Относно ЕКИПА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Относно ЕКИПА

Мнение от ivo75 »

Ако имаше нещо против Фиксера щеше да го спомене мисля :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Преди малко пристигна и мойта тениска самоче нещо много седи по мене като манекенче съм :D
Ето я отпред:
Изображение
И това е отзад:
Изображение
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Мар 23, 2008 5:25 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Колеги,
както всички знаете в момента нашия сайт е в процес на обновление! Работи се и по новото лого и графиката на сайта, така че ще е добре да изчакаме малко и да създадем един и същи дизайн за фанелките. Както виждам освен в оформлението и шрифта има разлики дори в изписването на името на сайта върху дрехите, а това не е добре! В форума има професионалисти които биха се заели с дизайна на тениските и с разрешение на Фиксера да го предоставят на всички желаещи да си поръчат екип.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Аз мисля,че всеки от колегите си има различен вкус и предпочитания не мисля,че всички ще са навити фланелките им да са еднакви и с един и същ шрифт.Все пак сайта си остава nariba.com дали ще е naRiba или Nariba няма значение.А доколкото професионалистите никакви ги няма?
Алберт Айнщайн
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Paublo_Eskobar написа:Аз мисля,че всеки от колегите си има различен вкус и предпочитания не мисля,че всички ще са навити фланелките им да са еднакви и с един и същ шрифт.Все пак сайта си остава nariba.com дали ще е naRiba или Nariba няма значение.А доколкото професионалистите никакви ги няма?

Колега, никой няма право да си прави интерпретации с логото на сайта, нали за това се казва запазена търговска марка! Никъде не видях дори рибката от логото, която вече се е наложила като емблема на сайта! Дизайна на фанелките които сте направили няма да коментирам, особено твоята с това пропадащо надписче! А професионалисти има, както вече споменах - работи се!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Жалко че това което съм направил не се оценява,ако можех щях да си изтрия поста! :(
Алберт Айнщайн
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На моите си има рибка,само,че е под надписите.За логото,няма нищо незаконо и неморално да си го сложиш.Щом не е с комерсиална цел.Ако някой върши нещо незаконно,то са тези които ги произвеждат.Пък и хората плащат една камара пари за реклама на техните продукти,на футболисти и мн.др.Фокс ми се обадиха по телефона да ги рекламирам,ама аз им отказах :lol: :D :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Paublo_Eskobar написа:Жалко че това което съм направил не се оценява,ако можех щях да си изтрия поста! :(

Колега, извинявай ако съм те засегнал, знам че не е лесна тази работа! Дизайна върху тениски е много шибана история, и много трудно се определят позициите и размерите на надписите без да е облечена. На твоята тениска и двата надписа идват прекалено високо, но това е грешка на тези които са ги правили.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Не искам да прозвучи грубо, но темата се обсъжда от 29.02.2008 г(и то не за пръв път). Днес е 13.03.2008 г. Минали са 14 дни и чак сега някой от властимащите в тоя форум решава да се изкаже по темата и то с 1000 недомлъвки. Честно да си призная ако имаше вариант щях да си откажа моята тениска при това развитие на нещата. :evil:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Неразбирам защо се ядете .Някой сме решили да си направим фанелки на сайта който обечаме и който както му харесва така си я прави.Ако фиксера каже че неможе добре ама той не го е казал.Относно разликата в надписа и аз съм на мнение ,че все пак пише naRiba.com по това да се познаваме.Когато профисионалистите направят дизайн на фанелката и кажат от каде да си поръчваме пак ще го направим.Това е мое мнение.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Деди,оставете сега нещата такива каквито са.Всички милеем за САЙТА,недейте сега да осирате всичко.Хората си дават парите за нещо което им е на сърце и нали разбираш че голяма част от момчетата си отделят от паричките със които биха си купили нещо от рибарския магазин.Когато сайта и работата по обновяването завъпши и стане факт,нека момчетата/нашите дизайнери/ да направят логото,да го обсъдим всички във купом и да си дадем мнението/нали все пак ние ще си ги носим на гърбовете/ Да има от къде ,човек да дръпне логото така както ще бъде одобрено и да си поръчаме всички еднкви надписи за да няма разминаване.Недейте да разваляте магията и да мачкате ентусиазма на хората.Някои може и да нямат какво да ядат/дано да няма такива/ но си поръчат или ще си поръчат фанелки,защото това е по-силно от нас.Не искам някой сега да се засегне и да започнат някакви безконечни спорове.Ако сме направили нещо нередно,наистина трябваше да ни се каже още във началото а не при свършен факт.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

snegk написа:За логото,няма нищо незаконо и неморално да си го сложиш
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Естествено, че няма нищо лошо, но е етично тази работа да се прави по проект одобрен от чорбаджията на сайта! Та нали освен нас, рекламираме и неговата стока!

Колега Stront , както можеш и сам да провериш, в началото тази тема вървеше малко скептично, защото проблема е разискван неведнъж. Пък и по това време нямаше дори готови проекти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Въпроса е че ни е приятно и ние да правим нещо за любимия ни сайт.Както казаха и други колеги,ще си поръчаме и такива със одобреното лого,но нали някой трябва да го направи да го еба :lol: :lol: :lol: Деди,вземете ги напънете тези дизайнери,нека го направят по.бързо и този проблем няма да е актуален след няколко дни :idea: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Жоре ( Стронт) не се коси, аз на панаира съм с новата тениска :wink: Пък като някой измисли по-съвършена ще си взема и нея :wink:

Не се дърлете за глупости.
Клавиатура риба не лови!!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Като за начало всеки си е доволен и щастлив с логото на любимия сайт . За по нататък по - добри
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”