като поклонник на влакната Авашима,те съветвам да си вземеш,червения Ион Пауър,пък,ако не щеш,обади се да ти пратя 100м от мойто,ама е размер 0.45.,инормансите ще ги уточняваме после.....
Още едно китайче с нереални данни! :mrgreen: Треаше да послушате Бай Янчхуй,по ги разбира линиите от вас.С ментета за сом,трудна работа. :roll:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка, :lol: :lol: :lol: :lol: пак да кажа ,няма друг ,като теб тъй да ма разсмива :lol: :lol: :lol: :lol: не мога да разбера прйш ли са или си?Не можеш ли да допуснеш,че съм правил тестове и то много докато избера нещо,пробвайки и много маркови неща,и разочаровайки се от тях ,съм избрал нещо с италианска визия произведено в азия,пак поради някаква причина?Или мислиш ,че съм много голям малоумник?Или ти са мислиш за голям умник?И не мога да разбера ,що са опитваш се с мен да са доказваш,търсейки твойто място в риболова от лодка?Не допускаш ли вероятността да имам и аз уловени Иедри риПки от вида сом,ама не от лодка?,в ония години,когато ти си бъркал воблер с вирбел?Как пък веднъж никой от ония дето имат наистина големи риби от лодка не подходиха с високомерие към мен,ами все ти си избиваш знанията на мой гръб?Пак казвам ,много ма радваш и развеселяваш,даи боже един ден и ти да си извадиш някоя по голяма риба от 20кила,тез по40 видяхме ,че не ги можеш,щото ползваш маркови УЛ линии :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Усо,като поклонник на влакната Авашима
Чак поклонник на ментака,тотално си изтрещел. :shock: Оригиналния японски производител на монофили е с друго име и данните в милиметри ги изписват с три цифри след нулата.Нарочно не споменавам марки,защото търговията не ми е на сърце,когато става въпрос за риболов.При флуорокарбон пак имаме монопол на технологията,ако някой наистина търси най-добрите линии и сомове,Треа да се оправи сам. :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка, :lol: :lol: :lol: :lol:?Или мислиш ,че съм много голям малоумник?Или ти са мислиш за голям умник?:lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6:
За това реших да не ти отговарям,щот не ме разбираш! :wink: Тук търсим ИСТИНАТА за нещата,а не нещо друго.Щом ти харесва да е Италианско,нека да е Италианско.Мен не ме бърка,просто не могат да ме излъжат лесно! :wink: :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тъй вече ми харесваш :D никой не иска да та лъже,просто явно всеки си има негова истина за нещата в риболова,и както каза ти всеки сам трябва да се справи с риболова на сом,ама ако си помагаме ще ни е по лесно според мен,всеки със своя опит колкото и скромен да е той,евала за поста :D И пак казвам ако не съм разбрал нещо ми го обясни спокойно :lol: :lol: :lol: без надуване аз ща разбера :wink: не съм изрод :lol:Специално за туй влакно от снимката скъса на 12кг от възела,за мен е достатъчно,мерих го с кантар на 1м дължина не ме интересува ,че не пише джапан на етикета,препоръчаха ми го хора практикуващи морски тролинг в средиземно море :wink: :D
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Извинявай Байчо,но ти сам се наби в случая с това,че не е китайско.И реших да проверя.Сомовете нахитреха и трябва да си прецизен иначе ще се разочароваш.Имаш реално 12кила тест при написани 16.5!Я ми кажи възможно ли е на Ицо при същия диаметър да има тест 20.5кг.? :shock: Нещо не е наред! :wink: :drinkers: Па после,що се на Троли му удрят? :mrgreen: Ми не се връзвам лесно,за това.Тя куката и линията,ако не са ти Тип-Топ е все тая какво е задвъдичното устройство.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка никъде не съм казал да не е китайско,препоръчах да е за морски риболов и да пише БИГ ГЕЙМ :lol: ,защото смятам ,че са по добри от другите :D .За съжаление в днешно време аз поне не съм срещал влакно което да отговаря на написаните кг.В бъдеще вероятно ще има и такива влакна ама едва ли ще доживеем да ги видим :lol: :lol: .Сега един въпрос към теб.Колко е минимално тънкото влакно,което ти би ползвал за клъонк,и за тролинг и защо? :D
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”